کارشناس تغذیه مرکز بهداشت پاسارگاد: هزار پاسارگادی مبتلا به دیابت هستند
به گزارش سرویس شهرستان های شیرازه به نقل از طنین پاسارگاد، گل آذین حسینی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان پاسارگاد گفت: استرس مهمترین عاملی است که موجب بیماری دیابت می شود.
وی افزود: افراد دیابتی باید تا جایی که امکان دارد از مصرف غذاهای فست فود، شیرینی، نوشابه، سوسیس و کالباس کمتر استفاده کنند.
حسینی ادامه داد: فیبر موجود در سبزیجات و غلات می تواند به کنترل قند خون و کار دستگاه گوارش کمک و از ابتلا به سرطانهای گوارشی جلوگیری کند.
گل آذین حسینی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت پاسارگاد گفت: هزار نفر از جمعیت شهرستان پاسارگاد مبتلا به دیابت هستند.
وی با اشاره به اینکه سبوس سرشار از فیبر است خاطرنشان کرد: بهتر است، سبوس را از داروخانه و عطاری ها تهیه و از آن در طبخ سوپ، آش، برنج و غیره استفاده کرد.
حسینی افزود: افراد برای حفظ سلامتی باید ورزش کنند و تغذیه سالم داشته باشد تا از بیماری دیابت در امان بماند.
وی اظهار داشت: دیابت را باید جدی گرفت زیرا افراد زیادی به دلیل ابتلا به دیابت جان خود را از دست می دهند.
حسینی خاطرنشان کرد: آموزش های لازم به بیماران دیابتی در مرکز بهداشت شهرستان پاسارگاد ارائه می شود تا با خود مراقبتی از پیشرفت بیماریشان جلوگیری کنند.
حسینی بیان داشت: بیماران دیابتی برای کنترل بیماری خود، روزانه 10 تا 20 دقیقه پیاده روی کنند یا حرکات نرمشی انجام دهند.