شهرستان ها >> عمومی
دومین جشنواره دوشاب و مویز سنتی دشمن زیاری
شیره انگور با حداکثر دقت و ظرافت تولید می شود. آب گیری، استفاده از خاک مخصوص به نام گِل جوش، تصفیه سازی، و ایجاد حرارت شدید و در ادامه ملایم باعث می شود خون انگور به جوش آمده و زینت بخش سفره های غذایی ایرانیان شود.رخدادهایی این چنین باعث تقویت فرهنگ و هنر ایرانی می شود و نقطه اتکا شهرستان ممسنی در معرفی محصولات کشاورزی است.
بخش دشمن زیاری یکی از مناطق بکر استان فارس است ، این بخش رویشگاه میوه ی بهشتی انگور است و بزرگترین تاکستان دیم در این بخش از شهرستان ممسنی واقع شده است.
علاوه بر دشمن زیاری در نواحی از بخش مرکزی و بخش جوزار شهرستان ممسنی انگور کاشت شده است. باغستان هایی که نماد سخت کوشی مردم شهرستان ممسنی به شمار می رود.
وجود و برپایی نمایشگاه ها و جشنواره ها علاوه بر معرفی محصولات به معرفی فرهنگ و آداب و رسوم مردم نیز می پردازد.شیره انگور یکی از فرآورده های این محصول باغی است که آداب خاص پخت و آماده سازی خود را به همراه دارد.
شیره که به عنوان دوشاب شناخته می شود همراه با مویز جشن دو سالگی خود را در روستای روبنی بخش دشمن زیاری پشت سر گذاشت.
رخدادهایی این چنین باعث تقویت فرهنگ و هنر ایرانی می شود و نقطه اتکا شهرستان ممسنی در معرفی محصولات کشاورزی است.
شیره انگور با حداکثر دقت و ظرافت تولید می شود. آب گیری، استفاده از خاک مخصوص به نام گِل جوش، تصفیه سازی، و ایجاد حرارت شدید و در ادامه ملایم باعث می شود خون انگور به جوش آمده و زینت بخش سفره های غذایی ایرانیان شود.
دوشاب باعث افزایش مقاومت بدن،تقویت معده،رفع تشنگی، رفع خستگی، می شود و مکمل پخت انواع حلوا و شیرینی های مختلف است. هم چنین عضو مفید سبد غذایی است.
این جشنواره با همت ادارات متولی و هماهنگی بخشداری دشمن زیاری برگزار شد و دبیر سالیانه برگزاری جشنواره شجاع امیری فعال اقتصادی در منطقه دشمن زیاری است.
علاوه بر دشمن زیاری در نواحی از بخش مرکزی و بخش جوزار شهرستان ممسنی انگور کاشت شده است. باغستان هایی که نماد سخت کوشی مردم شهرستان ممسنی به شمار می رود.
وجود و برپایی نمایشگاه ها و جشنواره ها علاوه بر معرفی محصولات به معرفی فرهنگ و آداب و رسوم مردم نیز می پردازد.شیره انگور یکی از فرآورده های این محصول باغی است که آداب خاص پخت و آماده سازی خود را به همراه دارد.
شیره که به عنوان دوشاب شناخته می شود همراه با مویز جشن دو سالگی خود را در روستای روبنی بخش دشمن زیاری پشت سر گذاشت.
رخدادهایی این چنین باعث تقویت فرهنگ و هنر ایرانی می شود و نقطه اتکا شهرستان ممسنی در معرفی محصولات کشاورزی است.
شیره انگور با حداکثر دقت و ظرافت تولید می شود. آب گیری، استفاده از خاک مخصوص به نام گِل جوش، تصفیه سازی، و ایجاد حرارت شدید و در ادامه ملایم باعث می شود خون انگور به جوش آمده و زینت بخش سفره های غذایی ایرانیان شود.
دوشاب باعث افزایش مقاومت بدن،تقویت معده،رفع تشنگی، رفع خستگی، می شود و مکمل پخت انواع حلوا و شیرینی های مختلف است. هم چنین عضو مفید سبد غذایی است.
این جشنواره با همت ادارات متولی و هماهنگی بخشداری دشمن زیاری برگزار شد و دبیر سالیانه برگزاری جشنواره شجاع امیری فعال اقتصادی در منطقه دشمن زیاری است.
نظرات بینندگان