کد خبر: ۸۲۳۷۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۲۱ دی ۱۳۹۴
توسط یک کشاورز جهرمی انجام شد:

کشت کاهو در گلدان به روش هیدروپونیک در جهرم + عکس

کشاورز جهرمی در منزل خود و در گلدان‌های کوچک اقدام به پرورش کاهو بدون استفاده از خاک کرده است.
به گزارش شیرازه به نقل از پسین جهرم، یک کشاورز و کارشناس علوم کشاورزی که در زمینه کشت گیاهان بدون استفاده از خاک مهارت دارد، در منزل خود گونه‌های گیاهی بسیاری را به این روش پرورش داده که کشت کاهو در گلدان کوچک از جمله اقدامات جالب او در پرورش گیاهان به روش هیدروپونیک است.

 پرورش کاهو در خانه، بدون استفاده از خاک

جمال ثابت درباره این روش کشت می‌گوید: هیدروپونیک، فن کشت گیاه بدون استفاده از خاک است که در آن گیاه در آب غنی شده در مواد مغذی و عاری از هرگونه آفت، کشت می‌شود.

وی مزیت این‌گونه کشت را علاوه بر کیفیت بالای محصول، عدم استفاده از سموم می‌داند و می‌گوید: استفاده از روش هیدروپونیک سبب افزایش دو برابری تولیدات گیاهی می شود.

پرورش کاهو در خانه، بدون استفاده از خاک 

این کارشناس جهاد کشاورزی جهرم به کم‌هزینه بودن و استفاده حداکثری از محیط برای پرورش گیاهان در این روش از کشت اشاره می کند و کشت کاهو در گلدان کوچک را از تولیدات خود می‌داند که آن را در منزل انجام داده است.

ثابت در مورد این اقدام خود در پرورش کاهو به روش هیدروپونیک گفت:  نوع بستر کاشت در این کشت، 50 درصد کوکوپیت، 40 درصد شن و 10 درصد پرلیت است که با حجم بستر 500 سانتی متری (نیم لیتر) انجام شده است.

پرورش کاهو در خانه، بدون استفاده از خاک 

به گفته این کارشناس علوم کشاورزی، طول دوره پرورش این گیاه به روش هیدوپونیک، 60 روز است و تغذیه آن به روش محلول غذایی خاص انجام می‌شود.

به گزارش پسین جهرم، بیش از 10 هکتار از از مزارع شهرستان جهرم به کشت گلخانه ای اختصاص دارد که حدود 2 هکتار از گلخانه‌های شهرستان به کاشت خیار و توت فرنگی با روش هیدروپونیک اختصاص داده شده است.

گلخانه داران جهرمی سالانه حدود 2 هزار تُن محصول از جمله خیار، گوجه فرنگی و توت فرنگی را روانه بازار می‌کنند.


سالاد

برچسب ها: جهرم ، کاهو ، هیدروپونیک
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
زهرا قره چی
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۴
0
با سلام.من دختر یک کشاورز از روستای صدرآباد کازرون می باشم در این روستا کشاورزان از جمله پدر خودم برای تولید محصول از سموم مختلف و فراوان وهمچنين آب فراوان و بیش از حد استفاده میکنند.خواهشا گروهی برای آموزش به اینجا بفرستید