سرهنگ زارعی: امروز رقابت در همه امور حرف اول را می زند/ یاسمی: برکت پایگاه ما از لباس حین شهادت شهید فعال است
به گزارش شیرازه، جشنواره اسوه پایگاه های مقاومت برتر استان فارس پس از وقفه 15 ساله صبح دیروز کار خود را آغاز، و عصر امروز با معرفی 6 پایگاه برگزیده، در شیراز به کار خود پایان داد.
در این جشنواره، بیش از 40 پایگاه برتر خواهر و برادر به رقابت پرداختند و نمایشگاهی از آثار این پایگاه ها در حاشیه جشنواره دایر بود.
سرهنگ موسی زارعی فرمانده سپاه ناحیه ثارالله شیراز در حین بازدید از نمایشگاه پایگاه های اسوه فارس در گفتگو با خبرنگار ما، رقابت در دنیای امروز را در همه امور دانست که حرف اول را می زند و تصریح کرد: اگر میان بچه حزب اللهی ها و پایگاه های مقاومت رقابت سالم برگزار و از ابتکارات، خلاقیت ها و نوآوری ها در چنین نمایشگاه هایی به عنوان ااگو استفاده کنیم، زمینه رشد و ارتقای بسیج را بوجود می آورد و باعث می شود در گام دوم انقلاب، پایگاه های بسیج طرازی متناسب با گام دوم و براساس نیاز جامعه و جامعه جهانی داشته باشیم.
به گفته وی، این نمایشگاه ها فرصت مناسبی است که برای اینکه از فکر و ایده بسیجیان تجلیل شود.
سرکار خانم یاسمی از پایگاه شهدای سجادیه حوزه حضرت معصومه ناحیه ثارالله شیراز هم در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: این پایگاه در همه عرصه ها ارتقای لازم را داشته و با توجه به اینکه امسال سال رونق اقتصادی و کارآفینی است، در این عرصه کاملا خلاقانه وارد شدیم و وام یکمیلیون کارآفرینی را با حمایت خیرین پرداخت کردیم که امروز پس از حدود 2سال، به 6میلیون تومان رسیده است.
وی تصریح کرد: ما از کارآفرین، تا مرحله به ثبات رسیدن، حمایت می کنیم. مثلاً تولیدات دستی از بدلیجات گرفته تا تولید جعبه های چوب و چرم، خیاطی، تولیدات میوه خشک را با راه اندازی بازارچه های هفتگی، و در فعالیت های مثل پیرایش و خیاطی و چنین کارهایی، با تبلیغاتی که می کنیم، اعضای پایگاه های مختلف را به سمت آنان هدایت کرده و سعی در به ثبات رسیدن اشتغالشان داریم.
یاسمی با تصریح بر اینکه تاکنون از این طریق چندین پروژه کارآفرینی خانگی را به ثمر رسانده ایم گفت: در محدوده زمانی حدود دو سال، در مجموع به ۳۰ نفر وام اشتغالزایی دادیم.
این فرمانده پایگاه مقاومت، تهیه بازیهایی مثل منچ و نارپله به صورت بازی انسانی و بزرگ از دیگر فعالیت های فرهنگی این پایگاه دانست و تأکید کرد: برکت پایگاه ما، شهدا، بخصوص شهید فعال و لباس حین شهادت ایشان است.
وی، برگزاری همچین جشنواره های را به صورت مداوم، باعث آشنایی با ابتکارات دیگران و استفاده از آن با تطبیق پایگاه دارد. این جشنواره می تواند تجربه خوبی باشد.
قرارگاه فرهنگی دانش آموزی مدینه النبی شیراز با مدیریت حاج محمدحسین اسلامی، از دیگر پایگاه های برتر حاضر در این جشنواره است.
حاج محمدحسین اسلامی به خبرنگار ما گفت: در برنامه های مجموعه فرهنگی مدینه النبی و تبدیل آن به پایگاه، فعالیت های جهادی و قرارگاه دانش آموزی، کار تربیتی را با روحیه جهادی انجام دهیم.
وی تصریح کرد: در زمینه های فعالیت های قرآنی، و حجاب و عفاف فعالیت های بسیار گسترده در کل کشور داریم .
اسلامی با تأکید بر اینکه این جشنواره ها، چندین حسن به همراه خواهد داشت اظهار داشت: ایجاد رقابت سالم میان مجموعه های مختلف برای فعال تر شدن این مجموعه ها و حتی خودمان، و نیز ایجاد هم افزایی میان پایگاه های مقاومت با الگو برداری از روش های آزمون داده شده، و همچنین انرژی بخش بودن اینگونه جشنواره ها از محاسنی است که امیدواریم تداوم داشته باشد .
یونس علی زارعی از پایگاه مقاومت ابوذر مرودشت هم گفت: این پایگاه، با فعالیت 38ساله در زمینه مهدویت شناخته می شود.
وی تصریح کرد: سمینار تخصصی بقیه الله یکی از برنامه های تخصصی این پایگاه است که فروردین سال آینده سی و دومین سمینار برگزار خواهد شد.
به گفته زارعی، بیست سمینار گذشته که در سطح ملی برگزار شده را به صورت کتاب منتشر شده است.
به عقیده این فرمانده پایگاه، رقابت میان پایگاه های مقاومت باعث فعالی و پویایی می شود و نیاز به فرهنگ سازی برای ملت بخصوص جوانان را تضمین می کند و اینگونه جشنواره ها در به ثمر رسیدن این اهداف، نقش اساسی خواهند داشت.
در ادامه، با سرکار خانم زارعی از پایگاه معراج از آباده طشک گفتگو کردیم. پایگاه ایشان در زمینه جهادی، برنامه های ابتکاری و خلاقیت ها برتر بوده است.
وی گفت: با توجه به سند انتظار، در این زمینه ها جذب حداکثری بخصوص قشر نوجوان و جوان و سازماندهی آنان را داشتیم.
زارع معتقد است که انتقال تجربیات و دیدن طرح های مختلف و ایجاد انگیزه برای فعالیت، از خصوصیات اینگونه جشنواره هاست.
مریم خدیور هم از پایگاه امام جعفر صادق لارستان در حشنواره شرکت کرده و در عرصه تعلیم و تربیت و جذب بیش از ۵۰ عضو در سال ۹۸ برتر بوده است.
وی ترغیب و تشویق اعضای پایگاه به فعالیت های بیشتر در عرصه های مختلف و استفاده از تجربیات و فعالیت های پایگاه های دیگر را از اثرات این جشنواره می داند.
پایگاه امام حسین(ع) جهرم هم یکی از موفق ترین پایگاه ها در عرصه های مختلف بخصوص در بحث رسانه ای و فعالیت های فرهنگی و جهادی است.
مسعود گواهیان فرمانده این پایگاه با بیان اینکه پایگاه مسجد امام حسین(ع) جهرم در عرصه فرهنگی و رسانه ای معروف است، تصریح کرد: از نظر نیروی انسانی، بالاترین نیرو را در کشور داریم. یک هزار و ۵۰۰ عضو در قالب ۸۰ حلقه صالحین، از خصوصیات این پایگاه است.
وی گروه رسانه ای ماح را مخفف مسجد امام حسین معرفی کرد و گفت: این گروه فعالیت ملی و بین المللی در زمینه های مستند و موشن و فیلم سازی دارد.
به گفته گواهیان، خروجی مسجد، بیش از ۸۰ نفر دارای تحصیلات عالیه فوق لیسانس، دکترا و تخصص و حتی فوق تخصص که با همان روحیه بسیجی در عرصه های مختلف فعالیت می کنند.
فرمانده پایگاه امام حسین(ع) جهرم با بیان اینکه در عرصه ورزشی هم در تیم های هندبال، والیبال و بدبین تون از اعضای تیم ملی داریم، افزود: اردوهای تیمی، جشنواره های مختلف فرهنگی، آزمون های علمی و شبیه ساز آزمون های تیزهوشان با استاندارد لازم، از دیگر فعالیت های این پایگاه است.
سیاوش معصومی روابط عمومی پایگاه امام حسین جهرم هم در تکمیل صحبتهای فرمانده اش گفت: فعالیت گروه رسانه ای ماح از ۱۴ سال پیش بود.
به گفته معصومی، شروع این فعالیت با زنده نگه داشتن یاد شهدا، از وقتی بود که برای برگزاری یادواره ای، هیچ فیلم و تصویری از شهدا پیدا نکردند. پس اعضا به این فکر افتادند که این آثار شهدا را جمع آوری کنند و امروز، یکی از کامل ترین پکیج های تاریخ شفاهی انقلاب در استان فارس را در این مسجد داریم.
وی ادامه داد: به مرور زمان، در کنار این فعالیت، وارد عرصه های دیگر مثل موشن، موزیکویدئو و مستندهای کوتاه، فیلم کوتاه و بلند و همکاری با سازمان اوج در مستند مسابقه های مختلف شدیم.
معصومی همپنین از برگزاری جشنواره های سرود میان اعضای پایگاه خبر داد و افزود: در چهارمین جشنواره سرود با حضور ۲۰گروه سرود از خود پایگاه به رقابت می پردازند که از متن تا آهنگ گذاری و اجرا کاملا داخلی است.
نسرین ستوده از پایگاه امام موسی کاظم حوزه کوثر ناحیه احمدبن موسی شیراز از دیگر فرماندهانی است که دعوت ما را برای گفتگو قبول کرد.
وی با اشاره به محل پایگاهشان در محروم ترین منطقه شیراز گفت: با تلاش های زیاد خواهران بسیج، با وجود محرومیت منطقه پایگاه ما، موفق به کسب رتبه برتر در جشنواره مالک اشتر سال جاری شدیم.
وی با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری جهت طرح اعتلای بسیج اظهار داشت: این طرح، چندین زیر مجموعه دارد از جمله طرح شهید بهنام محمدی که در این طرح، پایگاه ما با ارتباط میان مدرسه، منزل و پایگاه، اعضای دانش آموز خود را تحت پوشش فرهنگی، اجتماعی و عقیدتی قرار می دهد.
ستوده ادامه داد: سه شنبه های مهدوی که هر هفته با غرفه ای جلوی پایگاه، از امام زمان یادی می کنیم ، مهد قرآن با ۴۰ شاگرد ، تحت پوشش قراردادن مددجویان محله و کمک فرهنگی و اقتصادی با همکاری خیرین ، هنرهای دستی و تهیه بروشورهای حجاب و عفاف، فعالیت های اردویی و مسابقات از دیگر فعالیت های این پایگاه است.
وی معتقد است که برگزاری این جشنواره و نمایشگاهها بسیار عالی است. در این فضا، با نقاط ضعف خود و قوت دیگران آشنا می شویم و الگوبرداری می کنیم ضمن اینکه حرف هایمان را به مسئولین می رسانیم.