کد خبر: ۵۸۹۰۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۳
استاندار فارس:

از هر کس که شغل ایجاد کند، حمایت می‌کنیم/ حجم و مصارف منابع بانکی در فارس متفاوت است

یکی از مشکلات فراروی کشور مساله تحریم هاست که باید به‌نحوی تلطیف و در نهایت شکسته شود.
به گزارش خبرنگار سرویس اقتصادی شیرازه، استاندار فارس با بیان اینکه جهت‌گیری داخلی و خارجی دولت در راستای رونق تولید و رفع مشکلات این حوزه است، گفت: اکنون دولت همه توان و تلاش خود را حول دو موضوع هسته ای و اقتصادی معطوف کرده و خود رئیس جمهور تلاش‌های مجموعه دستگاه های دولتی در این حوزه را هدایت می کند.

سید محمد احمدی در همایش گرامیداشت روز صنعت و معدن و تجلیل از برترین های استان فارس در این عرصه اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی فراروی کشور مساله تحریم هاست که باید به‌نحوی تلطیف و در نهایت شکسته شود و این موضوع در دستور کار تیم مذاکره کننده هسته‌ای است و ماموریت دارد در فضای بین المللی به نفع کشورمان گشایش ایجاد کند.

نماینده عالی دولت تدبیر و امید در استان فارس با اشاره به ارائه بسته‌های حمایتی دولت برای خروج از شرایط رکود و تورم اظهار کرد: بسته جدید اقتصادی دولت برای تزریق اعتبارات و پول به بخش صنعت و تولید است که صنایع زمین خورده را سرپا نگه دارد و رونق اقتصادی در کشور ایجاد شود.

حل معضل بیکاری با راه‌اندازی واحدهای تولیدی امکان‌پذیر است

استاندار فارس ضمن تصریح اینکه در هر دو حوزه هسته ای و اقتصادی تلاش های خوبی از سوی دولت صورت گرفته است، تاکید کرد: بیکاری بزرگترین معضل کشور است و تنها با راه‌اندازی واحدهای تولیدی جدید و نگه‌داری واحدهای موجود برطرف خواهد شد.

دولت اگر می‌توانست قضیه یارانه‌ها را به نحو دیگری حل می‌کرد

وی با بیان اینکه تمام توان دولت برای حمایت از تولیدات است نه دادن پول، گفت: دولت به زودی یارانه اقشار پردرآمد جامعه را حذف می کند و اگر می‌توانست قضیه یارانه‌ها را به نحو دیگری حل می‌کرد که اعتبارات آن به بخش تولید تزریق شود.

احمدی با بیان اینکه امروز فضای همدلی، هماهنگی و آرامش در استان فارس حاکم است، گفت: به عنوان خدمتگزار توانسته ایم به کمک همه مسئولان استان از جمله امام جمعه شیراز و مجمع فعال نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی فضای همدلی در راستای حل مشکلات را ایجاد کنیم.

وی با بیان این که شرایط برای پیشرفت استان فارس فراهم است، خطاب به فعالان صنعت و معدن استان حاضر در این همایش گفت: ممکن است بسیاری از وضعیت گذشته یا از کارشکنی‌های بانک ها آزرده خاطر باشید که البته برخی نظرات بانک‌ها درباره معوقات قابل شنیدن است و به همین دلیل به سختی و وسواس وام می دهند.

استاندار فارس با بیان اینکه حجم منابع بانکی فارس در رده سوم کشور بعد از استان های تهران و اصفهان است اما مصارف منابع بانکی در فارس بسیار کم است، گفت: یا مردم وام نمی گیرند یا در بانک ها در اعطای وام کم کاری می شود که باید این مشکل در استان برطرف شود چرا که این وضعیت فضای مناسبی برای سرمایه گذاری فراهم نمی آورد.

270 فارسی در استانبول ترکیه سرمایه‌گذاری کرده‌اند

احمدی ضمن تصریح اینکه وقتی مردم دیدند که از آن‌ها حمایت می شود در استان سرمایه‌گذاری می کنند، گفت: اگر اقدامی در جهت تضعیف سرمایه‌گذاری صورت گیرد، حسگرهای حساس سرمایه‌گذاران آن را دریافت می‌کند و در این استان سرمایه گذاری نمی کنند بلکه سرمایه خود را به جای دیگری می برند چنانکه امروز 270 شیرازی و فارسی در استانبول ترکیه سرمایه‌گذاری کرده‌اند و بیش از 70 شیرازی هم در استان یزد و تعدادی دیگر در مشهد و تهران سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

وی تصریح کرد: زمانی که از سرمایه گذاران فارسی در سایر نقاط کشور برای سرمایه گذاری در استان فارس دعوت می کنیم دلایل عجیب و غریب مطرح می کنند که به فارس نیایند در حالی که اگر بتوانیم شمار اندکی از آن‌ها را برای سرمایه گذاری در استان ترغیب کنیم بسیاری مشکلات حل می شود.

کسانی که کارخانه‌هایشان مشکل داشته است را تنها نگذاشته‌ایم

استاندار فارس همه مسئولان و مدیران استان را به گام برداشتن در راستای آسان‌سازی شرایط برای فعالیت سرمایه گذاران فراخواند و گفت: مجموعه مدیریتی ارشد استان تمام توان خود را در راستای جذب و حمایت از سرمایه گذاران به کار بسته است و تمام کسانی که کارخانه‌هایشان مشکل داشته است را تنها نگذاشته‌ایم. همچنین معاونت برنامه ریزی استانداری در این زمینه به‌طور شبانه‌روزی در حال فعالیت است و هیچ قصور، اهمال و سهل انگاری در کار ما نیست اما این واقعیت را باید بپذیریم که وارث مشکلات عجیب و غریبی هستیم.

افرادی که مسئولیت ندارند، مصاحبه نکنند

احمدی با اشاره به انتشار مصاحبه یکی از اعضای هیات مدیره خانه صنعت و معدن استان در زمینه تعطیلی صدها واحد صنعتی در استان، تعطیلی این واحدها را مربوط به گذشته دانست و گفت: کسانی که مسئولیتی در این زمینه ندارند، مصاحبه نکنند چرا که در افکار عمومی تاثیر مثبتی ندارد و ما وارث مشکلاتی هستیم که نمی خواهیم درباره آن‌ها روضه مصیبت بخوانیم بلکه باید چاره اندیشی کنیم و گام به گام جلو برویم.

نماینده عالی دولت در استان فارس خطاب به صنعتگران استان اظهار کرد: همه شما صاحب فکر و اندیشه و مانند یک اتاق فکر هستید، از شما می خواهیم که درباره گره گشایی از مشکلات و مسائل و توسعه استان راهکار ارائه دهید و ما در استانداری و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی این آمادگی را داریم که در مسیر حل مشکلات گام برداریم.

وی با نادرست خواندن رویه برخی افراد در مقایسه مستمر استان فارس با سایر استان ها و دست‌کم گرفتن امکانات و توانمندی فارس، اظهار کرد: امروز ساخت چند سد بزرگ مانند سد چشمه عاشق، هایقر فیروزآباد، نرگسی کازرون و همچنین مجتمع فولاد بزرگ، خطوط راه آهن، آزادراه، خط دوم آبرسانی به شیراز، در حال اجرا است.

احمدی با بیان این که از هر کس که بتواند حتی دو شغل در جامعه ایجاد کند، حمایت می کنیم گفت: در این مسیر ابایی نداریم از این که از افرادی خارج از استان حمایت کنیم حتی اگر لازم باشد بالگرد برای آن‌ها اجاره می‌کنیم که فضای مناسب برای سرمایه گذاری خود را انتخاب کنند.

استاندار فارس با بیان این که استان فارس به لحاظ ظرفیت های مختلف از جمله معدن غنی است، فعالیت های صورت گرفته برای توسعه ظرفیت فرودگاه بین المللی شیراز و توسعه هتل ها را برشمرد

وی با بیان اینکه هیچ دولتی سازنده کارخانه نیست و اگر کشوری مانند روسیه هم این کار را انجام داده شکست خورده است، خطاب به صنعتگران و سرمایه گذاران گفت: امروز به فکر و سرمایه شما نیازمندیم تا استانی آباد و سرافراز داشته باشیم.

در این مراسم از ۶۷ واحد تولیدی نمونه، صنعتگر، معدنچی، پیشکسوت، همیار، استاد دانشگاه، خانواده شهدا، بانوان کارآفرین و دیگر فعالان حوزه صنعت و معدن استان قدردانی شد.

بنابراین گزارش دهم تیرماه هر سال روز صنعت و معدن نام گرفته است که بنا بر اعلام خانه صنعت، معدن و تجارت استان فارس به دلیل همزمانی آن روز با ماه مبارک رمضان، آیین گرامیداشت آن با یک ماه تاخیر برگزار شد.

نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
دلسوزی ازفیروزاباد
United States of America
دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۳
0
احسنت براستاندار دلسوز