جشنواره لباس و غذای بومی در نی ریز برگزار شد
به گزارش شیرازه،
به مناسبت هفته ی شورای آموزش و پرورش؛ جشنواره غذای سالم، لباس های بومی
محلی و دست ساخته های دانش آموزی با حضور حامد فرغت شهردار، کارشناسان شبکه
بهداشت و درمان و کارشناسان آموزش و پرورش در آموشگاه 15 خرداد شهر نی ریز
برگزار شد.
حمیدی مدیر
آموزشگاه 15خرداد در حاشیه این جشنواره در گفتگو با خبرنگار نبض نی ریز
گفت: ارتقای سطح آگاهی نسبت به خواص مواد غذاهای سنتی و محلی، ترویج فرهنگ
استفاده از غذاهای سنتی و محلی به جای فستفودها، تقویت هنر آشپزی، کار
انفرادی و ایجاد رقابتی سالم را از اهداف برگزاری این جشنواره دانست.
مدیر آموزشگاه در ادامه افزود: در این جشنواره بیش از 100 نوع غذا و دسر توسط دانش آموزان با همکاری اولیا طبخ و تزیین شده است.
این مقام مسوول ادامه داد: تشویق خانواده ها به استفاده از غذاهای سنتی و محلی از اهداف برگزاری این جشنواره است.
حمیدی عنوان داشت: برپایی چنین جشنواره هایی برای دانش آموزان ضمن ایجاد نشاط و سرزندگی باعث کسب تجربه و اعتماد به نفس میشود.
در پایان توسط اداره آموزش و پرورش و کارشناسان شبکه بهداشت، تعدادی از غذاهای برتر و سالم بعنوان نفرات برگزیده اعلام شدند.
منبع: نبض نی ریز