غارسنگشکن نباید به شیوه ساده و سنتی اداره شود
به گزارش شیرازه شاپور رستمی، معاون زیارت و گردشگری استاندار فارس در گفتگو با خبرنگار پسینجهرم به ظرفیتهای این شهرستان در زمینه گردشگری اشاره کرد و گفت: استفاده از ظرفیتها در قالب برنامههای مدون و اولویتهای مشخص دستگاهها، برنامه ریزی برای ایجاد ساختارها و زیرساختهای مورد نیاز امر گردشگری و حمایت از بخش خصوصی در راستای توسعه گردشگری از جمله محورهای رونق این صنعت در شهرستان جهرم است.
وی کثرت و پراکندگی را دو عامل معرفی نشدن ظرفیتهای گردشگری استان فارس عنوان کرد و افزود: اعتقاد داریم در کنار برنامهریزیها باید با تبلیغات مناسب و بهتر، ظرفیتهای موجود به استان و کشور معرفی و در نهایت زمینهساز توسعه گردشگری شود.
رستمی تعطیلات نوروز را فرصتی برای معرفی شهرستان جهرم به کشور دانست و خاطرنشان کرد: نوروز امسال با اتخاذ ارزیابیها، ضمن شناسایی نقاط قوت و ضعف، تدابیر لازم برای شکوفاسازی ظرفیتها در سالهای آینده انجام میشود.
معاون زیارت و گردشگری استاندار فارس با اشاره به مشکلات موجود بخش گردشگری جهرم به ویژه غار سنگشکن، گفت: این ظرفیتها باید در جهت اشتغال مردم و معرفی شهرستان جهرم بسیار اثرگذار باشد.
وی شیوه اداره شدن این اماکن گردشگری به صورت سنتی و ساده را نادرست دانست و تصریح کرد: اعتقاد و باور به جایگاه آثار تاریخی و ظرفیتهای موجود که نمونه آن به سبب تنوع و کثرت در نقاط کشور وجود ندارد، رکن اصلی توسعه بخش گردشگری است.
رستمی با بیان اینکه برنامه ریزی برای هر اثر باید متناسب با منطقه انجام شود، گفت: با مشاهده غارسنگ شکن به فرماندار جهرم تاکید کردیم ضمن مطالعه و برنامه اولیه در این زمینه و ارائه آن به کارگروه گردشگری استان به عنوان یک طرح گردشگری مناسب در راستای معرفی شهرستان و ایجاد اشتغال مردم اقدام شود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار پسین جهرم مبنی بر ارتقا نمایندگی میراث فرهنگی این شهرستان نیز گفت: هدف ما چابک سازی سیستم اداری بوده و معتقدیم با توسعه سیستم اداری مشکلات بر طرف نمیشود.
معاون زیارت و گردشگری استاندار فارس اظهارکرد: باید متناسب با ظرفیتهای استان و شهرستان ارتقا انجام شود؛ اما نه ارتقا به سمت افزایش تعداد نیروی انسانی، بلکه ارتقا باید از لحاظ تسهیلگری در رفع موانع و مشکلاتی که در جهت توسعه صنعت گردشگری وجود دارد، محقق شود.