کد خبر: ۱۵۹۳۴۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد:

کاهش بار بیماری‌های متابولیک ارثی در استان فارس

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصریح کرد: تلاش اساتید دانشگاه موجب کاهش بار بیماری‌های غیرواگیر به ویژه بیماری متابولیک ارثی در فارس شده است.
به گزارش خبرنگار گروه سلامت پایگاه تحلیلی خبری «شیرازه»،سید وحید حسینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشستی در جمع اساتید تیم بالینی پیشگیری از بروز بیماری‌های متابولیک ارثی دانشگاه، با اشاره به فعالیت ۵۶ مرکز غربالگری متابولیک ارثی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استان فارس اظهار کرد: پوشش غربالگری بهنگام نوزادان ۳ تا ۵ روزه شامل غربالگری، تشخیص و درمان بیماران متابولیک ارثی از سال ۱۳۹۷ تا کنون در این مراکز در حال انجام است و ارائه مشاوره ژنتیک به خانواده‌هایی که بیمار متابولیک در خانواده آنان وجود دارد نیز انجام می‌شود.

او با اشاره به اینکه غربالگری متابولیک ارثی در کشور تنها در ۱۹ دانشگاه انجام می‌شود، تصریح کرد: از سال ۱۳۹۷ تاکنون، ۹۳۴ بیمار متابولیک ارثی تشخیص داده شده و در حال درمان و دریافت خدمات تخصصی درمانی هستند.

مسئول ارشد حوزه سلامت فارس با اشاره به پیشینه علمی، عملیاتی و کاربردی که در حوزه سلامت شیراز نهادینه شده است، بهره مندی از دانش فنی و هویت علمی در دانشگاه را از سرمایه‌های اصلی مجموعه سلامت فارس برشمرد و گفت: توجه به پیشرفت توامان علم و عمل در شیراز به اثبات رسیده و مکتب علمی شیراز موجب افتخار کشور است.

کاهش بار بیماری‌های متابولیک ارثی در استان فارس

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به انجام برنامه‌های غربالگری بدو تولد، تجهیزات پیشرفته و دانش فنی اساتید دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه بیماری‌های متابولیک ارثی تصریح کرد: تلاش اساتید دانشگاه موجب کاهش بار بیماری‌های غیرواگیر به ویژه بیماری متابولیک ارثی در فارس شده است.

او با تاکید بر تلاش اساتید در تامین سلامت جامعه به ویژه در جهت پیشگیری و درمان بیماری‌های غیر واگیر، از تیم بالینی پیشگیری از بروز بیماری‌های متابولیک ارثی دانشگاه برای تلاش در این حوزه به عنوان مجموعه‌ای پیشرو در کشور قدردانی کرد.

انتهای پیام/

نظرات بینندگان