شهرستان ها >> عمومی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج خبر داد:
نخستین تجربه برداشت زعفران در خنج
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت طلای سرخ از مزرعه یکی از کشاورزان بخش مرکزی به مساحت 300 متر مربع در منطقه ی چهل گزی به صورت کشت در فضای باز آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه مدت زمان برداشت به شرایط اقلیمی منطقه بستگی دارد تصریح کرد: برداشت این محصول با ظهور گل های بنفش از نیمه دوم آذرماه آغاز و به مدت 7الی 10 روز ادامه دارد، عمرگل این گیاه یک روز است که اگر در طی این مدت برداشت نشود کیفیت خود را ازدست داده و هچنین بهترین زمان برداشت قبل از طلوع آفتاب تا قبل ظهر است.
علی پور در ادامه اظهار کرد: پیش بینی می شود عملکرد این محصول به ازای یک کیلوگرم گل 10 گرم زعفران خالص (2کیلوگرم در هکتار) تولید شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج همچنین با بیان اینکه 7 هزارو 500 پیاز در این مزرعه استفاده شده گفت: زعفران گیاهی چندساله بوده که پیازچه این گیاه از خراسان جنوبی تهیه و در آبان ماه سال گذشته کشت شده است.
وی در پایان ابراز کرد: گیاه زعفران به عنوان یکی از مهم ترین گیاهان دارویی و ادویه ای بوده که دارای مزیت اقتصادی بالایی می باشد.
انتهای پیام/س
نظرات بینندگان