گزارشی شیرین از تهیه و طبخ زولبیا و بامیه در فراشبند + تصاویر
به گزارش شیرازه؛ به نقل از نخل بیدار ،
با فرا رسیدن ماه رمضان، زولبیا و بامیه به یکی از شیرینی های مورد علاقه
روزه داران فراشبندی تبدیل می شود و بیشتر شیرینی پزی ها نیز اقدام به تهیه
این نوع شیرینی های مخصوص ماه مبارک رمضان می کنند.
پخت زولبیا و
بامیه در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند و کارگاه های
شیرینی پزی به تهیه آن اختصاص می یابد. مردم شهرستان فراشبند علاقه خاصی به
زولبیا بامیه دارند.
زولبیا و بامیه از شیرینی های پر طرفدار
ویژه ماه رمضان به حساب می آیند که زینت بخش سفره های افطارند. به همین علت
اکثر قنادان و شیرینی فروشی های شهر این نوع شیرینی را در این ایام طبخ می
کنند.
شاید بتوان گفت که بعد از خرما، مهمترین شیرینی افطار و
سحر روزهداران است که هر روز در کارگاه های مخصوص در ماه مبارک رمضان پخت
می شود.
مقدار مصرف زولبیا و بامیه باید محدود و در حد رفع نیاز
ذائقه فرد باشد نه رفع نیاز وعده غذایی، مصرف زیاد آن در وعده افطار باعث
افزایش قند و چربی خون شده و تعادل چربیهای بدن را خنثی میکند و از سویی
باعث افزایش فشار خون، چربیهای بدن، بیماریهای قلبی و عروقی میشود.
انتهای پیام/