همه اتفاقاتی که در جلسه وحدت سال 90 رخ داد + اسناد
به گزارش سرویس شهرستان های شیرازه به نقل از صدای خرامه، اواخر سال 90 بود که جمع کثیری از مردم و همچنین 14 نامزد انتخاباتی که برای حضور در انتخابات مجلس نهم ثبت نام کرده بودند از حجت الاسلام محمد صباحی امام جمعه خرامه خواستند که فکری برای حل مشکل 12 ساله منطقه کند؛ این 14 کاندیدا از لحاظ سابقه انتخاباتی در یک شرایط بودند و و تنها مشکل موجود، نحوه رسیدن به وحدت بود.
در آخرین مدل وحدت، مقرر شد به ازای هر 200 نفر جمعیت یک نفر به جلسه معتمدین دعوت شود که بنا به جمعیت 60 هزار نفری شهرستان، 300 نفر با دعوت نامه شماره گذاری شده (برای جلوگیری از جعل) دعوت شدند؛ آمارها بر اساس آمار خانه بهداشت شهر و روستا بود.
جلسه وحدت تنها با حضور معتمدین و نامزدها در باشگاه فرهنگیان خرامه برگزار شد؛ همه از زیر قرآن رد شده و متعهد شدند که بر اساس قومیت، تعصب، باند و جناح رای ندهند؛ پس از آن هر یک از نامزدها به مدت 15 دقیقه صحبت کردند و کار رای گیری آغاز شد.
در سالن دوم باشگاه فرهنگیان، 14 صندلی برای استقرار نامزدها در نظر گرفته شد؛ معتمدین شهرستان به صورت 10 نفر 10 نفر وارد سالن دوم شدند و رای خود را به صندوق انداختند؛ این تصمیم به این دلیل بود که 14 نامزد، افرادی که رای می دهند را بشناسند.
این برنامه که از ساعت یک بعداز ظهر آخرین روز از اسفندماه 90 شروع شده بود تا نماز مغرب و عشا ادامه یافت؛ صندوق رای با حضور 14 نامزد انتخاباتی و 3 حَکَم به نام های جلال زارع، غلامحسین محمدی و غلامرضا ترابی در ساختمان مجمع اسلامی محبین حضرت زهرا (س) واقع در جنب باشگاه فرهنگیان آماده باز شدن بود.
قبل از شمارش آراء، همه 14 نفر استعفای خود را به امام جمعه و سه حَکَم تحویل دادند؛ در همین زمان امام جمعه خرامه گفته بود در صورتیکه به هر قسمت از کار اعتراضی دارید صندوق را باز نکنیم حتی اگر یک نفر اعتراض داشته باشد؛ پس از تایید کاندیداها، وقفه ای جهت نماز و شام پیش آمد تا نامزدها وقت فکر کردن داشته باشند.
پس از آن، صندوق رای با حضور نامزدها و سه حَکَم باز شد و داریوش اسماعیلی با 150 رای، علی هنرزاده با 112 رای و سمیه افراسیابی با 105 رای، بالاترین رای را به دست آوردند؛ در پایان مراسم همه کاندیداها به داریوش اسماعیلی تبریک گفتند و این مراسم پایان یافت.
در روزهای آتی این جلسه، اقشار مختلف مردم همچون گروه های فرهنگی مذهبی شهرستان، ورزشکاران، نمازگزاران مساجد، مجمع طلاب و فضلای خرامه ای مقیم قم و بسیاری از گروه ها و تشکل های دیگر، از این حرکت حمایت کردند.
نکته: در بند 13 تعهدنامه نامزدها این نکته آمده است که "نامزد انتخاب شده شهرستان متعهد می شود که از نامزدها به عنوان گروه مشاوره استفاده کند" اما به خاطر اجرایی نشدن بند 12 این مورد هم اجرایی نشد؛ در بند 12 آمده است "تمام نامزدها موظفند به همراه فرد انتخاب شده به تمام روستاها رفته و او را معرفی کنند".