فرماندار جهرم: مردم از بی کیفیتی نان گلایه دارند
به گزارش شیرازه علیرضا صحرائیان در گفتگو با خبرنگار پسین جهرم به سرکشی خود از واحدهای نانوایی سطح شهر اشاره کرد و گفت: هدف از این حرکت، نظارت بر قیمت ها و بررسی کیفیت پخت نان ها است که با توجه به تعیین نرخ نان به طور کشوری و استانی آن را توسط مراجع مربوطه پیگیری می کنیم.
وی با بیان اینکه وزن نان در اختیار مردم باید استاندارد مشخص داشته باشد، افزود: در جلسه ای که با سرپرست اداره صنعت و معدن و شورای آردونان داشتیم بر لزوم رعایت حداقل های استاندارد واحدهای نانوایی تاکید شد.
فرماندار ویژه جهرم با اشاره به لزوم رعایت وزن دقیق نان توسط واحدهای نانوایی، خاطرنشان کرد: وزن نان سنگک سنتی 500 گرم و ماشینی 450 گرم است که در صورت عدم رعایت آن با متخلفان برخورد می شود.
وی با بیان اینکه کیفیت نان بسته به رضایت مندی مردم است، گفت: آنچه در سرکشی از نانوایی ها مشاهده شد گلایه مردم از بی کیفیتی پخت نان در برخی از واحدهای نانوایی بود.
صحرائیان بیان کرد: با توجه به اینکه قوت غالب مردم نان است و باید از کیفیت مناسبی برخوردار باشد در این زمینه کارشناسان شورای آرد و نان را فعال کردیم تا بر واحدهای نانوایی به ویژه در ماه رمضان نظارت جدی شود.
وی با اشاره به توجه ویژه و تشویق واحدهای نانوایی که در رضایت مندی مردم نمره بیشتری بگیرند، گفت: برای این دسته از نانوایی ها افزایش سهمیه آرد در نظر گرفته می شود.
معاون استاندار فارس و فرماندار ویژه جهرم در عین حال از برخورد با واحدهای نانوایی متخلف توسط دستگاه های نظارتی خبر داد.