کد خبر: ۴۱۳۱۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۲۴ تير ۱۳۹۲

قنادان شیرازی و چگونگی تهیه زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است. مصرف زولبیا و بامیه درماه رمضان در میان ایرانیان آنچنان به یک سنت بدل گشته‌است که می‌توان ادعا کرد امروزه زولبیا و بامیه تنها در این ماه قمری میان ایرانیان رایج است. اگرچه در شیراز این شیرینی مخصوص در بعضی از اماکن خاص در طول سال موجود می باشد.
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
آقوی همساده
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۲
2
آفرین شیرازه خوشمان اومد
ناشناس
از اینکه وسعت نمیرسه بخری خوشت اومده