کد خبر: ۱۲۳۲۹۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۱۰ تير ۱۳۹۷
شهردار شیراز مطرح کرد:

تعامل شهرداری با مراکز علمی و دانشگاهی/ پروژه های اجرا شده در شیراز حس خوب زندگی را به شهروندان منتقل نمی کند

شهردار شیراز گفت: تعامل شهرداری با مراکز علمی و دانشگاهی یک همکاری دوسویه در راستای حل مشکلات شهر و شهروندان است.
تعامل شهرداری با مراکز علمی و دانشگاهی/ پروژه های اجرا شده در شیراز حس خوب زندگی را به شهروندان منتقل نمی کند
به گزارش شیرازه، شهردار شیراز در آیین امضای تفاهم نامه همکاری های پژوهشی و فرهنگی میان شهرداری و دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز گفت: این تفاهم نامه نقطه شروعی برای همکاری های بیشتر به منظور طراحی و ساخت شهر با محوریت خواسته ها و نیازهای شهروندان است.

حیدر اسکندرپور ضمن ابراز نارضایتی از اینکه پروژه های اجرا شده در شهرهای مختلف همانند تهران و شیراز حس خوب زندگی را به شهروندان منتقل نمی کند، اظهار داشت: بررسی نیازهای شهروندان با بهره گیری از پژوهش های علمی و نظرات متخصصین و اولویت بندی پروژه ها بر مبنای میزان اثرگذاری بر جنبه های مختلف زندگی آنها مهم ترین گام برای ایجاد حس خوب در بین شهروندان است که باید پیش از اجرای پروژه ها برداشته شود.

وی تحقق این هماهنگی و رضایتمندی را در گرو تخصیص هزینه برای تولید فکر دانست و گفت: اگرچه در حال حاضر یکی از عارضه های نظام مدیریتی کشور و حوزه های اجرایی، عدم توجه به تولید اندیشه به عنوان اصل بنیادین توسعه نظام مند شهرهاست، اما شهرداری شیراز آمادگی استفاده از توان، تخصص و اندیشه مشاورین متخصص دانشگاهی را دارد تا با ورود اندیشه های آکادمیک از برخی مشکلات شهری گره گشایی شود و دانشگاه ها و مراکز علمی نیز حمایت شوند.

شهردار شیراز همچنین بر حمایت این مجموعه از پایان نامه های دوره ارشد و رساله های دکتری با موضوع مدیریت شهری تأکید کرد و گفت: برای انجام امور شهری نیازمند تلفیق نگاه آکادمیک با توان اجرایی هستیم؛ از این رو باید برای افزایش درک مشترک دو حوزه علمی و اجرایی و عملی شدن ایده های جامعه فرهیخته دانشگاهیان در حوزه شهری گام برداشت.

اسکندرپور با اشاره به انتخاب برخی از مدیران ارشد شهری از فعالان عرصه علمی و دانشگاهی و مدیران میانی از میان نیروهای متخصص شهرداری عنوان کرد: تلاش کرده ام با انتخاب هایم جامعه دانشگاهی را با شهرداری صلح دهم و زمینه توانمندی علمی و اجرایی مجموعه مدیریت شهری را بیش از پیش فراهم کنم.

دانشگاه در تولید برق از پسماندهای شهری توانمند است
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز نیز با بیان اینکه این تفاهم نامه با موضوع شرکت های دانش بنیان امضا می شود، گفت: درصدد هستیم با تعامل ایجاد شده و با تکیه بر پژوهش محوری، دانش و توان متخصصین بومی و بها دادن به صنعت و کالای ایرانی، شیراز را به جایگاه اصلی خود به عنوان مهد تمدن اسلامی و ایرانی بازگردانیم.

محمدکاظم کاوه پیش قدم در آیین امضای تفاهم نامه همکاری های پژوهشی و فرهنگی میان شهرداری و دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز با اشاره به توان سخت افزاری و نرم افزاری دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: با توجه به گستردگی امور شهر، دانشگاه می تواند در زمینه های مختلف در کنار شهرداری قرار بگیرد و نیازهای پژوهشی این نهاد اجرایی را برطرف کند.

لازم به ذکر است در این آیین جمعی از اساتید و رؤسای پژوهشکده های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز نیز به تشریح توانمندی دانشگاه و مراکز پژوهشی در حوزه های مختلف همچون تولید برق از پسماندهای شهری، استفاده از آب های خاکستری برای آبیاری فضای سبز، مرمت خانه های تاریخی و غیره پرداختند.
نظرات بینندگان