کد خبر: ۱۳۹۹۷۴
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۰۴ تير ۱۳۹۹

اعلام شرایط اضطراری و آماده باش دستگاه‌های اجرایی فارس/ درخواست دانشگاه علوم پزشکی شیراز از استاندار فارس برای بازگشت محدودیت‌ها در موج دوم بحران کرونا در استان

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با توجه به افزایش آمار ابتلا به کرونا ویروس در استان فارس، تعداد فوتی‌های مبتلایان رو به افزایش است.
 مهرزاد لطفی با اعلام درخواست دانشگاه علوم پزشکی شیراز از استاندار فارس برای بازگشت محدودیت‌ها در موج دوم بحران کرونا در استان، گفت: با عزم جدی و همگانی باید با تغییر رویکرد در ارایه خدمات به مردم گام برداریم؛ به ویژه در آموزش و پرورش نیز خدمات از شکل حضوری به صورت مجازی تغییر یابد.

او پیش بینی افزایش تخت و اختصاص مراکز درمانی ویژه خدمت رسانی به مبتلایان را اولویت مهم مجموعه سلامت در شرایط کنونی خواند و یادآور شد: با تلاش شبانه روزی مسوولان دانشگاه در راستای خدمت رسانی به مراجعان، کادر بهداشت و درمان درگیر کرونا به صورت فعال در حال خدمت رسانی به مبتلایان و موارد مشکوک هستند.
اعلام شرایط اضطراری و آماده باش دستگاه‌های اجرایی فارس/ درخواست دانشگاه علوم پزشکی شیراز از استاندار فارس برای بازگشت محدودیت‌ها در موج دوم بحران کرونا در استان
لطفی با تاکید بر اینکه پایش صحیح و مستمر در موفقیت و تصمیم گیری‌های مهم مجموعه سلامت بسیار موثر است، عنوان کرد: ۹۰ درصد مرگ و میر‌ها در گروه بیماران پُرخطر است که باید با افزایش اطلاع رسانی در راستای حفظ و ارتقای سلامت مادران باردار، سالمندان، کودکان و بیماران زمینه‌ای تلاش شود.

او افزود: با توجه به اهمیت سلامت مادران باردار و گروه‌های پُرخطر در استان، تامین اقلام حفاظت فردی در بحران کرونا در زمان دریافت خدمات بهداشت و درمان از سوی دانشگاه برای افراد نیازمند در اولویت دستور کار قرار گرفته است.

رییس دانشگاه بر ارتقای دانش و آگاهی مردم و اهمیت رعایت موارد پیشگیرانه به ویژه گروه‌های پُرخطر مانند سالمندان، مادران باردار و کودکان تاکید کرد و ضرورت توجه عمومی نسبت به مخاطرات حضور در اجتماعات و مکان‌های عمومی و اهمیت حضور در منزل برای قطع چرخه انتقال این ویروس خطرناک را یادآور شد.

رییس دانشگاه ضمن اعلام انجام دو هزار و ۱۸ مورد نمونه آزمایش کرونا طی روز گذشته تاکنون در فارس، نسبت به افزایش درصد تست مثبت به کل تست‌ها ابراز نگرانی کرد.

او همچنین به بررسی آمار مبتلایان، موارد مرگ و میر، افراد بستری و بهبودیافته، روند خدمت رسانی به مبتلایان و موارد مشکوک در مراکز درمانی و عملکرد مراکز آزمایشگاهی تشخیصی کروناویروس پرداخت.

شاهرخ قیصری دبیر شورای عالی دندانپزشکی و رئیس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه نیز در این نشست با بیان اینکه ۲۳۰ واحد دندانپزشکی در مراکز بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه در سطح استان وجود دارد، گفت: تلاش بر آن است که در بحران کرونا، این مراکز خدمات دندانپزشکی را با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی، به مردم ارایه دهند.

انتهای پیام/ .

نظرات بینندگان