کد خبر: ۳۸۷۲۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۲
کاروان دختران بی‌حجاب؛ تنها خلاقیت تکنوکرات‌ها

روحانی 2013 نسخه جدید هاشمی 2005

این انتظار از او وجود دارد که به عنوان فردی که لباس روحانیت بر تن دارد، حداقل‌های شرعی را رعایت کند؛ نه اینکه عکس‌های همایش او در اینترنت به محلی برای تمسخر احکام دینی تبدیل شود.
به گزارش شیرازه به نقل از رجانیوز، شاید آن وقتی که یکی از نزدیکان اکبر هاشمی رفسنجانی صراحتا حسن روحانی را "هاشمی کوچک" نامید، خیلی‌ها حرف او را باور نکردند اما انتشار عکس‌های همایش انتخاباتی حسن روحانی با حضور برخی بانوان، مشخص کرد که شاید حسن روحانی در برخی رویکردها غلظت کمتری از هاشمی داشته باشد اما در زمینه احیای "دخترانی با برچسب هاشمی 2005" کاملا به آقای تکیه‌گاه اقتدا کرده است.
به گزارش رجانیوز، حضور دختران بدحجاب و بی‌حجاب در همایش انتخاباتی حسن روحانی و رفتارهای غیر متعارف با پوشش نامناسب که نه شرعی است و نه با عرف مردم ایران در تناسب است، یادآور رفتار تبلیغاتی تیم هاشمی رفسنجانی در سال 84 و همچنین میتینگ غیراخلاقی حامیان میرحسین موسوی در سال 88 در ورزشگاه آزادی است.
 
 
 
تلاش برای کسب رای از طریق رد کردن از خطوط قرمز اعتقادی و شرعی مردم ایران، دقیقا همان رویکردی است که طیف کارگزاران و اصلاحات در طول دهه گذشته و در انتخابات‌های مختلف به آن تمسک جسته‌اند اما هر بار هم با شکست روبرو شده‍‌‌اند. کاروان اسکیت سواران بدحجاب که برچسب هاشمی 2005 را بر بدن خود چسبانده بودند و زنجیره سبز دختران از راه آهن تا تجریش از جمله اقداماتی بود که در این زمینه انجام شد اما نه تنها نتوانست کمکی به سبد رای هاشمی و موسوی بکند، بلکه اکثریت مردم ایران را که دارای زمینه مذهبی هستند، با ماهیت واقعی آنها آشنا کرد و زمینه‌ساز شفاف شدن مواضع کاندیداها شد.
 
 
اکنون، به نظر می‌رسد حسن روحانی به دنبال تکرار این تجربه شکست خورده است؛ آن هم در کسورت یک روحانی که هر چقدر هم در مواضع سیاسی دارای انحرافات عقیدتی باشد، این انتظار از او وجود دارد که به عنوان فردی که لباس روحانیت بر تن دارد، حداقل‌های شرعی را رعایت کند؛ نه اینکه عکس‌های همایش او در اینترنت به محلی برای تمسخر احکام دینی تبدیل شود. 
 
 
 
حسن روحانی با اتحخاذ این رویکرد قطعا به سرنوشت هاشمی 2005 و موسوی 88 دچار خواهد شد اما چیزی که در این میان مهم است، دستاویز قرار گرفتن حدود و احکام شرعی و زیر پا گذاشتن آنها برای کسب رای از یک اقلیت هنجارشکن است که به نظر می‌رسد اینگونه تفکر هنوز در میان برخی از جریانات سیاسی رایج است و خط آن پیگیری می‌شود.
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۲
0
شما که تصور می کنید این به اصطلاح شما هنجار شکنان اقلیت را در جامعه دارند پس چرا این همه ازشون می ترسید اجازه بدید که بیان ومیزان قدرتشون رو ببینید آقای روحانی یا هاشمی یا خاتمی هم گزینه نهایی نیست همه اینها بهانه است برای گذر از یک تنگنایی که جامعه را به جایگاه فعلی سوق داده است هدف پشتیبانی از تفکراتی است که به تغییر اعتقاد دارند هرچند این تغییرات در شرایط فعلی اندک باشد
صمد
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۲
0
اصلاحات نیاز واقعی جامعه کنونی است بااین کارنمی توان اصلاحات را خراب کرد باید تمامی اقشار را جذب کرد