کد خبر: ۷۹۴۹۳
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۲۵ آبان ۱۳۹۴
رییس اداره غله مرودشت در همایش نان و نانوا عنوان کرد:

مرودشت می تواند بهترین نان استان را تولید کند

همایش نان و نانوا در کارخانه آرد دادلی برگزار و از نانوایان برتر و شاغلان عرصه نان در مرودشت تقدیر شد.

به گزارش سرویس شهرستان های شیرازه به نقل از مرودشت نا، همایش نان و نانوا در کارخانه آرد دادلی و تینا برگزار گردید.

سرپرست فرمانداری مرودشت بیان داشت: نان مهم ترین ماده غذایی زندگی بشر محسوب می شود به طوری که نمی توان ماده ای به عنوان جایگزین برای آن در نظر گرفت.

محمد رسول زارع سرپرست فرمانداری مرودشت

محمد رسول زارع افزود: نان یکی از برکات الهی است و دین مبین اسلام در خصوص ارزش و اهمیت نان تاکید زیادی کرده است.

زارع بیان داشت: تمام کسانی که در چرخه تولید نان فعالیت می کنند باید تلاش کنند تا نان با کیفیت به دست مردم برسد.

رییس حوزه علمیه امام صادق(ع) مرودشت تصریح کرد:  مشکل کشور ما این است که کارگر دنبال کار است اما کار پیدا نمی شود و کارخانجات تعطیل شده است.

آیت الله سید محمود  موسوی نژاد حوزه علمیه مرودشت

آیت الله سید محمود موسوی نژاد بیان داشت: در شهرهای مختلف ایران یا زمین کشاورزی وجود ندارد یا اگر زمین کشاورزی وجود دارد به آب دسترسی ندارد اما کارخانجات می توانند وضعیت کشور را تغییر دهند و نه تنها برای کارخانه دار، بلکه برای تمام مردم سودآور هستند.

رییس غله مرودشت بیان داشت: برکت شهر و برکت سفره های مردم مرودشت نتیجه تلاش نانوایان است.

احمدی به سهمیه گندم استان فارس در سال گذشته اشاره و بیان داشت: یکی از دلایل کاهش سهمیه گندم استان فارس، موقعیت کشور ما و خشکسالی های اخیر است.

احمدی خاطر نشان کرد: به منظور افزایش کیفیت نان، بازرسی ها به طور مرتب انجام می شود و همواره نانوایی هایی که نان با کیفیت تولید می کنند تشویق می شوند.

وی افزود: از سهمیه آرد نانوایی هایی که کیفیت نان آنها خوب نیست و برای بهبود کیفیت تلاش نمی کنند کسر و به کسانی که تلاش بیشتری می کنند می دهیم.

احمدی رییس اداره غله مرودشت

وی اظهار داشت: شهرستان مرودشت در بسیاری از حوزه ها در استان فارس در جایگاه اول است و به تبع با افزایش تلاش نانوایان، نان مرودشت هم می تواند در جایگاه نان برتر استان قرار گیرد.

وی بیان داشت: اولین بار که در اداره غله مسئولیت گرفتم الک کردن را به من آموختند اما در حال حاضر از هر 10 نانوایی تنها یک نانوایی الک دارد و این درحالی است که با الک کردن کیفیت نان بهتر می شود.

وی افزود: نانوایی ها باید روابط عمومی خود را قوی کنند چرا که مردم دوست دارند در نانوایی ها با احترام خطاب شوند.

وی بیان داشت: در سال گذشته تنها دو مورد شکایت از نانوایی ها داشتیم و آن هم جزئی بود.

وی تصریح کرد: کیفیت آرد دادلی خوب است و با توجه به نوع دستگاه هایی که کارخانه آرد دادلی دارد و نمونه ها و  آزمایش هایی که از این کارخانه گرفت شده است، می تواند بهترین آرد را به نانوایان عرضه نماید.

کشاورز رییس اتحادیه نانوایان مرودشت

رییس اتحادیه نانوایان مرودشت بیان داشت: از نانوایان انتظار می رود در بهبود کیفیت نان، بهداشت محیط و بهداشت فردی تلاشی مستمر داشت باشند.

کشاورز افزود: از مسئولان عاجزانه می خواهیم از واگذاری بیش از حد نانوایی در مرودشت خودداری کنند.

وی بیان داشت: واگذاری بیش از حد نانوایی در مرودشت سبب شده است این شغل نفع اقتصادی نداشته باشد و کیفیت نان پایین نیز پایین آمده است.

وی تصریح کرد: پیشکسوتان و مسئولان با تجربه معتقد هستند به ازای هر 1500  نفر جمعیت، نیاز به یک نانوایی می باشد اما در شهرستان مرودشت ب ازای هر 1200 نفر یک نانوایی داریم که این مقدار در روستاها به 500 نفر رسیده است.

وی اذعان داشت: کیفیت نان مرودشت از صددرصد به 70 درصد رسیده و روز به روز پایین تر هم می آید.

وی گفت: سهمیه آرد هر نانوایی 8 کیسه در روز است   که این 8 کیسه در 5 ساعت پخت می شود و طبق قانون بین المللی ما باید 8 ساعت پخت کنیم.

وی عنوان کرد: نان های فانتزی و بسته بندی شده با کیفیت پایین و قیمت ارزان از شهرهای به سمت مرودشت حمل شده و در مرودشت به فروش می رسند.

وی گفت: نان های مذکور دارای جوش شیرین هستند و بهداشت در این زمینه همکاری لازم را انجام نمی دهد و کمبود نیرو و خودرو را بهانه کرده است در حالی که من هم نیرو و هم خودرو در اختیارشان قرار داده ام.

وی اظهار داشت: در کار ما اولویت با کیفیت آرد است و بعد از آن کارگر و کارفرما قرار دارد.

از سید هادی زارعی و حسین مرزبان به عنوان چهره های ماندگار تقدیر به عمل آمد.

نانوای مرودشتی

همچنین از فلامرز فولادی، جلیل کشتکار، سید حسین دهقانیان، باقر نجات، ریحان دهقان، مقصود دهقان فارسی، سیروس امینی، شنبه علی زارع، هیبت اله روزگار، کیامرث کشتکار به عنوان نانوایان برتر مرودشت و حمیدرضا فلاحی، حمزه فرهادی، مجید زارعی، مجتبی رحیمی، محسن نوجوان، رحیم روزگار، محسن ترابی، مهدی حق جو، احمدرضا کشتکار و حمید زارع به عنوان کارگران برتر نانوایی های مرودشت تقدیر به عمل آمد.

مدیریت کارخانه آرد دادلی مرودشت از ذبیح اله زارع، قدیر کشتکار، حسین زارع پیشه، سیف اله فرجی، احمد سجادیان ، عباس زارعی، حجابه شجاعی، فایض زینعلی، فضل زارع، حسین نجات و حسین روزگار تقدیر کرد و به رسم یادبود به تعدادی از حاضران به قید قرعه هدایایی اهدا گردید.

نویسنده :
رضا مردانه
نظرات بینندگان