انتخاب نماینده کوار، سروستان و خرامه در مجلس به عنوان هفتمین دانشمند برتر جهان اسلام+عکس
به گزارش شیرازه به نقل از دانا، دکتر مهراد، سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با اعلام انتخاب 20 دانشمند برتر در علوم پایه گفت: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام از نظر محتوا به حدی توسعه پیدا کرده است که اکنون به راحتی می توان تحلیل های علمی مختلفی را در مورد دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و نشریات علمی، نویسندگان و پژوهشگران، رشته های موضوعی و کشورهای تحت پوشش ISC انجام داد.
وی افزود: رتبه اول در بین دانشمندان برتر ISC در علوم پایه به دکتر رضا موسوی حرمی از دانشگاه فردوسی مشهد اختصاص دارد. رتبه های دوم تا پنجم در اختیار دکتر حمیدرضا سیاه کوهی (دانشگاه تهران)، دکتر مسعود منوری (واحد علوم و تحقیقات تهران)، دکتر اسدالله محبوبی(دانشگاه فردوسی مشهد) و دکتر قدرت ترابی(دانشگاه اصفهان) تعلق دارد.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام خاطرنشان کرد: در
رتبه ششم دکتر محمد حسین وزیری مقدم از دانشگاه اصفهان قرر دارد. رتبه های هفتم و
هشتم به ترتیب به دکتر داریوش اسماعیلی و دکتر علی کنعانیان از دانشگاه تهران تعلق
گرفته است. مجددا، دردانشگاه اصفهان دکتر محمود خلیلی موفق به کسب رتبه 9 دانشمند
برتر ISC در علوم پایه
شده است. رتبه 10 نیز از آن دکتر محمد محجل است که در دانشگاه تربیت مدرس به تدریس
و تحقیق اشتغال دارد.
مهراد تصریح کرد: رتبه های 11 تا 15 به ترتیب به دکتر عبدالرضا کرباسی ( دانشگاه تهران)، دکتر منصور وثوقی عابدینی (دانشگاه شهید بهشتی)، دکتر موسی نقره ئیان (دانشگاه اصفهان)، دکتر محمد حسن کریم پور (دانشگاه فردوسی مشهد) و دکتر ایرج رسا (دانشگاه شهید بهشتی) تعلق دارد.
وی ادامه داد: رتبه های 16 تا 20 در علوم پایه به دکتر محمد حسین آدایی(دانشگاه شهید بهشتی) دکتر خسرو منوچهری کلانتری (دانشگاه شهید باهنر کرمان)، دکتر علی ترابیان (دانشگاه تهران)، دکتر عباسعلی علی اکبری بیدختی (دانشگاه تهران) و دکتر مجید مخدوم (دانشگاه تهران) مربوط می شود.
مهراد خاطر نشان کرد: جامعه علمی کشور لازم است به این نکته توجه کنند که داده هایی که از ISC برای استخراج اسامی دانشمندان برتر در علوم پایه مورد استفاده قرار گرفته داده هایی است به زبان فارسی که با پردازش نشریات علمی معتبر، مصوب کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گرفته است. سهم دانشمندان ایران در ارتباط با انتشارات علمی به زبان غیر فارسی که معمولا به انگلیسی منتشر می کنند ازISI و اسکوپوس محاسبه و استخراج میشود.
وی افزود: دانشمندانی که بدین ترتیب معرفی شداه اند، هفت مورد به دانشگاه تهران، چهار مورد به دانشگاه اصفهان و سه مورد هر کدام به دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه شهید بهشتی، یک مورد به دانشگاه آزاد، واحد علوم و تحقیقات تهران، یک مورد به دانشگاه تربیت مدرس و یک مورد به دانشگاه شهید باهنرکرمان وابسته میباشد.
مهراد در پایان تصریح کرد: تعداد رشته های علوم پایه شامل شیمی، فیزیک، زیست شناسی، زمین شناسی، ریاضی، آمار و هواشناسی است.
وی افزود: رشته های علوم پایه معمولا میان رشتهیی بوده و مقاله هایی که در مجلات علمی این رشته چاپ و منتشر می شود گاهی با مشارکت اساتید سایر رشته ها صورت می گیرد.
به گفته مهراد، تعداد مجله های علمی علوم پایه نزدیک به 100 عنوان است که این آمار از مصوبات کمیسیون نشریات معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استخراج شده است.
اصن همه :|
و تبریک میگم به مناسب این انتخاب و تبریک برای عروسی فرزند نمایده عزیز
والله مردم سجل آبادکه ازدستش خیلی ناراضی هستند.یه قول هایی دادکه عملی نشد
بازم ازداریوش جان بدلیل نصب تابلوی ارسنجان درسجل آبادتشکرمیکنم