سیاسی >> استان فارس
گزارشی از حضور با سابقه ترین مدیران در استان
«رکورد دار» فرمانداران فارس کیست؟
در این میان مدیرانی نیز هستند که با وجود تغییر دولت، فقط میز آن ها از شهری به شهر دیگر می رود.
شیرازه - با رویکار آمدن دولتی با مشی سیاسی متفاوت تغییر و جابجایی مدیران در سطوح مختلف در گوشه و کنار کشور آغاز می شود. فرمانداران نیز که در واقع کلیدداران سیاسی شهرستان محسوب می شوند از این قائده مستثنی نیستند. در این میان مدیرانی نیز هستند که با وجود تغییر دولت، فقط میز آن ها از شهری به شهر دیگر می رود. شیرازه با بررسی پیشینه فرمانداران فعلی مشغول در شهرستان های استان به سوابق آنان نگاهی کرده است
مسیر پر فراز و نشیب فرمانداری تا استانداری
محمـد رضا تدین را می توان از جمله مدیرانی نام برد که در دولت اصلاحات و عدالت محور احمدی نژاد پست های مختلفی را تجربه کرده است. وی در دولت خاتمی فرماندار فراشبند بود و با روی کار آمدن دولت نهم فرماندار خنج شد.
مسیر پر فراز و نشیب فرمانداری تا استانداری
محمـد رضا تدین را می توان از جمله مدیرانی نام برد که در دولت اصلاحات و عدالت محور احمدی نژاد پست های مختلفی را تجربه کرده است. وی در دولت خاتمی فرماندار فراشبند بود و با روی کار آمدن دولت نهم فرماندار خنج شد.
تدین سپس به فرمانداری داراب رفت و پس از مدت کوتاهی با حکم صادق عابدین به عنوان مدیر کل امنیتی استانداری فارس منصوب شد و تا کنون در این سمت مشغول به کار است.
شیخ فرمانداران فارس کیست؟
نام علیرضا انصاری نیز در میان مدیران اسبق، سابق و فعلی استان فارس آشناست. وی در دولت اصلاحات فرماندار خرم بید بود و در سال 87 به عنوان فرماندار سپیدان منصوب شد و در آبان ماه 91 به فسا رفت تا سابقه فرمانداری این شهرستان را نیز در کارنامه خود ثبت کند. انصاری همچنان در فسا فرماندار است.
البته رکورد شیخ الشیوخی فرمانداران فارس تا قبل از بازنشستگی متعلق به محمـد مهدی رضانیا بود. وی 14 سال متوالی فرماندار شهرهای مختلف فارس از فرمانداری آباده در دولت هاشمی تا فرمانداری در دولت اصلاحات در جهرم و استهبان و بازگشت مجدد وی در دولت نهم و دهم به آباده و نشستن مجدد بر صندلی فرمانداری این شهرستان را در کارنامه دارد. رضانیا بعد از بازنشستگی به عضویت شورای شهر آباده در آمده است.
رئیس ستاد انتخاباتی هاشمی، فرماندار احمدی نژاد شد!
الیـاس محمـدی دبیر آموزش و پرورش بود و مسئولیت ستاد هاشمی رفسنجانی را در سال 84 در فراشبند به عهده داشت. او پس از انتخابات ریاست جمهوری نهم، به مدت شش سال فرماندار فراشبند بود. دوران پرحاشیه و پر از حرف و حدیث او در فراشبند وی را تا مرز برکناری در زمان استانداری احمدزاده کرمانی پیش برد. گرچه با رفتن احمدزاده و آمدن صادق عابدین وی به کازرون رفت و نماینده دولت در آن شهرستان شد. هم راهی بی نظیر او با طیف همسو با امام جمعه کازرون کار را برای ماندن وی در این شهرستان سیاسی راحت تر کرده است. گرچه برگزاری پرحاشیه انتخابات مجلس نهم حرف و حدیث های زیادی را برای او به دنبال داشته است.
مرد مدیریتی نی ریز
سید عباس حسینی را می توان مرد اول مدیریتی شهرستان نی ریز طی هشت سال گذشته نامید.
وی در سال 84 کارمند جهاد کشاورزی در استهبان بود و با روی کار آمدن دولت احمدی نژاد بر مسند فرمانداری نی ریز نشست. می توان گفت حمایت های سقایی نماینده مردم استهبان و نی ریز در مجلس در تدوام مدیریت حسینی بی تاثیر نبوده است.
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
با قدرت نمیشه شوخی کرد آموجون
که هر روز در یک شهر بود
فرمانداری با سابقه 34 ساله خدمت و فرمانداری فسا و کوار و مدیر کلی مبارزه با قاچاق و ارز استان فارس
اونم چه رکوردی ....گفتم الکی اباده پیشرفت نکرده ..همچین مدیرای داشته
اگه سقایی نبود این اصلا فرماندار نمیشد