کد خبر: ۳۱۹۱۲
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۱

شمشیر ایران را بر گردن خود احساس می کنیم

ایهود باراک وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با بیان اینکه \" ما در کنار ایران هسته ای دیگر نمی توانیم سر راحت به بالین بگذاریم \" افزود: ایران می کوشد شمشیر را بر گردن ما بگذارد. آنها دنبال ایجاد یک امپراطوری اسلامی در منطقه هستند.

"بنیامین نتانیاهو" در مصاحبه با روزنامه آلمانی "بیلد" آلمان با تشریح چگونگی عملکرد بمب اتم گفت بمب اتم با مواد منفجره که از آن با عنوان "مواد شکاف‌پذیر" یاد می‌شود پر می‌شود و از اورانیوم با غنای پایین فراهم می‌شود که ایران پیشتر به این مواد دست یافته است.


نتانیاهو در ادامه مصاحبه گفت : چیزی که هم اکنون از آنها ایران خواسته می‌شود متوقف کردن غنی‌سازی یا خارج کردن آن مواد اورانیوم غنی شده نیست. از ایرانیان خواسته شده تا فقط غنی سازی 20 درصد را متوقف کنند. این اقدام به هیچ وجه برنامه هسته‌ای آنها را متوقف نخواهد کرد. این اقدام فقط به آنها اجازه می‌دهد که برنامه هسته‌ای شان را ادامه دهند.
 

هنگامی که از نتانیاهو پرسیده شد بر اساس نظرسنجی‌ها تنها 36 درصد مردم آلمان با اسرائیل ابراز همدردی می‌کنند او جواب داد که "به طور کل درک نادرست گسترده‌ای درباره اسرائیل در جامعه آلمان و اروپای غربی وجود دارد."

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه از تعهد "آنگلا مرکل" صدراعظم آلمان نسبت به امنیت اسرائیل قدردانی کرد و گفت : یک نمونه از این تعهد اقدام اخیر آلمان در فروش زیردریایی به اسرائیل بود که کمک مهمی به امنیت ملی اسرائیل بوده است.
 

البته نتانیاهو هیچ اشاره‌ای به گزارش این هفته مجله "اشپیگل" درباره مجهز شدن زیردریایی‌های فروخته شده به اسرائیل با کلاهک‌های هسته‌ای نکرد.

نتانیاهو پیشتر هم در همایشی در مرکز پژوهش های امنیتی در تل آویو گفته بود : قدرت های بزرگ جهان به جای اینکه درخواست های خود را از حکومت ایران افزایش دهند و وزنه فشار بر جمهوری اسلامی را سنگین تر نمایند، فشارها را کم کرده اند.

نتانیاهو همچنین گفته بود : انتظار می رفت که قدرت های بزرگ خواستار توقف هرگونه غنی سازی اورانیوم ایران شوند. اما به جای آن از خواسته های خود عقب نشینی کرده اند.

 

در حالیکه استیصال و آشفتگی مقامات رژیم صهیونیستی از توانمندی های هسته ای ایران در اظهارات آنها آشکارا

مشاهده می شود ایهود باراک وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز گفت : جمهوری اسلامی با افزایش سانتریفیوژ، تأسیس نیروگاه های اتمی جدید و اقدامات دیگر، وضعی را پیش آورده، که حتی آمریکا نیز نمی تواند جلوی آن را بگیرد.

باراک با اذعان به صبر ایرانی تصریح کرد: آنها می گویند ما سال های سال برای موضوع اتمی صبر کردیم، لذا بازهم می توانیم صبر کنیم و هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.


وی با بیان اینکه " ما در کنار ایران هسته ای دیگر نمی توانیم سر راحت به بالین بگذاریم " افزود: ایران می کوشد شمشیر را بر گردن ما بگذارد. آنها دنبال ایجاد یک امپراطوری اسلامی در منطقه هستند.

 

باراک گفت: ما همه امیدواریم که مشکل از راه تحریم و دیپلماسی حل شود. ما خیلی خوشحال می شویم اگر یک روز از خواب بیدار شویم و ببینیم همه چیز تمام شده است. هرچند احتمالاً چنین اتفاقی نخواهد افتاد.

از سوی دیگر " مئیرداگان " رئیس سابق موساد ضمن سخنانی در دانشگاه بن گورین  گفته است: حمله خیلی آسان و غلط انداز می نماید اما کسی نمی پرسد که پنج دقیقه پس از آن قرار است چه اتفاقی رخ دهد؟ من می گویم که پنج دقیقه بعد، ما خود را در برابر یک جنگ منطقه ای روبرو خواهیم دید.

وی افزود: اگر مطمئن می شدم که برنامه هسته ای ایران با یک حمله به مدت ده سال متوقف می شد، من نیز حامی حمله بودم.

رئیس فعلی سازمان جاسوسی اسرائیل، موساد، نیز هفته گذشته در پژوهشکده امنیت ملی تل آویو و در برابر میهمانان داخلی و خارجی گفته بود " حمله به ایران، تنها سران ایران را به سوی تصمیم گیری به داشتن بمب هسته ای تشویق خواهد کرد. "

در همین حال خبرگزاری فرانسه چندی پیش در گزارشی از تل آویو تصریح کرد: سران ارتش و موساد در اسرائیل وزنه دارند و جامعه اسرائیلی به موضعگیری های آنها، واکنش نشان می دهد. وقتی این مقامها در علنی، کفایت حکومت کنندگان بر اسرائیل را زیر سؤال می برند، اسرائیلی ها نسبت به نظر آنها، بی تفاوت نمی مانند. اکنون مقامات اطلاعاتی و امنیتی و نظامی اسرائیل علناً علیه حکومت تل آویو عصیان کرده اند که داگان و دیسکین از آن جمله هستند. درسی که عصیان رؤسای دستگاه اطلاعاتی اسرائیل و ارتش این رژیم می آموزد، این است که در اسرائیل نه حالت موافقت با جنگ که نگرانی نسبت به آن وجود دارد و از دید اینگونه شخصیت ها، چنین جنگی موجه نیست.

نظرات بینندگان