حماسه 9 دی در کلام فعالان سیاسی مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد
به گزارش سرویس شهرستان های شیرازه به نقل از مرودشت نا، مردم با حضور در تجمع خودجوش 9 دی بسیاری از توطئه های دشمنان داخلی و خارجی را نقش بر آب کردند و حماسه ای دیگر آفریدند. به مناسبت فرا رسیدن 9 دی سایت خبری مرودشت نا قصد دارد با فعالان سیاسی، فرهنگی و اقشار مختلف مردم پیرامون حماسه 9 دی مصاحبه نماید. متن زیر مصاحبه مرودشت نا با فعالان سیاسی مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد می باشد که برای نمایندگی مجلس هم کاندید شده اند و ترتیب مصاحبه ها بر اساس زمان انجام مصاحبه می باشد. در قسمت های آتی گفتگوی مرودشت نا با دیگر کاندیدا، روحانیون، دانشجویان و ... خدمت تان ارائه می گردد.
علیرضا منصوری ده بید: با فکر و تدبیر مقام معظم رهبری و غیرت مردم ایران سرکوب شدند
علیرضا منصوری ده بید جوان 36 ساله مرودشتی در گفت و گو با مرودشت نا عنوان کرد: حوادث سال 88 مسلما فتنه بود چرا که در روز عاشورا و تاسوعا و در ماه محرم عده ای از افراد به خیابان ریختند و کارهایی را که نباید انجام می شد انجام دادند.
این فرهنگی مرودشتی افزود: دقیقا وقتی انسان به عمق قضیه فکر می کند می بیند فاجعه کربلا بود و در آن زمان امام حسین علیه السلام بودند و در زمان فعلی مقام معظم رهبری هستند.
منصوری تصریح کرد: می خواستند خللی به نظام وارد کنند اما نتوانستند و با فکر و تدبیر مقام معظم رهبری و غیرت مردم ایران سرکوب شدند.
منصوری اظهار داشت: در حماسه 9 دی مردم نشان دادند ک اهل کوفه نیستند که مقام معظم رهبری تنها بماند . ما تا آخرین قطره خونی که در رگ داریم از انقلاب، نظام و رهبری دفاع می کنیم و این طور نیست که بخواهیم رهبر را کنار بگذاریم یا کشورهای غربی بخواهند تحریک کنند و از این تحریک ها از بعد از انقلاب تا کنون بسیار داشتیم که خدا را شکر هیچ یک به سرانجام نرسیده و نظام جمهوری اسلامی ایران پابرجاست.
وحید علیپور حقیقی: با حضور مردم مسائل بعد از انتخابات 88 فرو نشست
وحید علیپور حقیقی یکی دیگر از فعالان سیاسی مرودشت در گفتگو با مرودشت نا اظهار داشت: حوادث بعد از سال 88 بیشتر دسیسه بود تا فتنه و اشتباهات کسانی که جزء کاندیدا بودند و هواداری های افراطی دردسرهایی به وجود آورد که خدا را شکر مسئله همان جا جمع شد.
وی که دانشجوی دکترای حقوق است اظهار داشت: در این مدت که انقلاب کردیم کشورهای غربی هر روز ما را به یک نحو می کوبند و از این ماجرا هم می خواستند بهره برداری کنند که الحمدالله بهره برداری به وجود نیامد و این مسئله جمع شد.
وی افزود: مردم همواره حماسه می سازند و حماسه های مردمی قبل از انقلاب در سال 42 نیز وجود داشت و امام خمینی(ره) هم همواره بر مردم تکیه می کردند و مقام معظم رهبری هم همین تکیه را بر مردم دارند. مردم در تمام مسائل در زمان جنگ ، بعد از جنگ و در سازندگی و ... حماسه آفریدند و 9 دی بزرگترین حماسه هست چرا که اگر مردم وارد صحنه نمی شدند از نیروهای انتظامی و نظامی فکر نکنم چیزی بر می آمد و با حضور مردم آن مسائل فرو نشست.
وی بیان داشت: مشخص شد که مردم با ولایت و همراه با دولت و قانون اساسی هستند و نه عده ای از نیروهای نظامی و انتظامی و کل مردم از قانون اساسی تبعیت کردند و با حضور مردم در صحنه مشکلات جمع شد.
وی تصریح کرد: مهم ترین پیام 9 دی به مردم و خواص همراهی بود، همراهی مردم با دولت و نظام و با انقلاب و در زمان جنگ هم مردم شهدایی را تقدیم نظام کردند و در اینجا هم بدون هیچ گونه خشونتی با حرکتی دریاوار مردم آمدند و همچنان مردم پشت این نظام هستند و امیدواریم که تا آخر هم بمانند.
وی افزود: امیدواریم در مسئله مجلس هم مردم حرکتی کنند که مجلسی منسجم و قوی مجددا شکل بگیرد و بتوانیم قوانین صحیح و درستی از دل مجلس بیرون بیاوریم و به پیشرفت کشور کمک کنیم.
رحیم ربیعی گل مکانی: 9 دی یک روز تاریخی، به یادماندنی و و بزرگ است
رحیم ربیعی گل مکانی در گفتگو با مرودشت نا بیان داشت: حوادث بعد از انتخابات سال 88 را قطعا می توان فتنه نامید همان طور که مسئولان بزرگ کشوری آن را فتنه نامیدند. این فتنه یک فتنه بزرگ و تنظیم شده بود.
گل مکانی بیان داشت: 9 دی به عنوان یک روز تاریخی و بزرگ در انقلاب و یک روز به یادماندنی در میان روزهایی که در تقویم مان ثبت شده می توانیم از آن یاد کنیم و 9 دی یک حماسه بزرگ و ملی محسوب می شود.
وی افزود: 9 دی مهر تاییدی بر نظام بود و اگر عده ای در سر فکرهایی داشته باشند که بخواهند از آن افکار پلید و ناشایست خودشان استفاده کنند 9 دی این هشدار را به آنها داد که هرگز نمی توانند با آن افکار ضعیف و کوتاهی که دارند خدشه ای به نظام و یا مملکت وارد کنند.
وی که فارغ التحصیل رشته پیراپزشکی است افزود: تکلیف سران فتنه همان طور که تاکنون مشخص بوده از این پس نیز مشخص است و به دست مردم به سزای کار خودشان رسیدند و در حال حاضر وضعیت شان مشخص است.
علیرضا مقصودی: اگر خواص درست تشخیص ندهند، خود مردم حضور پیدا می کنند و قائله هایی که بر علیه انقلاب شان وجود دارد را خاتمه می دهند.
علیرضا مقصودی بیان داشت: حوادث بعد از انتخابات 88 به واسطه درگیری قدرت هایی که متاسفانه با جمهوری اسلامی ایران مشکل دارند و نفوذ آنها در درون کشور و در بعضی از شخصیت ها که شاید سوابق مسئولیتی در حوزه کشور دارند، یک حادثه تاریخی تلخ است که در ذهن همه مردم ایران همچنان وجود دارد.
مقصودی افزود: ما حوادث بعد از سال 88 را فتنه می دانیم و افرادی را که در آن درگیر بودند به عنوان سران فتنه، با وجود اینکه چند سال از آن گذشته الان محکوم می کنیم.
معاون مدیر عامل سازمان پدافند غیر عامل کشور بیان داشت: حضور مردم در 9 دی هم حماسه بود و هم حضور و 9 دی یوم الله است و به واسطه اینکه حضور مردم در 9 دی یک اتفاق دستوری نبود و از متن جوشش های مردم در حوزه های دینی و از متن انقلابی که مردم انجام دادند و خودشان هم آن را در 9 دی تصویب کردند، بود.
قائم مقام و مشاور سازمان صدا و سیمای تهران اظهار داشت: منحصر به فرد بودن 9 دی به خاطر این است که مردم خود آن را رقم زدند بدون اینکه یک نوع دخالت حکومتی و دولتی در آن باشد بنابراین 9 دی یوم الله است و به تعبیر امام راحل دست خدا با مردم بود.
وی تصریح کرد: مهم ترین پیام 9 دی به خواص بصیرت بود و اینکه معدل شعور سیاسی و بصیرت مردم از خیلی از خواص سیاسی در 9 دی بیشتر بود. خواص بالطبع باید جلودار حرکت بصیرتی مردم باشند و این را باید بدانند که اگر خودشان درست تشخیص ندادند درست عمل نکردند، ساکت بودند یا به موقع تصمیم نگرفتند، خود مردم حضور پیدا می کنند و قائله هایی که بر علیه انقلاب شان وجود دارد را خاتمه می دهند.
عقیل ابراهیمی: تجمع مردم در 9 دی مصداق بارز پشتیبانی از ولایت بود
عقیل ابراهیمی در گفتگو با مرودشت نا بیان داشت: من در سال 88 در اوج بحران ها هم در تهران زندگی می کردم و هم تحصیل می کردم. تحلیلی که من از وقایع سال 88 دارم این است که ابتدا یک اعتراض ساده بود اما این اعتراض به انحراف کشیده شد و بعد هم با دخالت متخاصمین این انحراف به فتنه انجامید.
خوشبختانه 9 دی یک پایان و یک فصل الخطاب بود و به تمام دشمنان چه دشمنان داخلی و چه دشمنان خارجی که برای من هیچ تفاوتی نمی کنند و اتفاقا دشمن های داخلی را من خطرناک تر از دشمنان خارجی می بینم و منافقین البته نه منافقینی که در خارج از کشور پایگاه دارند و منظور کسانی است که عملشان با کردارشان یکی نیست را خطرناک تر می دانم و این فصل الخطابی برای همه مردم و خواص بود که الحمدالله مردم ما پشتیبان ولی فقیه خودشان هستند.
اگر که ما پشتیبان امام خامنه ای مدظله العالی نباشیم امکان هرگونه آسیبی و هر گونه انحرافی در این خط انقلاب ما وجود خواهد داشت. انقلاب ها تقریبا با هم برابرند و همه از یک الگوریتم پشتیبانی می کنند اما انقلاب هایی که یک ولی و رهبر نداشته باشند و مردم از سردمداران آن انقلاب روی برگردانند، آن انقلاب یا منحرف می شود و یا سقوط می کند اما خوشبختانه مردم ایران، در سال 57 انقلاب اسلامی را بنا گذاشتند و پس از رحلت امام خمینی ره معمار کیر انقلاب، جانشینی و انتصاب آیت الله خامنه ای، مردم حمایت شان را از این فقیه عالیقدردریغ نکردند و همواره پشت سر ایشان بودند و تجمع خودجوشی هم که در 9 دی اتفاق افتاد دقیقا مصداق بارز پشتیبانی از ولایت بود.
محمد امیری: در 9 دی مردم قانون مداری و پشتیبانی تمام قد خود از ولایت را نشان دادند
محمد امیری بیان داشت: بی شک مهم ترین پیام حوادث بعد از انتخابات 88 ، حرکت 9 دی بود که مردم ایران یک بار دیگر پایبندی خودشان را به جمهوری اسلامی ایران، به فرمان مقام معظم رهبری اعلام کردند.
وی که دارای مدرک دکترای مهندسی عمران است بیان داشت: همچنین مردم ایران نشان دادند مردم قانون مداری هستند و پشتیبانی تمام قد خود را از ولی فقیه نشان دادند و حماسه 9 دی به نحوی دمیدن خون تازه ای در شریان حیاتی جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود.