طرح لیبل گذاری لاشه های دام در کشتارگاه خرامه آغاز شد
به گزارش شیرازه به نقل از صدای خرامه عبداله زارع درنیانی شهردار خرامه در گفتگو با صدای خرامه
گفت: با همکاری شهرداری، شورای اسلامی شهر و اداره دامپزشکی شهرستان
خرامه، دام های کشتاری در کشتارگاه دام شهرداری خرامه علاوه بر مهر
بهداشتی، دارای لیبل خواهد بود.
وی
در ادامه افزود: لیبل های الحاقی بر روی لاشه دام های سنگین و سبک به
عنوان شناسنامه لاشه دام ها بوده و دارای مشخصات نام کشتارگاه، تاریخ
تولید، تاریخ مصرف و شرایط نگهداری لاشه است.
زارع
درنیانی خاطر نشان کرد: این طرح به انجام نظارت های بهداشتی دقیق و کنترل
لاشه های تولیدی و جلوگیری از ورود لاشه های غیر بهداشتی کمک به سزایی
خواهد داشت و مردم شهرستان با اطمینان بیشتری می توانند با مراجعه به
واحدهای عرضه گوشت قرمز، گوشت بهداشتی مورد نیاز خود را تامین نمایند.
شهردار
خرامه در پایان گفت: بنا به توصیه های دامپزشکی، گوشت تهیه شده را ابتدا
24 الی 48 ساعت در دمای +4 نگهداری کرده سپس با دستکش اقدام به تکه تکه
نمودن کنید تا باعث از بین رفتن ویروس ها شود.