کد خبر: ۹۸۸۶۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۰۱ آبان ۱۳۹۵
رئیس کمیسیون انرژی مجلس:

معاون اول اعلام کرد که 100 ایراد از قراردادهای نفتی اصلاح شده؛ این سخن به این معناست که اکثر انتقادات صحیح و قراردادهای جدید نفتی دارای ایراد است

رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت:اکثر منتقدان IPC از دلسوازن نظام هستند و دغدغه منافع ملی را دارند
معاون اول اعلام کرد که 100 ایراد از قراردادهای نفتی اصلاح شده؛ این سخن به این معناست که اکثر انتقادات صحیح و قراردادهای جدید نفتی دارای ایراد استبه گزارش شیرازه، فریدون حسنوند در گفتگو با خبرنگار رهاب با بیان اینکه اکثر منتقدان IPC از دلسوازن نظام هستند و دغدغه منافع ملی را دارند، اظهار داشت: شاید برخی از منتقدان هم‌سوی دولت در موضوعات سیاسی نباشند اما دغدغه منافع کشور دارند و در حضور مقام معظم رهبری و مسئولان عالیرتبه کشور انتقادات خود را مطرح کردند.

وی افزود: مطرح شدن این انتقادات بود که سبب اصلاح برخی از موضوعات و بندها شد. در یک مورد معاون اول رئیس جمهور اعلام کرد که 100 ایراد از قراردادهای نفتی اصلاح شده است و مطرح شدن این سخن از زبان آقای جهانگیری به معنی این است که اکثر انتقادات صحیح و قراردادها دارای ایراداتی است.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: نکته بعدی این است که اگر انتقاد و نگاه تیزبین از بیرون نباشد، دولت دچار انحطاط می‌شود و دولتی‌ها باید انتقاد را یک فصل مبارک برای دوران مدیریت خود بدانند.

وی بیان کرد: همه افراد صاحب نظر و منتقدان باید وارد صحنه شوند و انتقادات خود را با روش صحیح و با حفظ منافع ملی مطرح کنند و دولت باید این حرف‌ها را بشوند کما اینکه این اتفاق در بسیاری از موارد رخ داده است.

حسنوند با تأکید بر این موضوع که ادبیات دولت نسبت به منتقدان باید حاکی از احترام باشد، عنوان کرد: اگر حرفی درست است باید دولتی‌ها آن را بپذیرند و نسبت به اصلاح آن گام بردارند و اگر حرفی غلط است با استدلال و منطق آن را رد کنند.

وی اظهار داشت: اگر حرف شخصی درست، مستدل و منطقی باشد به سمت توهین به منتقدان نمی‌رود و مردم هم انتظارشان این است که ادبیات منتقد و فرد نقد شده نسبت به هم حاکی از احترام باشد.


منبع: دانا
نظرات بینندگان