مردم نسبت به حضور خاتمی در شیراز چه واکنشی نشان می دهند؟!
این سفر در حالی صورت می گیرد که محمد خاتمی در روزهای پایانی سال ۸۷ با سفر خود به شیراز به خوبی متوجه شد چه پایگاه مردمی در این شهر و استان دارد!
وی آمده بود که اعلام رسمی کاندیداتوری کند، اما عملاً این میتینگ به یک افتضاح سیاسی منجر شد و تعداد کسانی که در مراسم استقبال وی حاضر شدند، شاید یک صدم اوراق تبلیغاتی بود که پخش شده بود. چند صد هزار اوراق تبلیغاتی پخش شده بود و یک جمعیت حداکثر چهار، پنج هزار نفری با همه تلاش و فراخوان مردم از شهرستانها با اتوبوس و... به هرحال دستاوردهای این سفر باعث شد تا محمد خاتمی عطای کاندیداتوری در سال 88 را به لقایش ببخشد.
یکی از بزرگانی که در آن سفر با خاتمی ملاقات کرده بود می گوید، من به ایشان گفتم: «شما رأی نخواهید آورد. عموم مردم دیگر به شما اعتماد ندارند. عموم مردم این جریان جدید و گفتمانی را که آقای احمدینژاد آورده، میپسندند.» و در باره بحث عوام و خواص با او صحبت کردم و ایشان خودش هم قبول کرد و گفت: «بله، واقعیت این است که ما دیگر مثل گذشته پایگاه مردمی نداریم».
اگر اذعان خاتمی به نداشتن پایگاه مردمی را در کنار میزان آرای احمدینژاد در خرداد ۸۸ در فارس گذاشت به خوبی می توان متوجه وضعیت اصلاح طلبان در استان فارس شد.
اما سودای قدرت و رویای رسیدن مجدد به صندلی ریاست جمهوری دست از سر رئیس دولت اصلاحات بر نداشت و باعث شد تا وی از میرحسین موسوی حمایت کند و به آن صورتی که همه می دانند، آن محدود پایگاه اجتماعی و مردمی خود را هم از دست داد و عملا عمله تدارکاتچی فتنه گران شد.
خاتمي در عين اينكه يك بسترساز كليدي براي فتنه گران است، يك امدادگر نيز به شمار مي آيد. او كسي است كه جريان فتنه مديون اوست و در بازه زماني رياست جمهوري اوست كه اين جريان، حضور خياباني را در 18 تير تمرين مي كند و شيوه جدال با حاكميت را مي آموزد و گاه "فشار از پايين و چانه زني از بالا" را در دستور كار قرار مي دهد، قتل هاي زنجيره اي، كنفرانس برلين، تحصن مجلس ششم، ماجراي لوايح دوقلو با هدف كاهش اختيارات رهبري و ماجراي مطبوعات در اين دوره است كه رقم مي خورد.
خاتمي در رياست جمهوري 88 اگرچه كمي بعد از كانديداتوري به ظاهر كنار مي رود، اما اين به معناي كناره گيري او از صحنه جدال نيست. خاتمي با توجه به توصيه ها و برآوردي كه از فضا دارد، تنها تغيير نقش مي دهد و مي كوشد در پسِ پرده آنگاه كه نياز است، اصلاحات و جريان فتنه را ياري رساند و همين گونه نيز مي كند. او همگام و همراه فتنه گران حركت مي كند، حمايت رسمي از ميرحسين موسوي را اعلام مي نمايد و كمي بعد نوبت بحث تقلب و كميته صيانت از آراء مي رسد و این بار نیز سیدخندان نقشش را به درستی بازی می کند.
در تيرماه 88 او به ديدار خانواده دستگير شدگان در نا آرامي هاي
مي شتابد و در حالي كه پروژه شهيدسازي براي فتنه گران اهميت زيادي دارد، از
واژه شهيد براي کسانی که هنوز نفس می کشند بهره مي برد.
اگر بخواهيم نمايي كلي از دو دهه فعاليت خاتمي ارائه دهيم، بايد اذعان كنيم
او از همان آغاز بسترساز اصلي جرياني بود كه حاكميت دوگانه و ايجاد دوقطبي
در كشور را دنبال مي كرد. او در بازه های زمانی مختلف گاه در صحنه و در
مسئوليتي اجرايي خود پيشبرد اهداف حلقه آئين را به دوش كشيد و گاه تغيير
نقش داد، از اين حيث باني اصلي فتنه را
می بایست خاتمي دانست.
شاهد مدعا این که ابطحي رئیس دفتر دولت اصلاحات درباره عملکرد خاتمی در فتنه 88 می گوید: "عملكرد خاتمي به گونه اي بود كه حتي مورد تجليل رضا پهلوي نيز قرار گرفت"
اکنون معلوم نیست آیا مردم شیراز با این کارنامه سیاه خاتمی و اثبات لیدری فتنه گران در سال 88 باز هم از این عنصر نامطلوب استقبالی خواهند کرد یا نه؟ چرا که خاتمي همان خاتمي است و جنس نقش آفريني او نيز همان.
اگرچه حمایت خاتمی از شخصیتی مانند حسن روحانی که اصولاً یک راست سنتی محسوب می شود اعتراض بسیاری از خواص و بدنه جریان اصلاحات را به دنبال داشته است.
انتهای پیام/523/2
رویا حواست باشه
هيچي ميخواستم بگم كمي مرد باش .
خاتمی عارف را به چه قیمتی فروخت؟ الله اعلم.
خاتمی عارف را به چه قیمتی فروخت؟ الله اعلم.
اون موقع طلا گرمی 20 تومن بود الان 120 تومن!!!
هیچوقت از خودتان سوال نکردید کسی که جاسوس هست را چرا محاکمه نمی کنند ؟ سوال نکردید کسی که بنفع غرب کار می کنه چرا باید عسلویه را با هشت فاز کامل راه بیندازه تا قطر حامی صهیونیست نتونه منابع ما را به تاراج ببره ؟
رهبر فذايي فحاش و تهمت زن نميخواد
پس خواهین مرد . شما نه دلتان برای مردم سوخته نه مملکت . دعا میکنم خداوند به شما کمی خرد کمی تقوا کمی راستگویی کمی تدبیر کمی انسان بودن و.... را نثارتان کند شاید برای یک بار هم شده ......