برداشت انجیر از 7800 هکتار از باغات نی ریز+ تصاویر
به گزارش سرویس شهرستان های شیرازه به نقل از نبض نی ریز، مدیر جهاد کشاورزی نی ریز در گفتگو با خبرنگار ما گفت: شهرستان نی ریز یکی از قطب های تولید انجیر در استان است و پس از شهرستان استهبان در جایگاه دوم تولید انجیر در استان فارس قرار دارد.
داریوش طهماسبی شرایط آب و هوایی شهرستان را مناسب کشت این محصول عنوان کرد و گفت: در حال حاضر بیش از 7800 از باغات نی ریز به كشت انجير ديم اختصاص یافته كه از اين مقدار 6500 هكتار بارور و مابقي نونهال است.
وی افزود: برداشت این محصول کاملا ارگانیک هر سال اواسط مرداد ماه آغاز می شود و تا اوایل مهر نیز ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی نی ریز متوسط عملکرد در هکتار را 1 تن عنوان کرد و گفت: متاسفانه به دلیل سرمازدگی در شهرستان، تولید انجیر بر بسیار کاهش یافت و کشاورزان مجبور شدند انجیر بر را از شهرستان های مجاور تهیه کنند.
طهماسبی ادامه داد: به دلیل تاخیر زمانی پیش آمده برای قرار دادن انجیر بر، بر درختان، گرده افشانی انجیرها به درستی صورت نگرفت و باعث خسارت به کشاورزان شد.
وی خاطر نشان کرد: شهرستا ن نی ریز مکانی مستعد برای پرورش باغات انجیر است و با توجه به خشکسالی های اخیر توسعه باغات این محصول در این منطقه در حال افزایش است.
مدیر جهاد کشاورزی نی ریز گفت: محصول انجیر علاوه بر مصرف داخلی، به خارج از کشور صادر می شود.