سرانه ورزشی شیراز کمتر از نیم مترمربع است
به گزارش شیرازه به نقل از خبرگزاری فارس، محسن سالاری بعدازظهر امروز در حاشیه یک برنامه تلویزیونی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما فقیرترین شهر استان از نظر در حوزه سرانه فضای ورزشی هستیم.
وی با بیان اینکه سرانه استاندارد ورزشی در جهان چهار مترمربع است، اظهار داشت: بنابر اسناد بالادستی باید در پایان برنامه پنجم به سرانه یک متر میرسیدیم که در حال حاضر برنامه ششم در دست تدوین است و هنوز به نیم متر نرسیدهایم.
وی ادامه داد: ما در حوزه جوانان از دستگاهها مطالبهگری میکنیم و صاحبنظران نیازهای 15گانه از ورزش، اشتغال، آموزش و ازدواج و ... را برای جوانان رصد کردهاند.
سالاری خاطرنشان کرد: در راستای ارتقای خدماترسانی به اقشار جوان، با همکاری دانشگاه شیراز، آمایش نیازهای جوانان استان را به تفکیک شهرستانها انجام دادیم تا بدانیم اولویت نیاز جوانان شیرازی با توجه به مسائل منطقهای و بومی چیست.
این مسؤول با اشاره به تشکیل ستاد ساماندهی امور جوانان و ابلاغ شرح وظایف مشخص هر دستگاه در حوزه جوانان طی سال جاری، ابراز داشت: در میان دستگاهها، شورا و شهرداری در حوزه ورزش و جوانان همکاری خوبی داشتهاند.
وی بیان کرد: از نظر ما نخستین نیاز جوانان هویت است و اینکه تعریف جوان از چیستی و هستی تبیین شده و تقویت هویت فردی و جمعی جوانان در دستور کار قرار گیرد بهویژه اینکه ورزش میتواند این هویت را تقویت کند.
سالاری یادآور شد: بعد از تقویت هویت ملی و اسلامی، ایجاد اشتغال دومین اولویت نیازهای جوانان است که ما توان ایجاد اشتغال نداریم و از این منظر راهبری و مطالبهگری در حوزه جوانان بر عهده ماست.
وی با بیان اینکه اداره کل ورزش و جوانان در حوزه ورزش پاسخگو است، گفت: شناسایی شیراز بهعنوان پایتخت فرهنگی جوانان اسلام دستیابی به استانداردها و شاخصهای این عنوان را پیش روی همه مسئولان نهاده و در این راستا بهعنوان نخستین گام باید اشتغال جوانان شیرازی حلشده باشد.
وی اضافه کرد: در حال حاضر شیراز در استان فارس، از فقیرترین شهرها در سرانه فضای ورزشی با 0.48 مترمربع است و فضای موجود کفاف علاقهمندی جوانان شیرازی را نمیدهد.
سرپرست ورزش و جوانان شیراز با تأکید بر اینکه مدیریت اوقات فراغت باید با توجه به سلیقه و نگرشهای متفاوت صورت پذیرد بر لزوم نیازسنجی در این حوزه تأکید و عنوان کرد: از نظر فراهم آوردن بستر اوقات فراغت و احداث فضاهای ورزشی شورا و شهرداری اقدامات خوبی انجام دادهاند و ما در بحث سالنهای ورزشی حتی چندان به دنبال درآمدزایی نیستیم اما حداقل برای تأمین انرژی و سوخت وسایل گرمایشی و سرمایشی و نگهداری تجهیزات، باید حداقلی از هزینه را دریافت کنیم.
وی با اشاره به کمبود اعتبارات در حوزه ورزش و جوانان گفت: اعتبارات عمرانی ما در راستای تعمیرات و نگهداری 52 مکان ورزشی بسیار ناچیز است اما با همین محدودیت امکانات، حداکثر تلاش را برای خدماترسانی مطلوب انجام میدهیم.