کد خبر: ۳۷۵۰۰
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۲۴ آبان ۱۳۹۱

اختتامیه نمایشگاه دگردیسی در فرقه منافقین

اختتامیه نمایشگاه دگردیسی در فرقه منافقین روز یکشنبه در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار شد.

به گزارش شیرازه به نقل از شیرازیس، نمایشگاهی با عنوان "دگردیسی در فرقه منافقین خلق" که در تالار فجر دانشگاه شیراز با حضور اعضای جدا شده از این فرقه برپا شده بود، روز یکشنبه 21 آبان به کار خود پایان داد.

بازدیدکنندگان علاوه بر مشاهده ی تصاویر و فیلم ها و مطالعه ی مطالبی که درباره ی سوابق و فعالیت های مجاهدین خلق از آغاز نفاق تا کنون به نمایش درآمده بود، در نشست هایی با اعضای جدا شده پرسش هایی را مطرح کردند.

در مراسم اختتامیه که با حضور ابراهیم خدابنده، از اعضای بریده، عضو شورای مرکزی و مسئول روابط خارجی منافقین برگزار شد، به پرسش های حضار پاسخ داده شد.

به گزارش شیرازیس به نقل از انجمن نجات:  آقای دشتستانی از اعضای جدا شده ی ساکن شیراز به همراه چند تن دیگر از افراد سابق سازمان در پاسخ به پرسش های دانشجویان به شرح مناسبات درون سازمان و حالات و روحیات افراد گرفتار و روش های شستشوی مغزی در فرقه پرداختند. به گفته ی افراد جدا شده پرسش های بازدیدکننده ها بیشتر درباره ی انگیزه ی افراد برای پیوستن به فرقه، هدف رهبران آن و منابع مالی آن ها بوده است.
همچنین نشست های مغزشویی و ساختار کنترل ذهن حاکم بر فرقه از جمله مهم ترین نکاتی است که توجه دانشجویان را به خود جلب می کرد.
آقای دشتستانی فضای اشرف را پادگانی توصیف کرد که در آن افراد به لحاظ تنظیم ظاهری روابط اجتماعی، آزادتر اما به لحاظ فکری و روحی در محیطی بسیار بسته تر از پادگان نظامی نگه داشته می شوند و پس از آن که استراتژی جنگ مسلحانه عملاً با شکست روبرو شد، افراد که حق انتقاد و سئوال درباره ی استراتژی نداشتند، مجبور به انطباق شدند. بدین صورت که از درون مخالف سازمان اما در ظاهر خود را با مناسبات سازمان سازگار می کردند.
افراد جدا شده ی حاضر در نمایشگاه همگی بر این باور هستند که در حال حاضر حدود 70 درصد اعضا مایل به خروج از فرقه هستند اما به دلیل کنترل های شدید چه به لحاظ فکری و چه به لحاظ سازمانی قادر به فرار نیستند.
از دیگر پرسش های بازدیدکننده ها می توان به پرسش های آن ها درباره ی مسئله طلاق و ازدواج اجباری در فرقه، چگونگی نفوذ رجوی بر اعضای فرقه ، مسائل روزانه ی اعضا در کمپ های سازمان و این که تجرد اجباری چگونه برای افراد قابل تحمل می شود، اشاره کرد .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

انتهای خبر/ص

نظرات بینندگان