کد خبر: ۱۰۶۰۱۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۵
رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه فارس در گفتگو با شیرازه خواستار شد؛

ضرورت تلاش مسؤولان برای اشتغال و ازدواج جوانان به جای ترویج موسیقی

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه فارس گفت: عجیب است که چرا بعضی از مسؤولان از میان دهها خواسته جوانان فقط نسبت به ترویج موسیقی همت می گمارند و از هر فرصتی برای اجرای آن نهایت تلاش خود را می کنند.

حجت‌الاسلام حسین ملک‌مکان، رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه فارس، در گفت‌و‌گو با شیرازه گفت: انقلاب اسلامی ایران انقلاب احیاء ارزشهای دینی بود.

وی در ادامه افزود: ملّت ایران انقلاب کرد تا با فساد و بی بندباری و هرآنچه باعث ترویج بی عفّتی می شود و با اصل دستورات اسلام منافات دارد، مبارزه کنند.

حجت‌الاسلام ملک‌مکان اظهار داشت: بسیار مایه تأسّف است که در ایّام سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران برنامه هایی اجراء می شود که با اهداف انقلاب صد درصد منافات دارد، آن هم در شهری که سومین حرم اهل بیت در کشور محسوب می شود.

وی ادامه داد: تأسّف بارتر اینکه در مراسمی که شیراز به عنوان پایتخت جوانان جهان اسلام معرفی می شود، برنامه هائی اجراء می شود که هیچ سازگاری با اسلام ندارد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه فارس با بیان این‌که ای کاش مسؤولان این تلاش را برای اشتغال و ازدواج جوانان بکار می گرفتند، تصریح کرد: عجیب است که چرا بعضی از مسؤولان از میان دهها خواسته جوانان فقط نسبت به ترویج موسیقی همت می گمارند و از هر فرصتی برای اجرای آن نهایت تلاش خود را می کنند.

وی ادامه داد: اقدام دو تن از نمایندگان محترم مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبری، آیت الله ایمانی نماینده ولی فقیه در استان و آیت الله دستغیب در مراسمی که همراه با لهو و لعب بود، اقدامی بسیار بجا، لازم و خداپسندانه بود.

حجت‌الاسلام ملک‌مکان تأکید کرد: حرمت شکنی، قداست زدائی و عادی سازی برنامه ای غیر دینی خطر بزرگی است که هویت نظام و انقلاب اسلامی ایران را تهدید می‌کند و اگر بعضی از مسؤولان بخواهند به این روش ناشایست ادامه دهند باید در مقابل شهداء، خانواده شهداء و همه کسانی که برای به ثمر رسیدن این نظام از جان و مال خود گذشتند، پاسخگو باشند.

وی ادامه داد: آیا جوانان جهان اسلام هدفشان دیدن و شنیدن موسیقی و آواز ساز و دهل است؟ اگر چنین باشد که اینطور برنامه ها در کشورهای دیگر وجود دارد، چه نیازی است که شیراز پایتخت آن باشد؟ آیا بهتر نبود حال که این مراسم در دهه فجر برگزار شد، سرودهای انقلابی را اجراء می کردند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه فارس ابراز کرد: آیا شایسته نبود از جوانان مسلمان و غیو ایرانی که در جهان اسلام در زمینه های حفظ، قرائت قرآن و کسب مقامات علمی جهانی استفاده و به جوانان جهان اسلام معرفی می شدند تا همه بفهمند که در سایه نطام اسلامی ایران جوانان ایرانی توانسته اند در همه زمینه های موفق بوده و خلاقیت خود را نشان دهند.

وی در پایان گفت: چرا از میان این همه موفقیت و تلاش و ابداع و ابتکار جوانان ایرانی فقط باید موسیقی را به سایر جوانان جهان اسلام معرّفی کرد.

نظرات بینندگان