توهینهای کم سابقه یک مسئول در فارس به دولتهای نهم و دهم
ناصر قجري دولت را خدمتگذار مردم و كشور دانست و گفت: حضور و ظهور همه دولت ها با راي مردم و حكم تنفيذ رهبري مسابقه ایست برای خدمت گذاری به مردم.
قجري نقد هاي خود و دولت يازدهم را به دولتهاي نهم و دهم منصفانه خواند و شعارهاي دولت نهم و دهم را با عملكرد دولت احمدي نژاد ناهماهنگ دانست و گفت: دولت نهم و دهم با سیاست و شعارهایی همچون مهر ورزی، خدمت به مردم و ... بر سر كار آمد كه با عملكرد دولت نهم و دهم سازگاري نداشت، در شعار میتوان الفاظی را در کنار هم گذاشت و در بوق و کرنا کرد، اما مهم عمل و عملگراییی است.
قجري عملكرد دولت نهم و دهم را ناكارامد خواند و افزود: وقتی بر اساس شاخص و معیار نگاه میکنیم، بدون مغلطه و سفسطه گری نهایت بر این شد که مردم به این نتیجه رسیدند که سیاست حاکم در دولت های نهم و دهم جوابگو نيازهاي مردم نیست.
ناصر قجري با اشاره به انتخابات 24 خرداد 92 نتيجه انتخابات را يك شاهكارخواند و گفت: یکی از جاهایی که می توان به هوشمند بودن مردم نمره عالی داد، انتخابات 24خرداد 92 بود و در نتيجه دولتی آمد و در راس قرار گرفت كه نام با مسمای تدبير و اميد را برای خود انتخاب کرد و اين تدبیر و امید تمامی استراتژی دولت یازدهم را بیان می کند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس جوهره عقلانیت را تدبیر خواند و گفت: دولت قبل با واژه تدبير و عقلانيت چندان سازگاری نداشت و در آن دولت مردم هر لحظطه آماده بیان حرف و سياستي بودند که همه چیز را به هم بریزد چرا كه در آنجا بیشتر از آنكه عقل و تدبیر باشد، احساس حاکم بود.
قجري دولت نهم و دهم را بي تدبير و متحجر خواند و گفت: مردم در دولت قبل امید نداشتند، قدرت در دستان دولتمردان بود و هر آنچه میخواستند بر مردم تحمیل میکردند در صورتي كه با اعتدال می توان تدبیر و امید را تحقق بخشید و خوشایند کار در اعتدال است.
قجري راه 16 ساله گذشته دولتهاي اصلاح طلب و اصولگرا را بي راهه خواند و افزود: چه بخواهیم چه نخواهیم 8 سال دوران اصلاحات و 8 سال دولت نهم و دهم، انحراف زیادی داشتیم و باید قبول کنیم که صراط مستقیمی نبود و وجود دولتي كه بتواند اين اجماع را ايجاد و اعتدال را برگرداند، احساس می شد.
قجري حضور و نقش اصلاح طلبان را در رقم خوردن نتيجه انتخابات 24 خرداد 92 مهم و پر رنگ خواند و گفت: بخواهیم یا نخواهیم اصلاح طلبان در نتیجه انتخابات نقش موثری داشتند و اگر بزرگان اصلاح طلب اجماع نمي كردند، معلوم نبود اين اتفاق بيفتد، هر چند که در اردوگاه رقیب هم شکست و يك سري گسست هايي بود، اما در مدیران ارشد دولت می بینیم که از هر دو جناه حضور دارند، اصلاح طلبان و اصولگرايان معتدل نه اصلاح طلب افراطی و نه اصولگرای افراطی.
قجري با مقايسه دولت يازدهم و دولتهاي نهم و دهم، گزارشي از عملكرد دولت يازدهم ارائه داد و گفت: در بحث اقتصاد ، تورمی که دولت قبل بر جای نهاد، بالای 40 درصد بود و اکنون در این ده ماه گذشته، رقم تورم به 26 درصد رسیده است و مدیریت اقتصاد به اینگونه، نیاز به پاداش و تشویق دارد.
رونق اقتصادی:
در دولت قبل رکود اقتصادی زیاد بود، صد هزار نفر در ابتدای دولت نهم در عسلویه شاغل بودند و در آخر دولت دهم به هشت هزار نفر رسید. اکنون عسلویه رونق گرفته و کشتی های زیادی ( بالغ بر 100 كشتي غول پيكر ) در عسلویه منتظر عقد قرار داد برای تجارت با ايران هستند.
ایجاد امنیت بهداشتی، غذایی، دارویی و غدایی:
در دولت قبل یک دارو در يك بازه کوتاه زمانی چند برابر می شد و در چند ماه شاهد 120 درصد افزایش قیمت دارو بوديم و مردم در حرج و سختی بودند.
هدفمندی یارانه ها:
در تمام دنیا این اتفاق افتاده، اما اینکه بگویند کشور را به ده دهک تقسیم و همه به یک صورت یارانه بگیرند که هدفمندی صورت نمی گیرد، با اختلافات مجلس و دولت قبل این طرح ناکارامد ماند، هیچ جای دنیا این گونه نیست، ماهانه سه هزار و پانصد میلیاد تومان بصورت نا عادلانه بین مردم تقسیم می شد اما دولت یازدهم ورود کرد و ساماندهی کرد، هر چند كه برخی از مردم بداخلاقی کردند و دولتی که بنا بر صداقت دارد را به تمسخر گرفتند اما در هدفمندی یارانه ها، دولت شجاعانه ورود کرد هر چند كه کار بزرگ اشتباه هم دارد.
رشد اقتصادی:
در دولت قبل رشد اقتصادي كشور منفي شش بود ولي در اين ده ماه گذشته رشد اقتصادي كشور به مثبت دو رسيده است هر چند كه كشورهاي بزرگ دنيا تا مثبت هفت و هشت هم رفته اند و به طور كلي آورده دولت در این ده ماه اخير، ثبات در فکر و زندگی مردم بوده است.
در حوزه سیاسی:
دولت انصافاً شاهکار کرده است، بعد از انقلاب دشمنان از هر روشی برای ضربه زدن به کشور استفاده کرده اند تا اینکه گفتند ایران در پی ساخت بمب هسته ای و كلاهك هاي اتمي است، انرژی هسته ای یک امکان و یک ظرفیت است و دشمن با بوق و كرنا افكار جهاني را بر علیه ایران تحریک کرد و با این شعار جلو آمد اما در این ده ماه اخير تیم مذاکره کننده ایران خوب پیش رفته و به سمت كاهش تحريمها رفتيم و مردم هم آثار آن را ديدند. امیدواریم به نتیجه برسیم، ایران موقعیتی چند ضلعی دارد و آمریکا و غرب نهایتا باید با ایران تعامل کنند.
در حوزه اجتماعي:
ما از ياد نمي بريم در مناظره هاي تلوزيوني به راحتي تهمت زده مي شد و برچسپ زده مي شد، اعتبار سرمايه هاي اجتماعي در 8 سال گذشته خيلي راحت به حراج رفت و احياء آن به راحتي امكان پذير نيست. الان فردي كه در حد مدير يك مدرسه بوده خود را كمتر از رئيس جمهور نمي بيند و اين آثار جو زدگي، سياست زدگي و سوء اخلاق زدگيست كه به راحتي از ذهن ها بيرون نمي رود هر چند كه وحدت و يك رنگي به مراتب در اين 10 ماه از 8 سال قبل بيشتر شده است.
تقويت اعتماد ملي:
من نميخواهم بگويم اين دولت يك دولت مقدسي است اما عمل به وعده ها و اقوال در 8 سال گذشته وجود نداشت، مسولين قول ميدادند ولي عمل نمي كردند ولي در اين يك سال گذشته در دستگاه هاي دولتي تلاش بر اين بوده كه امور بر حسب حساب و كتاب و عملكرد باشد.
تبديل ادبيات بي پروا:
در 8 سال گذشته هر جا كه نياز بود مردم را ضعيف و كم حساب ميكردند ( با آن جمله معروف كه گفته شد ) اما اكنون تبديل به ادبيات همراه با مسوليت و مشكورانه شده است، الان مسولين دولت فعلي وقتي ميخواهند گزارشي به مردم بدهند، از نوع ارباب و رعيتي نيست، از نوع بالا سري نيست و خود را خادم مردم مي دانند.
جلب اعتماد از جامعه هنر و فرهنگ:
در 8 سال گذشته چه اتفاقي افتاد؟ فيلمها، انيميشن ها و كتابهايي كه به بازار آمد، بصورت برجسته فیلمهای مکتب ایرانی به راه انداختند ( سر رسيد هايي با عنوان كوروش و داريوش و ... ) یاران امام زمان و ... ضعیف کار شد و با ساخت فیلمهای آنچنانی اسلام را ضعیف کردند در صورتي كه در اين ده ماه گذشته هر نشري بايد از فيلترهاي قوي رد شود.
در دولت قبل هر کسی بیشتر چاپلوسی می کرد بیشتر قرارداد می بست، نخبگان گوشه گیر شده بودند و اگر حرفي مي زدند برچسپ مي خوردند اما اکنون تعاملی قابل تقدیر بین هنرمندان و دولت بسته شده است.
ناصر قجري در نتيجه گيري از مطالب خود، جامعه ايران را سه ضلعي دانست و گفت: جامعه و حکمت ما یک مثلث سه ظلعیست:
ضلع اول مردم ( مردم سالاری و جمهوریت )
ضلع دوم ولایت فقیه است ( جوهره اصلی این حکومت است )
ضلع سوم ( قانون اساسی به عنوان یک میثاق نامه )
و دولتی موفق است که این سه ضلع را حفظ کند، دولتی موفق است که به مردم دروغ نگوید و با مردم صادق باشد، دغدقه نيازمندي مردم را داشته باشد، دولتي موفق است كه همراه ولايت فقيه باشد نه اينكه براي ولايت هم نقشه بكشد ( قهر هاي چند روزه دولتمردان كه موجب صدور احكام حكومتي ولايت شد ) دولتي موفق و ارزشمند است كه قانون اساسي را مو به مو انجام دهد در صورتي كه در دولت قبل ، عمل به قانون اساسي هم وجود نداشت.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس در خاتمه پيام 24 خرداد را اعتال در سياستهاي داخل و خارج دانست و گفت: مردم خواهان زندگي آرام و حاكميت دولتي متعادل با ادبيات نرم و لطيف و انسان گرايانه و اخلاق مدارانه كه مشكلات را در داخل و خارج از كشور با انگشت تدبير حل كند نه با لج و لجبازي و دلحوري ها و برچسب زدنهاي سياسي، مردم هم فرياد زدند كه ما خسته شده ايم، مشكلات ما را حل كنيد و اين دولت به همين دليل دولت اعتدال گرا نام گرفت و شعار دولت نيز اجماع بدور از تند روي و كند روي است.
آمار شگفت آور گوگل از سرچ کلمات "سکس"، "ایران" و "چادر" در دوران احمدی نژاد
http://barayemardom.ir/news/news_item.asp?NewsID=17367
گوگل بزرگترین موتور جستجوگر جهان است که روزانه میلیون ها کلمه را برای مخاطبین خود جستجو میکند/ شما به دنبال برداشت های سیاسی از این موضوع هستید/ جامعه زمانی به دنبال فحشا میرود که دغدغه نداشته باشد / احمدی نژاد با آمدنش فضای جامعه را به سمت توجه به مسایل معنوی، عدالت و حضرت مهدی (عج) معطوف نمود
خدا عاقبت همه ما رو به خیر کند .آمین
زرشک...
؟؟؟قجری اگه کسی بود لااقل سالن یک سومش آدم می نشست. عکس واقعیت بی یا با سوادی سخنران را میده..
قجری باید بدونه. دولت قبلی تو هر منطقه ای حداقل 20 تا مدرسه درست کرده . این آقا اگه راست میگه حالا آینده سازان را توش پرورش بده. نه خیلی از معلم ها را با گفته هاش از خودش و تلاش برای دانش آموزان منصرف کنه..البته این باعث میشه او چیزی برا گزارش دادن نداشته باشه.آذری هم عذرش میخواد.
سوال این است اگر شماها انتخاب نمی شدید ، آیا باز هم این مردم هوشمند بودند؟؟؟ آیا دوباره مانند سال 88 فتنه، باید منتظر فتنه ای دیگر بود؟؟؟ و در این یک سال ، چه کار شاقی را انجام داده اید؟ چه گره ای را از مردم باز کرده اید؟ به جز صبحانه، ناهار، شام کاری با اشتون، و دادن تمام امتیازات به آنها ، چه چیزی حاصل تیم هسته ای شده است؟ آیا تحریم ها برداشته شده است؟ یا اینکه به نوعی اضافه هم شده است؟
اقای قجری ! یه مثال در بین ما سپیدانیها خیلی رایجه : میگن : کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدار کرد .... برادر من ! چرا مثل کبک سرتون رو زیر برف کردید و خودتون رو به خواب ! مردم عقل و شعور دارن و میفهمن که آمار شما همه عوام فریبی و کاغذ پارست .. تورم 26 درصدی ? روز به روز داره اجناس بالا تر میره اونوقت شما میگید کاهش قیمت ? کاهش تورم ? تثبیت قیمت ? جمع کنید داداش . خودتون رو مسخره کنید . از استقبالی که از مرسمتون شد ، معلومه که مردم چقدر با شما هستن ... یه کلام ... صد رحمت به احمدی نژاد
اقای قجری ! یه مثال در بین ما سپیدانیها خیلی رایجه : میگن : کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدار کرد .... برادر من ! چرا مثل کبک سرتون رو زیر برف کردید و خودتون رو به خواب ! مردم عقل و شعور دارن و میفهمن که آمار شما همه عوام فریبی و کاغذ پارست .. تورم 26 درصدی ? روز به روز داره اجناس بالا تر میره اونوقت شما میگید کاهش قیمت ? کاهش تورم ? تثبیت قیمت ? جمع کنید داداش . خودتون رو مسخره کنید . از استقبالی که از مرسمتون شد ، معلومه که مردم چقدر با شما هستن ... یه کلام ... صد رحمت به احمدی نژاد
کاش اینقدر دم از مردانگی نمیزدید .
آقای قجری !
فرمودید در اواخر دولت دهم آماد کارکنان عسلویه به 8 هزار نفر رسیده بود اما نگفتید الان چند نفره
/
شما فقط گفتید فلان مورد در دولت نهم و دهم به این میزان رسیده ... همین ... فقط بصورت غیر مستقیم بیانات مقام معظم رهبری در مورد دولت های نهم و دهم رو نادیده و زیر سوال بردید ... بعد هم دم از ولات و ولایت مداری میزنید . آقای قجری این سیاست زنگ زده و مردم به قول شما هوشمند هستن و گرگ رو از بره تمیز میدن