کد خبر: ۵۳۸۸۳
تعداد نظرات: ۱۰ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۳
جنتی به دیدار خاتمی رفت

تحقق شعار «فرهنگ با مدیریت جهادی» به سبک وزیر ارشاد!

مشخص نیست آیا علی جنتی بواسطه دیدار با سید محمد خاتمی که رویکرد لیبرال او در عرصه فرهنگ تجربه شده است قرار است عزم ملی و مدیریت جهادی در عرصه فرهنگ و تقویت جناح مومن انقلابی در این عرصه به نمایش بگذارد!؟
«من‌‌ همان راه خاتمی را ادامه می‌دهم.» علی جنتی از زمانی که این جمله را در ابتدای آغاز فعالیتش در کابینه دولت یازدهم به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد، نگرانی‎هایی را درباره آنکه چه سیاستی را در حوزه فرهنگ قرار است حاکم کند برانگیخت، نگرانی‏‎هایی که البته خیلی زود مراجع و حوزه‎های علیمه را به واکنش واداشت تا در محضر رهبر انقلاب زبان به گلایه باز کنند و البته رهبری نیز در تایید این نگرانی‏‎ها اعلام کنند که «در زمینه فرهنگ من نیز نگرانم.»
به گزارش شیرازه به نقل از رجانیوز، در شرایطی که پس از ابراز نگرانی علمای خبرگان، مراجع تقلید و رهبر معظم انقلاب از شرایط فرهنگی در دوران کوتاه سر کار آمدن دولت یازدهم، وزیر ارشاد با انتشار بیانیه‌ای تعهد داد که نگرانی‎ها را در عمل جبران می‌کند، علی جنتی روز گذشته و در اولین روز کاری خود، به دیدار سیدمحمد خاتمی رفت تا نشان دهد عزم جهادی خود در سال اقتصاد و فرهنگ را که قاعدتا باید به سمت تقویت جناح مومن انقلاب مصروف شود، قرار است با کدام جهت گیری به میدان بیاورد! 
 
 
 «تقویت جبهه مومن و انقلابی» خواسته صریح و شفاف رهبر انقلاب از همه نهاد‌ها و دستگاه‌ها به ویژه دستگاه‌های فرهنگی در دیدار اخیر ایشان با خبرگان رهبری بود موضوعی که بعید است از دل دیدار وزیر ارشاد به شخصیتی که ژنرال فرهنگی او عطاءالله مهاجرانی، وزیر اسبق ارشاد و البته خبرنگار امروز شبکه انگلیسی بی بی سی است، تامین شود.
 
باید از وزیر ارشاد که سابقه تحصیلات حوزوی دارد این سوال را پرسید که آیا «فرهنگ با مدیریت جهادی» در سال ۹۳ را قرار است با تبریک سال نو و دیدار با سران فتنه محقق کند؟ از سوی دیگر باید پرسید تناسب محتوای بیانیه‌ای که وزارت ارشاد پس از اظهار دغدغه‌های فرهنگی رهبر انقلاب در دیدار با اعضای مجلس خبرگان منتشر شد با این دیدار و حمایت از افرادی که سال ۸۸ را به سال «آشوب‌های خیابانی» و «زیر پا گذاشتن قانون و رای مردم» تبدیل کردند، چیست؟ 
 
ابراز نگرانی رهبر معظم انقلاب نسبت به مسئله فرهنگ که در دیدار با اعضای مجلس خبرگان و پس از ابراز گلایه علما عضو این مجلس انجام شد، یکی از بخشهای مهم و قابل تامل سخنان ایشان بود. این اهمیت و ویژگی چنان بارز بود که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چند ساعت بعد بیانیه‌ای نوشت و ضمن قدردانی از سخنان معظم له، بیانات ایشان را روشنگر مسیر حرکت کشور به ویژه حوزه فرهنگ عنوان و همچنین بر تبعیت خود از این رهنمود‌ها تاکید کرد اما در عمل، رویکرد وزارت ارشاد تغییری نداشت. 
 
رهبر انقلاب در زمینه نگرانی خود در حوزه فرهنگ فرمودند: «یک مسئله هم مسئله‌ى فرهنگ است؛ که آقایان هم حالا معلوم شد که نگرانى دارید، بنده هم نگرانم. مسئله‌ى فرهنگ، مسئله‌ى مهمى است. اساس این ایستادگى، این حرکت و در ‌‌نهایت ان‌شاءالله پیروزى، بر حفظ فرهنگ اسلامى و انقلابى است و تقویت جناح فرهنگى مؤمن، تقویت این نهالهایى که روییده است در عرصه‌ى فرهنگ؛ بحمدالله جوانهاى مؤمنِ خوبى داریم در عرصه‌ى فرهنگ و هنر؛ فعالیت کردند، کار کردند؛ حالا بعضى جوانند، بعضى دوره‌ى جوانى را هم گذرانده‌اند؛ ما عامل فرهنگى کم نداریم. ما حتماً در مسئله‌ى فرهنگ‌ [باید توجه کنیم‌]، دولت محترم هم باید توجه کند، دیگران هم توجه کنند.»
 
اما ماجرا به همینجا ختم نشد و نگرانی از برخی رویکردها به حدی بود که رهبری معظم انقلاب در نامگذاری سال جدید، موضوع فرهنگ را علاوه بر اقتصاد اولویت اصلی کشور در سال 93 اعلام کنند.
 
حال مشخص نیست آیا علی جنتی بواسطه دیدار با سید محمد خاتمی که رویکرد لیبرال او در عرصه فرهنگ تجربه شده است، آنهم در اولین روز کاری خود در سال جدید، قرار است عزم ملی و مدیریت جهادی در عرصه فرهنگ و تقویت جناح مومن انقلابی در این عرصه به نمایش بگذارد!؟
 
گفتنی است حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر، نماینده مشهد و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگویی پیرامون دیدار روز گذشته علی جنتی وزیر ارشاد دولت یازدهم با سید محمد خاتمی، آن را محکوم کرد و اظهار داشت:» دیدار روز گذشته وزیر ارشاد با یکی از سران فتنه به صورت رسمی انجام شده است، از این رو این دیدار مناسبی نبوده و قطعا وزیر ارشاد به عنوان یک جایگاه رسمی و دولتی نباید چنین دیداری را برگزار می‌کرد.»
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین در ادامه به واکنش خانه ملت اشاره کرد و افزود:» حتما و قطعا تذکری به رئیس جمهور درباره برگزاری جلسه و شرکت در نشستی که موجب تقویت جریان فتنه می‌شود خواهیم داد.»

نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۳
5
به خدا شما و امثال شما دارید با نام فتنه نان میخورید .به جرات میتوانم قسم بخورم که اکثر مردم ایران دوست دارند با این سید بزرگوار ملاقات داشته باشند که این سعادت نصیبشان نمیشود . خوش به سعادت وزیر با سعات ارشاد .
ناشناس
اکثر مردم ایران؟! شما قیم این مردم هستید که با جرات هم قسم می خورید؟ روحیه قیم مابانه و تمامیت خواهانه در بند بند وجودتان رسوخ کرده و بعد بقیه را به دگم اندیشی و تحجر و قیم مابی متهم می کنید!
شهروند شیرازی
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۳
3
اگه اجازه می فرمائید وزیر محترم ارشاد با اسماعیل هنیه و.... دیدار داشته باشند؟
چرا این همه تحجر!؟
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
يکشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۳
4
درود بر علی جنتی و سیدنا خاتمی کبیر
شهروند
-
يکشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۳
4
اگر اعتقادي به سيادت داريد مطمئن باشيد خاتمي از سيادت فقط عمامه آن را دارد
بايد متاسف شد براي فرهنگي كه توسط افرادي نظير خاتمي رقم بخورد
لشنی
-
يکشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۳
2
خداوند جای حق نشسته.با خدا که نمیشود مبارزه کرد وپیروز شد ولی اینها دارند قوانین خدا را زیر پا میگذارند اسلام را نابود میکنند اگر این سبک زندگی را میخواهی میتونی بری بشی شهروند اسرائیل
جنوب111
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۳
1
احسنت به نمایندگان تمامیت خواه جناح راست که این همه برای جناحشان دلسوزی می کنند و خودشان و جناحشان عین حق هستند و بقیه را حتی خس و خاشاک هم محسوب نمی فرمایند!
اگر اینها دلیل استیضاح وزیر است وای به حال مملکت و وای به حال مجلس این مملکت!
سید
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۳
2
آقایونی که از کاسه لیسی امثال خاتمی به جایی رسیدند بایدم امروز سینه چاک خاتمی باشند . اما مطمئن باشید این قبری که سرش گریه میکنید توش مرده نیست که به شما حلوای نذری برسه .
این آقایی که براش سینه چاکی میکنید گرگه تو لباس میش .
دستش به غارت اموال این مملکت و به باد دادن دین این مردم بازه . خلاصه برید یه فکری به حال خودتون کنید که دارید دین و دنیاتون رو میفروشین به کسی که داره به قهقرا میره .
111
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۳
1
موضوع استیضاح وزیر به دلیل دیدار با سید محبوب بدعتی جدید در تاریخ بشریت است(!) باید گفت که آیا مجلسیان که مثلاً مردان قانون هستند ، معتقدند اگر دو شهروند که با یکدیگر رابطه دوستی شخصی دارند، عید دیدنی داشته باشند ، باید بروند در مجلس جواب پس بدهند؟!
وانگهی مگر خاتمی 8 سال رئیس جمهوراین کشور نبود و هم اکنون نیز به عنوان یک شهروند عادی که هیچ حکمی علیه وی وجود ندارد، در همین مملکت زندگی نمی کند؟! آیا دیدار با رئیس جمهور پیشین جمهوری اسلامی ایران، جرم است؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۳
2
خاتم یک ادم خاین به دین و وطن است
هرکی خوابه بیدار شه