کد خبر: ۱۹۵۰۰
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۲۲ آذر ۱۳۹۰

هیچکس جرأت صدور فرمان حمله‌نظامی علیه‌ایران را ندارد

آرزوی سلطه‌گران این است که به ایران ضربه بزنند، ولی چنین فرصتی در اختیار آنها قرار نخواهد گرفت و با توجه به اطلاعاتی که از شرایط منطقه و توانمندی‌های ایران دارند، فکر نمی‌کنم که کسی جرأت داشته باشد، فرمان حمله نظامی به ایران را صادر کند؛ این‌گونه تهدیدات بیشتر جنبه فشار سیاسی و روانی دارد.

به گزارش شیرازه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدی‌نژاد صبح امروز سه‌شنبه در مصاحبه زنده با شبکه تلویزیونی بین‌المللی ونزوئلا "تله‌ سور" که در کل منطقه آمریکای لاتین پخش می‌شود، در پاسخ به سؤالی درباره گزارش اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و تلاش اتحادیه اروپا و آمریکا برای متهم کردن ایران به تولید سلاح هسته‌ای اظهار داشت: دشمنی اروپا و آمریکا با ملت ایران موضوع جدیدی نیست؛ آنها معمولا با همه دولت‌ها و ملت‌های مستقل و آزادیخواه مخالف هستند و مخالفت خود را به بهانه‌های گوناگون نشان می‌دهند.

* از تقابل سلطه‌طلبان با ایران خوشحال نیستیم، اما نگرانی هم نداریم

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: قدرت‌های زورگو و زیاده‌خواه 32 سال است که با ملت ایران مخالفت می‌کنند و امروز هم برای همگان روشن است که گزارش آژانس بین‌المللی اتمی یک موضوع سیاسی است، چرا که هیچ‌گونه سند و مدرکی در خصوص ادعای خود ارائه نمی‌دهند و صرفاً اتهامات بی‌ اساسی را مطرح می‌سازند؛ البته از اینکه عده‌ای به جای همکاری، در نقطه مقابل ملت ایران هستند، خوشحال نیستیم، اما نگران هم نیستیم.

وی با تاکید بر اینکه ملت ایران نیازی به بمب اتم ندارد، گفت: کسانی ملت ایران را به تولید سلاح هسته‌ای متهم می‌کنند که خودشان اینگونه سلاح‌ها را در اختیار دارند و بارها از آن علیه دیگران استفاده کرده‌اند.

احمدی نژاد افزود: کسانی ملت ایران را متهم می‌کنند که دوره سیاه استعمار را مدیریت کرده و مردم بومی آمریکا را تحت استعمار قرار داده بودند و امروز هم به طور برنامه‌ریزی شده و سیستماتیک ثروت دنیا را غارت می‌کنند.

وی تصریح کرد: گزارش آژانس بین‌المللی اتمی در خصوص برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران یک موضوع سیاسی است و ارزش حقوقی ندارد و خود مدیرکل آژانس هم به خوبی اطلاع دارد که این یک گزارش سیاسی است.

رئیس جمهور در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه گزارش آژانس بین‌المللی اتمی بنظر می‌رسد، بسترسازی قانونی برای اعمال نوع دیگری از تهاجمات و تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران و تهدیدی برای صادرات نفت ایران است، اظهار داشت: نظام سلطه بعد از جنگ جهانی دوم مجموعه سیستماتیکی را برای اهداف استعماری خود پایه‌ریزی کرد و بسیار علاقمند هستند که ایران را تحت فشار قرار دهند و برای این منظور همه امکانات خود را هم بسیج کردند.

وی افزود: اما به رغم تمامی تکاپوی‌شان، مدام در حال ضعیف‌تر شدن بوده و ملت ایران قوی‌تر می‌شود. البته در اینکه گزارش اخیر آژانس بین‌المللی اتمی توجیه‌گر و زمینه‌سازی برای فشارهای بیشتر است، شکی وجود ندارد، اما ملت ایران به خوبی یاد گرفتند که چگونه در مقابل آنها بایستند و در شرایط سخت زندگی کنند.

احمدی‌نژاد با اظهار تأسف از اینکه سلطه‌گران متوجه نیستند که چگونه با ملت‌ها تعامل کنند و با ملت‌های بزرگ، بی ادبانه و توهین‌آمیز رفتار می‌کنند، اظهار داشت: البته اینگونه رفتار آنها نشانه عصبانیت‌شان است و این عصبانیت از موضع ضعف می‌باشد.

وی تصریح کرد: قدرت‌های سلطه‌گر آرزو دارند که جریان نفت ایران را ببندند و یا آن را در اختیار خود قرار دهند اما هیچ‌گاه به این آرزو نخواهند رسید.

* هیچ کس جرأت صدور فرمان حمله نظامی علیه ایران را ندارد

رئیس جمهور افزود: آرزوی سلطه‌گران این است که به ایران ضربه بزنند، ولی چنین فرصتی در اختیار آنها قرار نخواهد گرفت و با توجه به اطلاعاتی که از شرایط منطقه و توانمندی‌های ایران دارند، فکر نمی‌کنم که کسی جرأت داشته باشد، فرمان حمله نظامی به ایران را صادر کند؛ این‌گونه تهدیدات بیشتر جنبه فشار سیاسی و روانی دارد.

وی گفت: سلطه‌گران آرزو دارند که ملت‌ها و دولت‌های مستقل را از جهان حذف کنند، ولی ضعیف‌تر از آن هستند که بتوانند چنین کاری انجام دهند.

احمدی‌نژاد در پاسخ به سؤالی درباره موفقیت ایران در دستیابی به هواپیمای بسیار پیشرفته و سری بدون سرنشین آمریکا و ادعای آمریکاییان مبنی بر اینکه ایران قادر نیست این هواپیما را مهندسی معکوس کند، اظهار داشت: شاید آمریکایی‌ها خودشان تصمیم گرفتند که این هواپیما را در اختیار ایران قرار دهند! بدون تردید کسانی که توانستند این هواپیما را در اختیار بگیرند، حتما می‌توانند سایر اقدامات را نیز روی آن انجام دهند، ضمن اینکه ایران در زمینه ساخت هواپیماهای بدون سرنشین و کنترل از راه دور پیشرفت‌های زیادی به دست آورده و دست کمی از آنها ندارد.

وی در پاسخ به اینکه آمریکایی‌ها معتقدند فناوری‌های پیچیده این هواپیما برای ایران کاربردی ندارد، اما برای روسیه و چین کاربرد دارد، گفت: آمریکایی‌ها حرف‌های زیادی می‌زنند، اگر با بیان اینگونه حرف‌ها که ایرانی‌ها نمی‌توانند از این هواپیما استفاده کنند، خوشحال می‌شوند، خوب خوشحال باشند، اما بالاخره به زودی با توانمندی‌های جدید ایران آشنا خواهند شد.

* ملت‌های مستقل ادعاهای دفاع از آزادی و دموکراسی را از حامیان دیکتاتورها قبول نمی‌کنند

رئیس جمهور در پاسخ به سؤالی درباره وضعیت کشورهای منطقه بخصوص سوریه اظهار داشت: آزادی، عدالت و احترام حق همه ملت‌های جهان حتی کشورهای آمریکایی و اروپایی است، اما نحوه دستیابی به آن مهم است؛ دولت‌ها و ملت‌ها باید در کنار یکدیگر و با کمک هم در این مسیر گام بردارند.

وی دخالت‌های گسترده بیگانگان بخصوص آمریکا و متحدین‌اش را اصلی‌ترین مشکل منطقه دانست و گفت: بیگانگان به دنبال توسعه سلطه خود بر منطقه و نجات رژیم صهیونیستی هستند، آنها قصد دارند جبهه مقاومت ملت‌های منطقه را مقابل رژیم صهیونیستی در هم بشکنند، به همین دلیل سعی می‌کنند با ایجاد درگیری و فشارهای خارجی اجازه ندهند، دولت و ملت سوریه در فضای تفاهم مسایل خود را به پیش ببرند.

احمدی‌نژاد افزود: بیگانگان به طور گسترده مشغول قاچاق سلاح به سوریه هستند و از بیرون هم فشار وارد می‌کنند و تمام هدف آنها تسلط بر منطقه است.

وی با بیان اینکه آمریکا و متحدینش به دروغ می گویند که طرفدار دموکراسی و آزادی هستند، ‌خاطرنشان کرد: در منطقه ما کشورهایی وجود دارند که در تاریخ خود حتی یک انتخابات آزاد هم نداشته‌اند، اما رابطه خوبی با آمریکا داشته و مورد حمایت این دولت قرار دارند، در چنین شرایطی چطور می‌توان باور داشت، کسانی که کودتاهای مختلفی در آمریکای لاتین انجام داده و در روی کار آوردن دیکتاتورها در کشورهای مختلف جهان موثر بوده‌اند، یکباره به حامی ملت‌ها تبدیل شده باشند؟

رئیس جمهور گفت: کسانی که برای نجات اقتصاد خود جنگ به راه می‌اندازند و بزرگترین صادرکننده سلاح در جهان هستند، چگونه می‌توان پذیرفت که یکباره به حامی صلح و آزادی تبدیل شوند؟

وی خاطرنشان کرد: ملت‌های منطقه بیدار شده‌اند و قصد دارند مقابل اقدامات سلطه‌گران بایستند و در این شرایط سلطه‌گران نیز تغییر چهره داده و این بار با ماسک آزادی و دموکراسی قصد دارند به سلطه خود ادامه دهند.

* اعمال سیاست‌های سلطه‌طلبانه با تغییر حکومت‌های آمریکا نه تغییر کرده و نه متوقف شده است

احمدی‌نژاد افزود: اگر دولت آمریکا واقعا طرفدار آزادی است، ابتدا باید به مردم خود آزادی بدهد. امروز در آمریکا دیکتاتوریِ بسیار پیچیده‌ای حاکم است و دو حزب 100 سال است که بر جمعیت 300 میلیونی این کشور حاکم هستند؛ البته این دو حزب در سیاست‌های جهانی و بین‌المللی کاملاً هماهنگ با یکدیگر عمل می‌کنند و از مرکز واحدی هدایت می‌شوند.

وی اضافه کرد: زمانی که آقای بوش در حمله به خاورمیانه شکست خورد، آقای اوباما برای جبران آن شکست، رویِ کار می‌آید و همان سیاست‌های قبلی را ادامه می‌دهد.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اینکه دولت آمریکا به یکباره طرفدار آزادی، دموکراسی و حقوق انسان‌ها شده، بیشتر به یک شوخی شبیه است.

وی گفت:‌ قدرت‌های زورگو با حمله نظامی به افغانستان و عراق قصد داشتند تا بر منطقه خاورمیانه مسلط شوند و خاورمیانه را در جهت اهداف خود تنظیم کنند که در این هدف خود با شکست مواجه شدند؛ در چنین شرایطی که ملت‌های منطقه هم بیدار شده و به شدت مخالف سلطه بیگانگان هستند و تحرکات وسیعی در ملت‌های منطقه برای تغییر ایجاد شده است، سلطه‌گران تلاش دارند تا این تحرکات را به نفع خود مدیریت کنند.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه نشانه‌ای از تغییر در سیاست‌های توسعه‌طلبانه آمریکا مشاهده نمی‌شود، گفت: سیاست‌های سلطه‌طلبانه همچنان ادامه دارد و فقط تغییر چهره روی داده و مهره‌ها و شعارها عوض شده است.

وی با بیان اینکه مستکبران به دنبال سلطه بر تمام جهان هستند، اظهار داشت: آنان ممکن است در کوتاه مدت پیشروی‌هایی در اهداف خود داشته باشند، اما به زودی متوجه خواهند شد که در اشتباه بودند، چرا که ملت‌های منطقه هیچ‌گاه سلطه آمریکا و عناصر وابسته به آن را نمی‌پذیرند.

رئیس جمهور در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی غیر منطقی و غیر عاقلانه ایران و ونزوئلا را به تروریسم متهم کرده است، اظهار داشت: صهیونیست‌ها اگر چنین ادعایی را مطرح نکنند، جای تعجب دارد. اینکه یک عده اشغالگر آدم‌کش و جنایتکار که مشغول کشتار و آواره کردن مردم فلسطین و ترور شخصیت‌های فلسطینی هستند و چندین جنگ بزرگ در عرصه جهانی راه انداخته‌اند، به دولت‌ها و ملت‌های مستقل اتهام می‌زنند؛ مانند این است که دزدان حرفه‌ای فریاد "آی دزد" سر می‌دهند.

وی با یادآوری داستان 11 سپتامبر و عوامل ایجاد آن گفت: آمریکا مدعی شد که فردی که اخیراً او را کشته‌اند، عامل این حادثه بود؛ در حالی که وی شریک تجاری بوش و پدر بوش بود. آمریکا به بهانه 11 سپتامبر و مبارزه با تروریسم، افغانستان و عراق را اشغال کرد اما از روزی که وارد منطقه شده است، تعداد گروه‌ها و حجم عملیات‌های تروریستی صدها برابر شده است.

احمدی‌نژاد افزود: چندی پیش در جنوب شرقی ایران سردسته یک گروه تروریستی که مردم بی‌گناه را مورد حمله قرار می‌داد، دستگیر شد و در اعترافات خود صراحتاً اعلام کرد که از طرف گروه‌های آمریکایی مورد حمایت قرار گرفته است.

* رژیم صهیونیستی فلسفه وجودی خود را از دست داده است

وی خاطرنشان کرد: کسانی به تروریسم متوسل می‌شوند که فاقد منطق بوده و در بین ملت‌ها منفور باشند و در دنیا منفورتر از رژیم صهیونیستی و سران این رژیم وجود ندارد و تاریخ نیز بی‌ منطق‌تر و بی‌ فرهنگ‌تر از صهیونیست‌ها به خود ندیده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه رژیم صهیونیستی فلسفه وجودی خود را از دست داده است، گفت: صهیونیست‌ها به همه انسان‌های آزادیخواه اتهام می‌زنند؛ چرا که اگر آزادی حقیقی وجود داشته باشد، جایی برای صهیونیست‌ها نمی‌ماند. اینکه در هر کجای دنیا که انتخابات آزاد برگزار می‌شود، مخالفین آمریکا و رژیم صهیونیستی رأی می‌آورند، نشان‌دهنده اوج نفرت ملت‌ها از آنان است.

وی در پاسخ به سؤالی درباره حمله به سفارت بریتانیا گفت: مسئولین وزارت خارجه موضع جمهوری اسلامی ایران را در این خصوص اعلام کردند و مسئولین امنیتی کشور نیز مشغول بررسی موضوع هستند.

احمدی‌نژاد در پاسخ به سؤالی درباره اقدام بشردوستانه ایران در آزادی سه جوان آمریکایی که به طور غیر قانونی وارد مرزهای جمهوری اسلامی ایران شده بودند، اظهار داشت: ملت ایران ملتی با فرهنگ و متمدن است و ملت ایران با مردم آمریکا مشکلی ندارد، آنها هم با ما مشکلی ندارند، مشکل اصلی صرفاً تعدادی از حاکمان آمریکایی هستند.

وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه آیا اقدام متقابلی از سوی آمریکا در آزادی شهروندان ایرانی که در آن کشور زندانی هستند، صورت گرفته است؟ گفت: انتظار عمومی این بود که دولت آمریکا هم گامی در این زمینه بردارد، البته هنوز به طور کامل مأیوس نیستیم، اما با توجه به فرهنگ دولتمردان آمریکا و سابقه استعماری آنها امیدی هم به این موضوع نداریم. فکر می‌کنیم برای آقای اوباما خیلی سخت است که بتواند اقدامی انسانی انجام دهد، اگر هم بخواهد که بعید است، متأسفانه در محاصره صهیونیست‌های جهانخواری قرار دارد که حیاتشان در جنگ و آدمکشی معنا پیدا می‌کند.

رئیس جمهور افزود: از کسانی که خانه‌های مردم را بر سرشان خراب می‌کنند، نمی‌توان انتظار عمل انسانی داشت؛ دولت آمریکا هم که مدعی دفاع از حقوق انسان‌ها و آزادی است، باید نشانه‌ای از عمل متقابل انجام دهد.

* نظام سرمایه‌داری هر هنری داشته بر بقای خود عرضه کرده است

وی در پاسخ به سؤالی درباره سرنوشت نظام سرمایه‌داری گفت: مارکسیسم به تاریخ پیوست و نتوانست سعادت بشری را تامین کند؛ نظام سرمایه‌داری هم در عمل با شکست مواجه شده است، البته نه اینکه تحرکاتی که امروز از آمریکا آغاز شده منجر به فروپاشی کامل نظام سرمایه‌داری خواهد شد؛ سلطه‌گران شاید به طور موقت بتوانند اعتراضات مردمی را کنترل کنند، اما این تحرکات نشانه‌هایی از ترک خوردن نظام سرمایه‌داری است و این نظام ناعادلانه در آینده نه چندان دور فرو خواهد ریخت و دیگر جنگ‌افروزی و متهم کردن ملت‌ها هم نمی‌تواند آنها را نجات دهد.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه در آمریکا صرفاً معدودی سرمایه‌دار در سیاست تاثیرگذار هستند، گفت: در این کشور مردم عادی حتی اگر 99 درصد هم باشند، تاثیری در امور کشورشان ندارند و فقط اقلیتی تصمیم می‌گیرند و اکثریت مردم مجبور هستند گزینه‌هایی را که اقلیت تعیین می‌کنند، اجرا کنند.

وی خاطرنشان کرد: نظام سرمایه‌داری در پایان راه است و هر هنری داشته، برای بقای خود عرضه کرده است و دیگر امیدی هم به ارائه اندیشه‌ی جدید و نوآوری نیست و جهان نیازمند نظام و اندیشه‌ جدیدی است که در ذات خود عدالت و آزادی داشته باشد و حقوق همه ملت‌ها و انسان‌ها را محترم شمرده و پایه‌اش بر محبت و دوستی استوار باشد و تحقق این موضوع مستلزم مشارکت است؛ همه ملت‌ها باید با همفکری و همکاری در برقراری این نظام مشارکت کنند.

رئیس جمهور افزود: عدالت و آزادی زمانی برپا می‌شود که همه ملت‌ها در ایجاد آن مشارکت داشته باشند.

وی گفت: تمام آزادیخواهان و عدالت‌طلبان واقعی، عاشق مردم هستند، همان طور که "سیمون بولیوار" هم در آمریکای لاتین عاشق مردم بود و حاضر بود خودش را برای مردم فدا کند، اما سرمایه‌داران مردم را فدای منافع خود می‌کنند.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه تمام ملت‌های جهان بدنبال عدالت و آزادی هستند، گفت: نظام سلطه و سرمایه‌داری، مانع تحقق آرمان مشترک ملت‌هاست، اما به فضل الهی در حال فروپاشی است.

وی افزود: آزادی و عدالت از اهداف بسیار بزرگ و متعالی انسانی است و هدف همه پیامبران الهی و مجاهدان در طول تاریخ بوده است و همه باید دست به دست هم برای تحقق آن تلاش کنند.

* ملت ایران و همه مسیحیان و یهودیان واقعی در مقابل اقلیت زورگوی حاکم بر جهان در یک جبهه قرار دارند

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: نظام سرمایه‌داری اگر چه هیاهو و جار و جنجال زیادی دارد، اما سرنوشت محتوم آن رفتن است و سرنوشت محتوم بشریت رسیدن به عدالت، آزادی، عشق و محبت است؛ البته تحقق آن نیازمند وجود نظام عادلانه بر جهان و حاکمان عادل و آزادیخواه است و این موضوع هم به دست ملت‌ها محقق خواهد شد.

وی با بیان اینکه روند عمومی جهان به نفع ملت‌ها در حال حرکت است، اظهار داشت: با همت دولت‌ها و ملت‌های مستقل و آزادیخواه نظام سرمایه‌داری برچیده شده و نظام عادلانه و انسانی و مهربان حاکم خواهد شد و خدا یار ملت‌ها و یار عدالت و آزادی است و خدا و ملت‌ها پیروز هستند.

احمدی‌نژاد در پاسخ به سخنان مجری این شبکه تلویزیونی مبنی بر اینکه اصول مذهبی و آرمان‌هایی که از طرف جنابعالی مطرح می‌شود، مورد قبول ما مسیحیان هم هست، گفت: فطرت انسان‌ها مشترک است، عدالت و آزادی در سایه خداپرستی در دل همه انسان‌ها شکل می‌گیرد و انسان‌ها فارغ از رنگ و نژاد و نام محترم هستند، به همین دلیل همه انسان‌ها اعم از مسیحی و یهودی واقعی را دوست داریم و بر این باوریم که همه در مقابل اقلیت زورگو و زیاده‌خواه در یک جبهه قرار داریم.

وی گفت: سلطه‌گران سعی دارند بین ملت‌ها با تقسیم‌بندی‌هایی مانند رنگ، نژاد و حتی مذهب فاصله بیندازند، در حالی که ملت‌ها هیچ مشکلی با یکدیگر ندارند. آنهایی که قصد دارند ثروت ملت‌ها را غارت کنند، اگر فرصت پیدا کنند، حتی داخل خانواده‌ها هم تفرقه و جدایی به وجود می‌آورند، زیرا وقتی ملت‌ها از هم فاصله داشته باشند، فرصت سلطه برای آنها فراهم می‌شود.

نظرات بینندگان