آیت الله دژکام: نمایندگان جدید استان در قله بودن فارس را باید نشان بدهند/ پیشنهاد شورای مشورتی راهبردي استان فارس با حضور نخبگان و نمایندگان
به گزارش شيرازه، در نشست مشترك 18 نماينده منتخب استان فارس در دوره جديد مجلس شوراي اسلامي با آيت الله دژكام نماينده ولي فقيه در استان فارس، محمد حسين روزيطلب رئيس شورای اعتلاف نيروي هاي انقلابي فارس پس از ارائه گزارشي از چگونگي تشكيل اين شورا در شهرستان هاي استان گفت: مردم با بصيرت افرادي را انتخاب كردند تا در مجلس شوراي اسلامي پيرو رهنمود هاي رهبر انقلاب، نماينده و ناظر از طرف مردم باشند. به عقيده ما پيروزي شوراي اعتلاف با اراده خدا صورت گرفت. انتظار مي رود تا منخبين مردم با تصميمات و اعمال صحيح خودشان اين فضاي نا اميدي در بين مردم تبديل اميد كنند.
وي در توصيه اي به منتخبين ارتباط بيشتر با مردم به خصوص طبقه مستضعف جامعه، بررسي نقاط ضعف حوزه انتخابيه، تشكيل گروه هاي كارشناسي در مسائل اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي و غيره تا قبل از شروع دوره جديد مجلس را درخواست و عنوان كرد.
روزيطلب در ادامه؛ تشكيل شوراي مشورتي راهبردي استان با حضور نمايندگان، نخبگان استان در محضر نماينده ولي فقيه در استان فارس به صورت فصلی را پيشنهاد داد تا از اين طريق همدلي، هم انديشي و استخراج مصلحت براي افزايش راهبرد موثر صورت بگيرد تا استان فارس بدين وسيله به جايگاه حقيقي خود برسد.
ابراهيم عزيزي يكي از منتخبين مردم شيراز در اين جلسه با تشكر از مردم بابت شركت در انتخابات و تبريك ماه مبارك رجب، خلق حماسه اي عظيم را با خدمت صادقانه به مردم عزيز عنوان كرد و گفت: ارتباط موثر بايد بين نمايندگان، نخبگان و اقشار مختلف مردم ايجاد شود و بايد با وحدت و همدلي تصميمات صحيح صورت بگيرد و مشكلات حل بشود.
وي استان فارس را نيازمند تحول در زير ساخت ها و توجه ویژه دانست و بیان کرد: فارس اگر میخواهد در قله باشد باید حداکثر استفاده را از مجلس نماید. امروز در صنعت ریلی عقب ماندگی داریم و باید تلاش کنیم جایگاه صنعت را ارتقا دهیم و نیاز های اساسی مانند "آب" را حل کنیم.اعتماد مردم به نمایندگان مجلس خدشه دیده و باید ارتباط با مردم افزایش می یابد.
عزیزی در آخر یادآور طرح فراموش شده اتصال استان فارس به خلیج فارس برای جبران کمبود آب شد.
دیگر نمایندگان نیز به ارائه نقطه نظرات خود پرداختندکه محوریت آن ها وحدت، اقتصاد استان، بررسی نیاز، فرصت و تهدیدات مناطق فارس، ارتباط با مردم و حل مشکل اشتغال بود.
حجت الاسلام و المسلمین ملک مکان رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان فارس بر ارتباط مستمر نمایندگان مجلس با ائمه جمعه شهرستان ها و استفاده از ظرفیت تریبون نماز جمعه تاکید کرد.
آیت الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس با تبریک استان فارس و منتخبین مجلس شورای اسلامی گفت: در این انتخابات جلوه های ارزشمند اخلاقی شاهد بودیم. این ارزش اخلاقی است که کار بعضی از عزیزان داشته است و بزرگوارانی که انتخاب شدند نیز باید کسانی که انتخاب نشده اند ولی نیروی متخصص و ارزشی و انقلابی هستند را حمایت کنند و از کمک آنها بهره مند شوند و فضا به گونه ای سخت نشود که گویی اگر کسی رای نیاورد دیگر کاری از او بر نمی آید و کنار رود.این قضیه را به عنوان یک ارزش اخلاقی که در استان ما جلوه گر شده است شکرگذار باشیم و رواج دهیم.
نماینده ولی فقیه در فارس تبریک کاندیداهایی که رای نیاورده اند به منتخبین را کاری بسیار ارزشمند خواند گفت: این عمل موجب وحدت و رفع کدورت می شود وی افزود: اگر بخواهیم بگوییم صرفا نظام مردم سالاری ما مثل جاهای دیگر دنیا است فضیلتی بر آنها نداریم اما اگر این اخلاق حسنه و نیکو را جلوه گر کنیم احترامی که ایجاد می کند در دنیا این است که بقیه طرفدار مکتب، مرام و مذهب ما می شوند. اینکه با این رفتارهای اخلاقی یک نفر در عالم هدایت شود چقدر ارزش دارد و توقع بنده این است که رسانه ها هم به این ارزش های اخلاقی بپردازند و لابلای این همه اخبار یاس آور و منفی، به این امور هم بپردازند.
وی ادامه داد:گاهی حرف ما حق است ولی روش ارائه آن اخلاقی نیست و گوش نمی دهد. شما نمایندگان جدید استان در قله بودن فارس این را باید نشان دهید.
آیت الله دژکام منتخبین مردم را دعوت به نظم در امور زندگی کرد و افزود: نظم، برنامه ریزی است. وقتی انسان کاری به عهده می گیرد در ابتدای کار بسیاری از کارها به ذهنش می آید که می شود انجام داد و این می شود یعنی امکان کار از نظر منطقی و فلسفی اما کدام کار انجام می شود؟آن کاری که متمرکز شویم، در مورد آن فکر کنیم، برنامه بریزیم و پیگیری کنیم تا به نتیجه برسیم
وی تصریح کرد: امروز فرصتی است برای شما که برنامه ریزی کنید.جا دارد در این فرصت بین انتخاب شدن تا زمانی که وارد مجلس می شوند عزیزان برنامه ریزی کنند. برنامه ریزی غیر از ایده پردازی است.آمال و امانی را در ذهن مردم نباید زیاد کنیم ،برنامه محاسبه کارشناسانه دارد که می شود در این مدت 4 سال به سرانجام رساند.
نماینده ولی فقیه در استان فارس با عنوان اینکه اگر تفرقه میان نمایندگان مردم فارس ایجاد شود هیچ گاه باد موافق به پرچم استان ما نمی وزد اظهار داشت: این را می دانیم اما به راهکار ایجاد وحدت هم باید فکر کنیم.به نظر بنده می رسد وقتی مسائل را ریز و جزئی می کنیم، وحدت در ریز مسائل معمولا ایجاد نمی شود چون سلیقه ها متفاوت است و باید در یک امور کلی که مربوط به منافع راهبردی استان است وحدت داشته باشیم.
جاهایی در سطح پایین تر مجال برای اینکه دیگران نظر خود را اعلام کنند وجود داشته باشد تا پیگیری کنند چون هر نماینده ای حوزه انتخابی خود را دارد و توقعاتی مردم منطقه از او دارند و نمی شود همه چیز را در یک تصیم گیری منحصر کنیم و 18 نگاه است اما این 18 نگاه در یک خطوط کلی که مربوط به منافع راهبردی استان است می تواند با هم مشترک باشد.
وی از تعامل نمایندگان مجلس شورای اسلامی با مجلس خبرگان رهبری را لازم دانست تا قدرت خوبی در سطح ملی بتواند پیگیر مسائل استان باشد.
نماینده ولی فقیه در استان فارس پیشنهاد تشکیل شورای راهبردی را بسیار طرح خوبی دانست و گفت: طبیعتا اعضای ثابت این شورا 18 نماینده مردم هستند شما عزیزان این شورا را ایجاد و حمایت کنید و بنده و جامعه روحانیت کمک می دهیم تا شورای راهبردی با حضور متخصصان و صاحب نظران استان فارس از نگاه های سیاسی شکل گیرد و بتوانیم در آنجا مصالح استان را با کمک یکدیگر پیگیری کنیم.
آیت الله دژکام تصریح کرد: تصمیم گیری هایی که در سطح ملی انجام می شود نقش ما به اندازه استان بزرگ فارس نیست و این نقش را باید ارتقا دهیم. بنده بارها گفته ام که نیروهای ردیف اول خود را از فارس باید بفرستیم.در استان نیروهایی داریم که در حد نیرو و چهره ملی باشد.
وی با بیان اینکه فارس دارای ظرفیت های بسیاری در زمینه های گوناگون است افزود: باید کمک دهیم برای اینکه فارس نقش خود را در تمدن سازی و جامعه پردازی ایفا کند.فارس ظرفیت تمدن سازی دارد و این ظرفیت اگر بخواهد آشکار شود باید چهره های تصمیم ساز و تصمیم گیر در سطح ملی از بین ما مشخص شود.