انفصال از خدمت نوبخت و طیب نیا به خاطر فیش های حقوقی
عضوکمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از رای دیوان محاسبات به انفصال از خدمت وزیر اقتصاد و رئیس سازمان برنامه و بودجه در پرونده حقوق های نجومی خبر داد.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دیوان محاسبات در یک مورد نسبت به آقای نوبخت و طیب نیا اقدام کرده بودند و حکم سنگین انفصال از خدمت برای این دو نفر صادر شده بود اما لابی های پشت صحنه فشار زیادی را به دادستان دیوان و صادر کننده رای وارد کرده بودند حتی از طرف آقای لاریجانی هم رایزنی هایی صورت گرفته بود تا این رای تعدیل شود، این یک فاجعه است.
وی گفت: در پرونده حقوق های نجومی این دو نفر محکوم شدند اما رای سنگین انفصال از خدمت برای این دو نفر اجرا نشد.
منبع: مهر
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
مدیرایی که برخی در مبارزه با فساد شهره بودند و با این اتهام (که خود این دو بزرگوار مسبب آن بودند) از صفحه مدیریت کلان کشور خط خوردند!
ملت فکر می کرد که دستگاه های نظارتی بر حسن عملکرد مدیران و دستگاه های اجرایی و ... نظارت دارد! نمی دانستیم که آنها حتی در صورت مشاهده تخلف هم نمی توانند اقدام کنند و باید گزارشی برای بررسی تخلف وجود داشته باشد. یعنی به عبارتی دیگر ملت باید از مدیران متخلف شکایت کنند!!!
پس لطفا روند ارایه گزارش و نشانی را بفرمایید تا ما هم شکایت کنیم تا شما هم رسیدگی کنید و ...!!!
ضمنا دم این نماینده محترم و شجاع مجلس هم گرم.