کد خبر: ۸۱۰۲۲
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۲۵ آذر ۱۳۹۴

مکتب قرآنی که پس از ۱۱ سال فعالیت همچنان بدون مکان است + عکس

مدیر مکتب‌القرآن لارستان با ابراز گلایه از اینکه ۱۱ سال از فعالیت این مکتب قرآنی می‌گذرد ولی همچنان در منزلی مسکونی و به‌صورت استیجاری اداره می‌شود.
به گزارش شیرازه به نقل از لادستان، مکتب‌القرآن لارستان از سال ۱۳۸۳ تا کنون تحت نظارت مکتب‌القرآن الکریم استان قم مشغول به فعالیت است که به تربیت کودکان ۴،۵ و ۶ سال بر اساس آموزه‌های دینی و قرآنی می‌پردازد.


مکرمی مدیر آموزشی این مهد قرآنی با اشاره به اینکه کتاب‌های قرآنی این مرکز آموزشی از قم ارسال می‌شود، گفت: در این مرکز تمام آموزش‌های کودکان به‌صورت تربیت قرآنی و طبق آیات و احادیث انجام می‌شود که در قالب فعالیت‌هایی نظیر شعر، نمایش، سرود، کاردستی، نمایش انیمیشن به قرآن‌آموزان آموزش داده می‌شود و به این‌صورت در ذهن کودک نقش می‌بندد.

وی ادامه داد: آموزش روخوانی، صحیح‌خوانی و همچنین حفظ تعدادی از سوره‌های کوچک قرآن و برخی آیات و احادیث موضوعی نیز طی کلاس‌ها به نونهالان قرآنی آموزش داده می‌شود.


این مربی قرآن به کلاس‌های فوق برنامه دیگر شامل ژیمناستیک، زبان و کامپیوتر در کنار آموزه‌های قرآنی اشاره کرد و افزود: علاوه بر این، کتاب‌هایی نظیر ریاضی، علوم و همچنین آشنایی با حروف و کلمات فارسی مطابق با استانداردهای سازمان آموزش و پرورش تدریس می‌شود.

مکرمی در ادامه به حضور مؤلفان کتاب‌های درسی کودکان، به‌صورت دوره‌ای در این آموزشگاه اشاره کرد و اذعان داشت: نویسندگان کتاب‌های قرآن‌آموزان طی دوره‌های مختلفی در قالب مشاور در مکتب‌القرآن لارستان حضور می‌یابند و جهت تربیت هر چه بهتر کودکان به اولیاء آنها مشاوره می‌دهند.

خانم راسخی مدیر مکتب‌القرآن لارستان با بیان اینکه ۸۰ قرآن‌آموز، ۴ مربی قرآنی و ۴ مربی فوق برنامه در این مرکز مشغول به فعالیت‌اند، اظهار داشت: شکوفایی خلاقیت و ابتکار بچه‌ها در اولویت کار مربیان این واحد آموزشی قرار دارد.

وی با بیان اینکه یکی از کتاب‌های درسی نونهالان قرآنی مربوط به آشنایی آنها با مراسمات و نیز شخصیت‌های ملی و اسلامی ما ایرانی‌ها می‌باشد، خاطر نشان کرد: در این مکتب، همزمان با هر مراسم ملی و مذهبی نظیر اعیاد، ایام محرم، ۱۳ آبان، دهه فجر و... ما نیز برای بچه‌ها مراسم برپا و به زبان ساده حوادث آن روز را برایشان بیان می‌کنیم.


راسخی به راه‌اندازی گروه در شبکه‌های اجتماعی ویژه اولیاء کودکان نیز اشاره کرد و گفت: با راه‌اندازی گروه در شبکه‌های مجازی علاوه بر پرسش و پاسخ و همفکری اولیاء، نکات تربیتی کودکان نیز به‌صورت روزانه برای استفاده خانواده‌های آنها ارسال می‌شود.

وی درباره بازخورد و تأثیر آموزش‌ها بر فارغ‌التحصیلان سال‌های گذشته این واحد آموزشی، اظهار داشت: هر از گاهی که با معلمان اول و سایر معلمان مقاطع ابتدایی در مورد فارغ‌التحصیلان مکتب‌القرآن صحبت می‌کنیم، خوشبختانه از مهارت آنها در آشنایی با حروف و خواندن کلمات ابراز رضایت می‌کنند و الحمدلله در مقاطع بالاتر نیز فارغ‌التحصیلان مکتب، عمدتاً جزء نخبگان کلاس خود محسوب می‌شوند که ما اینها را از برکات قرآن و نیز تلاش والدین و مربیان در تربیت این کودکان عزیز می‌دانیم.


مدیر مکتب‌القرآن لارستان در ادامه سخنان خود از مهمترین مشکل این نهاد قرآنی که پس از ۱۱ سال فعالیت در این شهر، هنوز مکان ثابتی ندارد و در منزلی مسکونی به‌صورت استیجاری اداره می‌شود، گلایه کرد و گفت: بارها به دلیل مشکل مکان و تامین هزینه اجاره بها، تصمیم به تعطیلی مکتب گرفته‌ایم و تا امروز با هر زحمتی که شده، آن را استوار نگه داشته‌ایم.

راسخی در پایان سخنان خود با ابراز ناراحتی از مسئولین شهرستان گفت: متاسفانه در این چند سال اخیر نه‌تنها هیچ‌گونه حمایتی از طرف مسئولین شهرستان به واحد قرآنی نشده است، بلکه حتی برای دلگرمی و روحیه به قرآن‌آموزان و مربیان این مکتب‌القرآن نیز تا کنون حضور پیدا نکرده‌اند.
برچسب ها: لارستان
نظرات بینندگان