برخی دولتمردان ما به دلیل ثروتمند بودن دغدغه توده مردم را برای اقتصاد ندارند
وی تصریح کرد: اگر روزنامهها و سایتها و به طور کلی رسانهها را بررسی کنیم تا ببینیم وزیر جهاد کشاورزی چقدر به میدان عمل آمده تا از کشاورزان به عنوان تولیدکنندگان اصلی دفاع و حمایت کند و برنامه بدهد، در مییابیم که این حوزه کمرنگ بوده است؛ یعنی دولت باید خیلی قدرتمندتر از این وارد کارزار اقتصادی شود. به خصوص در این شرایط که دشمنان یک جنگ تمام عیار اقتصادی را علیه کشورمان به راه انداختهاند.
نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: وقتی شما در متن بازی و عمل نکنید، حاشیهها وسط میدان میآیند. مثلا در حوزه صنعت و معدن و تجارت دولتمردان عمدتاً به گرانی دامن میزنند. مانند همان مصاحبه تلویزیونی معروف وزیر صنعت که اعلام کرد قیمت خودرو در سال 93 کاهش نمییابد، در حالی که وزیر صنعت باید صحبت از گسترش تولید، کیفیت و بسیج همه امکانات برای رفع موانع تولید کند.
سلیمانی افزود: در جریان توزیع سبد کالا نیز که همین وزارتخانه متصدی امر بود، یک بیتدبیری عام اتفاق افتاد. بنابراین وقتی رویکردها اینگونه باشد، حماسه اقتصادی شکل نمیگیرد.
وی خاطرنشان کرد: یک دلیل دیگر هم این است که برخی دولتمردان فعلی ما ثروتمند هستند، لذا احساس و دغدغه توده مردم را برای اقتصاد ندارند و اگر این موارد را در کنار هم بگذاریم نباید انتظار تحقق حماسه اقتصادی از سوی مسئولان را داشته باشیم.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تکیه بر توانمندیها و ظرفیتهای داخلی، گفت: جوشش از درون و درونزایی به مفهومی که مقام معظم رهبری انتظار دارند و مردم مطالبه میکنند، در تفکرات برخی دولتمردان کمرنگ است و این احساس وجود دارد که نگاه دولتمردان و سیاستمداران ما به شکل پررنگی به بیرون از کشور است که اصلا خوب نیست و این نوع نگاه باید تغییر کند.
سلیمانی تاکید کرد: مسئولان باید مردم را به میدان اقتصاد بیاورند و مردمی کردن اقتصاد را دنبال کنند که این مسائل سازوکاری دارد و باید ستاد اقتصاد مقاومتی تشکیل شود. ستادهایی که بتواند اقتصاد کشور را مدیریت، هزینهها را بهینه و از مصرفگرایی جلوگیری کند.