تولید بیش از ۹۰ تن قارچ خوراکی در شهرستان کازرون/ ایجاد اشتغال مستقیم برای ۲۵ نفر
این مقام مسئول با بیان اینکه دوره تولید قارچ از زمانی که سالن پر میشود تا زمان برداشت ۳۶ روز طول میکشد و با احتساب ۲۰ روز زمان باردهی۵۶ روز میشود، ابراز کرد: در کارگاههای پرورش و تولید قارچ خوراکی بسته به میزان تجهیزات، ۴ تا ۵ دوره در سال محصول تولید میشود.
رشیدی، اهمیت توسعه قارچهای خوراکی را در اهمیت و ارزش غذایی و دارویی، هزینه کم تولید و از طرف دیگر تامین منبع پروتئین مورد نیاز جامعه دانست و افزود: طی سالهای اخیر افراد زیادی با طی دورههای آموزشی ساده و استفاده از فضاهای بلااستفاده منزل نظیر پارکینگ، زیر زمین و انباری به پرورش قارچ روی آوردهاند و قدمی در گسترش تولید این محصول بر داشتهاند.
وی همچنین بیان کرد: تولید قارچ در کازرون به صورت مستقیم برای ۱۲ نفر و به صورت غیرمستقیم برای حدود ۲۵ نفر، بسته به فصل تولید، اشتغال ایجاد کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد: افزایش قیمت نهادهها و هزینههای تولید در واحدهای تولید قارچ، افزایش قیمت این محصول را در برداشته و باعث کاهش مصرف این فرآورده در بین خانوارها شده است.
انتهای پیام/