اما و اگرهای ممنوعیت تردد خودروها در تعطیلات عید فطر؛
ترددهای جادهای از شهری به شهر دیگر حتی در وضعیت آبی و زرد کرونایی ممنوع است/ دوربینهای جادهها ترددها را اعمال قانون خواهند کرد
اگر چه ابلاغ رسمی موضوع ممنوعیت سفر، به نیروی انتظامی و پلیس راهور تکلیف را برای همه روشن کرد اما کماکان ابهاماتی برای برخی از هم استانی ها به وجود آمده است مبنی بر اینکه تکلیف ترددهای ضروری، افراد شاغل در شهرهای همجوار و افرادی که بنا به ضرورت در بازه زمانی کوتاه مجبور به خروج از شهرهای خود و یا خروج به شهر دیگری خواهند شد چیست؟
به گزارش سرویس اجتماعی شیرازه،از آنجا که بی تدبیری دولت و تصمیمات اتخاذ شده در راستای عدم ممنوعیت و محدودیت تردد خودروها در تعطیلات نوروزی موجب افزایش تهاجمی موج چهارم کرونا و تغییر زنگ بیش از 90 درصد شهرهای کشور به رنگ قرمز شد و شرایط بحرانی را برای سراسر کشور به وجود آورد، انگار این بار با پیش رو بودن تعطیلات عید فطر ستاد ملی کرونا تکانی به خود داده و با اعمال ممنوعیت و محدودیت ها به جبران اشتباهات گذشته در کنترل شیوع کرونا پرداخته است.
در همین راستا عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا دو روز پیش در نامهای که خطاب به وزیر راه و شهرسازی و فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران صادر شده است به استناد مصوبه رؤسای کمیتههای تخصصی ستاد ملی مدیریت کرونا در حضور رئیس جمهوری، ممنوعیت کلیه سفرها در ایام عید فطر در سراسر کشور از ساعت ۱۲ روز سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه تا ظهر روز شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ را رسما ابلاغ کرد.
فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا در این ابلاغیه، از وزارت راه و شهرسازی و نیروی انتظامی خواست با پیش بینی همه تمهیدات لازم، ممنوعیت کلیه سفرها در همه مناطق کشور فارغ از هرگونه رنگ بندی کرونایی را در بازه زمانی مصوب، به نحو کامل محقق کنند.
جریمه ۵۰۰ هزار تا یک میلیون تومانی در انتظار رانندگان متخلف
علیرضا رییسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز در این راستا تصریح کرده است: این ممنوعیت تردد شامل همه شهرها میشود و جریمه برای متخلفان در شهر قرمز یک میلیون تومان و در شهرهای نارنجی و زرد و آبی۵۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است؛ به طور کلی تردد ممنوع است و اگر کسی تخلفی انجام دهد جریمه خواهد شد.
اگر چه ابلاغ رسمی موضوع ممنوعیت سفر، به نیروی انتظامی و پلیس راهور تکلیف را برای همه روشن کرد اما کماکان ابهاماتی برای برخی از هم استانی ها به وجود آمده است مبنی بر اینکه تکلیف ترددهای ضروری، افراد شاغل در شهرهای همجوار و افرادی که بنا به ضرورت در بازه زمانی کوتاه مجبور به خروج از شهرهای خود و یا خروج به شهر دیگری خواهند شد چیست؟، آیا ممنوعیت ها تنها به وسیله پلیس راه ها اعمال خواهد شد؟
به منظور رفع ابهامات موجود در مورد ممنوعیت ابلاغ شده به سراغ سرهنگ عبدالهاشم دهقانی رئیس پلیس راه شمال فارس رفته و در گفتگویی اما و اگر های این طرح را جویا شدیم.
رئیس پلیس راه شمال استان فارس ابتدا در گفتگو با خبرنگار شیرازه به تدابیر پلیس راه و راهور در راستای ابلاغ جدید ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر ممنوعیت سفر اشاره و اظهار کرد: از روز سه شنبه ساعت ۱۲ ظهر ترددهای جاده ای از هر شهری به شهر دیگر حتی در وضعیت آبی و زرد کرونایی نیز ممنوع بوده و این ممنوعیت تا ظهر شنبه ۲۵ اردیبهشت ادامه دارد.
دهقانی تصریح کرد: مأموران پلیس راه و راهور ناجا با آمادگی و حضور کامل در مبادی ورودی و خروجی شهرها حضور داشته و ضمن کنترل وضعیت ترافیک از تردد خودروها جلوگیری خواهند کرد.
وی با بیان این مطلب که در مصوبه جدید ممنوعیت تردد، برخلاف مصوبات گذشته که اجرا و اعمال محدودیت و ممنوعیت در ورودی استانها در نظر گرفته میشد به ورودی و خروجی شهرها تسری پیدا کرده است، تصریح کرد: علاوه بر استقرار تیمهای گشت پلیس راه و راهور در ورودی و خروجی شهرها و جاده های بین شهری، دوربین های مستقر در جاده ها نیز فعال بوده و ترددهای غیرمجاز را اعمال قانون خواهند کرد.
دهقانی در پایان با تاکید بر اینکه تخلفات صد در صد اعمال خواهد شد، در خصوص افراد شاغل در دیگر شهرها و یا سفرهای ضروری، اظهار کرد: افراد شاغل و افرادی که بنا به موقعیت کاری و اضطرار مجبور به تردد هستند در صورت جریمه شدن توسط دوربین ها برای صفر کردن جریمه باید برگ مأموریت و یا مدرکی مبنی بر ضرورت تردد از سوی محل کار خود در اختیار داشته باشند.همچنین افرادی که نیاز پزشکی دارند با ارائه مدارک مربوطه مجاز به تردد هستند.
انتهای پیام/س/ر
نظرات بینندگان