احیای بافت قدیم خرامه در ایستگاه تصمیم/ چه کسانی پای کار هستند؟
به گزارش شیرازه، بافت فرسوده شهر خرامه به عنوان یکی از دغدغههای مدیریت شهری محسوب
میشود چرا که عدم توجه به این مناطق، از یک سو نگرانیهایی را برای ایجاد
برخی ناهنجاریها ایجاد کرده و از سوی دیگر، سرنوشت بنیان آنها نامعلوم
است.
لبخند زندگی در این بخش از شهر، آخرین ثانیه های ساعت شنی را پشت سر گذاشته و معلوم نیست چه روزی بر سر مالکان آن خراب شد؛ وعده های سیمانی مسؤولان هم در راه رسیدن به در و دیوار کاه گلی این خانه جامانده و معلوم نیست که چه زمانی به مقصد برسد.
آنچه که هیچ وقت از چارچوب پوسترهای انتخاباتی شورای شهر بیرون نمی زند حمایت از بافت قدیم است به گونه ای که تاریخ انتخابات ثابت کرده بیشترین حضور نیز مختص همین افراد کوخ نشین حاشیه شهر است.
سیدنورالدین ایزدی رییس شورای اسلامی شهر خرامه در این باره می گوید: همه مسؤولین بومی شهرستان به نوعی، بزرگ شده بافت قدیم شهر هستند و باید برای احیای این بخش از شهر تلاش کرده و دِین خود را ادا کنند.
وی افزود: برای اینکه بافت قدیم از حالت بن بست بیرون بیاید و یک نشاط عمومی در این محله ها ایجاد شود، شورای شهر تصمیم دارد با همکاری شهرداری نسبت به تغییر و تحولات ویژه در فضای سبز، فضاسازی و ساماندهی این بافت اقداماتی را انجام دهد.
هادی ایزدی شهردار خرامه نیز می گوید: تصمیم داریم جان دوباره ای به بافت قدیم خرامه بدهیم که در این راه نیازمند همکاری مردم هستیم تا علاوه بر مبارزه با آسیب های اجتماعی، زمینه توسعه مجدد این منطقه را فراهم بیاوریم.
وی افزود: در این راه شهرداری کلیه ماشین آلات و امکانات خود را بسیج کرده تا کسانی که تصمیم به تعریض، تخریب، درجاسازی، نوسازی و یا توسعه دارند بصورت کاملا رایگان، از خدمات شهرداری بهره مند شوند.
ایزدی ادامه داد: نگاه ویژه شهرداری در مورد هزینه های عوارض و مجوزهای تجاری اطراف قلعه به گونه ای خواهد بود که همه همشهریان با هر توان مالی در این راه قدم بردارند، مجموعه شهرداری منتظر حضور مردم خواهد بود.
حرف آخر: حال که شهرداری و شورای شهر پای کار آمده اند و اینگونه امتیازاتی را برای احیای بافت قدیم شهرخرامه قائل شده اند، این شهروندان هستند که باید به این ندا پاسخ دهند، قطعا زنده شدن زندگی در بافت قدیم به نفع کل جامعه خواهد بود.
منبع: صدای خرامه