کد خبر: ۱۵۶۶۴۰
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۰۱ آبان ۱۴۰۱
امپراتوری رسانه ای دروغ؛

کشته سازی با هدف تداوم ناامنی ها/این بار قرعه به نام دختر آملی افتاد

رسانه های دشمن با پروژه کشته سازی به دنبال تداوم ناآرامی ها و اغتشاشات بوده و از دیروز نام غزاله چلاوی را به عنوان کشته اغتشاشات مطرح کرده اند.

به گزارش سرویس سیاسی شیرازه، دشمن به منظور تداوم آشوب، اغتشاش و ناامنی راهکارهای مختلفی را در پیش می گیرد تا با تحت تاثیر قراردادن ذهن افراد و برانگیختن احساسات آنها بتواند سیر آشوب و ناامنی را طولانی تر کرده و از این آب گل آلود ماهی بگیرد.


یکی از راهکارهای دشمن در اغتشاشات، پروژه کشته سازی است و از این طریق می خواهد افکار عمومی را تحت تاثیر قرارداده و بین مردم و حاکمیت فاصله ایجاد کند.

دشمن با بهره گیری از ترفندهای رسانه ای و تقطیع کلیپ، توسل به تصاویر فتوشاپی، صداگذاری و مواردی از این دست و انتشار گسترده در فضای مجازی تلاش می کند به اهداف مذکور دست یابد و در اغتشاشات اخیر هم بارها شاهد بودیم که با کشته سازی به دنبال این بودند که افراد بیشتری را به خیابان کشانده و کار حکومت را تمام شده نشان دهند.

در اغتشاشات اخیر، دشمن در اجرای پروژه کشته سازی دو خط را به عنوان محور اصلی عملیات خود دنبال کرده و از یک سو تلاش می کرد در این پروژه ها، قربانی بیشتر دختر باشد تا احساسات بیشتر افراد جامعه را تحریک نموده و از سوی دیگر در پروژه های کشته سازی بر قومیت ها تاکید شود و یک روز به بهانه ی کشته شدن دختر کرد، کردها را تحریک نموده و روز دیگر به بهانه ی کشته شدن دختر لر، بلوچ و ... قومیت های مختلف کشور را علیه حکومت تحریک نماید.

دشمن در این مسیر از کشته ها، قهرمانانی می سازد تا آنها را به عنوان پیشقراولان قیام معرفی نموده و عده ای را به بهانه خونخواهی این کشته های دروغین به میانه ی میدان بیاورد.


در ادامه شیرازه چند پرده از این کشته سازی ها را به نمایش می گذارد

در روزهای ابتدایی ناآرامی های ایران، دشمن با تلاش رسانه ای خود و انتشار گسترده محتوا، دختری را که مقابل دوربین به نشانه اعتراض موهای خود را کوتاه نموده به عنوان حدیث نجفی معرفی نموده و با استفاده از برجسته سازی های رسانه مدعی شدند که حدیث به ضرب گلوله ماموران امنیتی کشته شده است.

عده‌ای سعی کردند تا دختری که جلوی دوربین موهایش را می‌بست را به عنوان نماد اغتشاشات معرفی کنند و به همین منظور مدعی شدند که وی با ضرب چند گلوله کشته شده است. هرچند بعدها مشخص شد که وی کشته نشده و رسانه‌های دشمن که نماد خود را از دست رفته می‌دیدند به افشاگران این موضوع حمله ور شدند.

در این بین منافقین کوردل و گروه های تجریه طلب نیز دست به لسلحه بردند تا با گرفتن جان جوانان کشور، خون آن ها را بر گردن حکومت بیاندازند و برای کشور هزینه سازی کنند. در همین رابطه استاندار کردستان در گفتگو با یک رسانه عنوان کرد: یک شهروند دیوان‌دره‌ای با سلاح جنگی کشته شده که هیچ‌کدام از رده‌های نیروهای مسلح از این نوع سلاح استفاده نکردند. بلافاصله نیز مشخصات و تصویر آن فرد از شبکه‌های معاند پخش شد. فرد دیگری با همان شرایط داخل خودرویی نزدیک بیمارستان سقز رها شده بود. مرگ نفر سوم هم کاملا مشکوک و در دست بررسی است.

در ادامه، برخی رسانه‌ها مدعی شدند فردی به نام علیرضا غم‌گسار دانشجوی دانشگاه کاشاندر حوادث اخیر کشته شده است اما وی فیلمی منتشر کرد و دروغ رسانه های دشمن را برملا کرد.

علیرضا غمگسار در این ویدئو اظهار داشت: بنده دانشجوی باستان‌شناسی دانشگاه کاشان هستم.

وی افزود: شایعاتی شنیدم که در فضای مجازی گفته شده من کشته شدم و یا اتفاقی برایم افتاده است، من این ویدئو را در تاریخ شش مهر 1401 ساعت 11:30 ضبط می‌کنم و به اطلاع می‌رسانم برای من اتفاقی نیفتاده است، بنده سالم و زنده هستم.

کانال های منافقین و ضدانقلاب با انتشار تصاویری مدعی کشته شدن فردی به نام ایمان شاهمرادی شدند اما بررسی ها نشان داد که اصلا فرد ادعایی ایمان شاهمرای نیست و صاحب عکس زنده است.

آیسان معدن پور، نام دیگری بود که رسانه های معاند سعی کردند او را کشته حوادث اخیر جا بزنند. این درحالی بود کهخانوادهوی هم اعلام کردند که وی بر اثر ایست قلبی فوت کرده و ربطی به اغتشاشات اخیر ندارد.

در ادامه نیز نام های کیان درخشان، محمد پارسا صحت، مهسا موگویی، سهراب معروفی و ... را رسانه های معاند به عنوان کشته های اغتشاشات جا زدند.

دشمن در عملیات کشته سازی، یا فردی را به جای فردی دیگر جا زده و از آن به عنوان کشته یاد می کند یا اینکه فردی را که به دلایل دیگری جان خود را از دست داده است به عنوان کشته ی اغتشاشات جا میندازد و یا انکه افرادی را مامور می کند که در بین اغتشاشگران رخنه کرده و فردی را بکشند و خونش را به گردن حکومت بیاندازند.

در ادامه دروغ ها و کشته سازی های ضد انقلاب، از دیروز نام غزاله چلاوی دختر آملی به عنوان کشته ی اغتشاشات مطرح و فیلیمی توسط رسانه های معاند در این خصوص منتشر شد و مدعی شده بودند فیلم مربوط به لحظه به قتل رسیدن مرحومه چلاوی است.

این فیلم در دوپلان منتشر شد که در پلان نخست فردی مسلح از بالای چند پله وبلندی تیری شلیک می‌کند.

با آنکه نوع سلاح و جنگی و غیر جنگی بودن آن مشخص نیست اما در همین اثنا و در پلان دوم تلفن همراه شخصی که در حال فیلم گرفتن از تجمع مردم آمل است به زمین می‌افتد و اطرافیان در حالی که دوربین گوشی هنوز روشن مانده و ضبط انجام می‌دهد می‌گویند که وی (مالک گوشی) گلوله خورده و به زمین افتاده است.
جریان ضد انقلاب با مرتبط دانستن این دو فریم به یکدیگر مدعی شده‌اند که فرد متوفی (مرحومه چلاوی) بر اثر اصابت شلیک از اسلحه فرد فریم نخست کشته شده است.

در همین زمینه رئیس پلیس آگاهی استان مازندران توضیحاتی را در خصوص این فیلم (که زمان ضبط آن به تاریخ ۳۰ شهریور با می‌گردد) به رسانه ها داده و عنوان کرده است: در این فیلم ادعا شده که فرد مورد اصابت آن گلوله مرحومه چلاوی بوده است در صورتی که بررسی‌های ما نشان می‌دهد ویدئو پخش شده تقطیع شده است.

وی ادامه داد: همانطور که در فیلم مشخص است زاویه تیراندازی از بالا و ارتفاع به سمت پایین بوده در حالی که رد گلوله بر پیکر مرحوم چلاوی نشان می‌دهد که گلوله از جلو به عقب، از راست به چپ و از پایین به بالا به وی شلیک شده است که این سه زاویه نشان می‌دهد هیچکدام از گلوله‌ها از بالا شلیک نشده بلکه فردی از بین جمعیت(هم تراز با خانم چلاوی) به وی شلیک کرده است.

نکته دیگری که قیصری اشاره می‌کند آن است که موارد متعددی از اصابت تیر به ماموران امنیتی از بین جمعیت معترضان (مانند آنچه برای مرحوم چلاوی رخ داده) در تجمعات مشابه به وقوع پیوسته است.

کشته سازی پروژه ای است که از دیرباز دشمن در کشور در برهه های زمانی مختلف پیاده کرده است و ما از انقلاب تاکنون شاهد اجرای این پروژه هستیم اما امروزه با استفاده از فضای مجازی و رسانه، دشمن تلاش می کند با استفاده از بوق های رسانه ای که در اختیار دارد از این کشته سازی ها نهایت استفاده را ببرد.

انتهای پیام/ر


نظرات بینندگان