«مجید توکلی» از توهین به مقدسات و اخراج از دانشگاه تا فرار با چادر!
شیرازه در نظر دارد به طور مصداقی به معرفی برخی از افرادی بپردازد که در استان فارس به نوعی در پروژه نفوذ دشمن قرار گرفتند و از مسیر اصیل انقلاب اسلامی دور شدند.
قسمت دوم/ مجید توکلی
خرداد ماه 85 نشریه دانشجویی «خط صفر» دانشگاه امیر کبیر
مطلبی توهین آمیز نسبت به مقدسات منتشر کرد.مدیر مسئول این نشریه مجید توکلی
بود. اما این پایان ماجرا نبود. اردیبهشت
سال 86، چهار نشريه دانشجويي دانشگاه صنعتي اميركبير مطالبی توهین آمیز نسبت
به مقدسات منتشر کردند. مطالبی كه منجر به تعطيلي يك هفته اي كلاسهاي درس اين
دانشگاه و تجمعات و بيانيههاي تشكلهاي دانشجويي شد. لیدر این نشریات هتاک نیز مجید توکلی بود.
توکلی متولد سال 1365 در شیراز است، او دانشجوی ورودی 83 رشته کشتیرانی دانشگاه امیرکبیر بود. وی به دلیل مشروط شدن چهار ترم پیاپی از دانشگاه اخراج می شود.
ایجاد شبهه و طرح سئوالات شیطنت آمیز، اخلال در نظم دانشگاه و کشیدن آن به فضای عمومی جامعه و به تبع آن سو استفاده سیاسی از این فضا در دستور کار این نشریات هتاک بود. در یکی از مقالات منتشر شده این نشریات با عنوان «هیچ کس مقدس نیست» آمده است:«دموکراسی و آزادی بدون هزینه به دست نمیآید و البته در هر فرصتی هم محقق نمیشود زمان آن اکنون است و فردا بسیار دیر است باید برخاست و قداستهای تصنعی و مقدسات مردمفریب را ساقط کرد»،«دانشگاه در فضایی ملتهب به سر میبرد ظاهراً دیگر فرصتی باقی نمانده تا حاکمیت دینزده بتواند دانشجویان را منفعل سازد. اندک اندک به زمان آرزوی دیرینه خود نزدیک میشویم»
قداست زدایی از مقدسات دیگر پروژه ای بود که نشریات وابسته به مجید توکلی آن را دنبال می کردند در یکی از مقالات نشریه آمده بود:«علی نه نور بود و نه آسمانی و نه معصوم...علی یک انسان خطاپذیر و غیر معصوم بود. فراتر از آن محمد نیز چنین بود، حال تکلیف ولی فقیه بسیار روشن است.»
حضور در فراخوان ضد انقلاب، از جمله فعالیت های مجید توکلی بود. وی از اعضاي طيف غيرقانوني و افراطي علامه است كه علاوه بر راديوها و تلويزيونهاي بيگانه با گروهك تروريستي منافقين نيز در ارتباط بوده و اغتشاشات دانشگاهها را ساماندهي ميكرد.
توکلی بعد از ماجرای هتاکی نشریات دانشگاه به مقدسات به مدت 15 ماه در زندان به سر می برد تا اینکه مورد رافت قرار می گیرد و آزاد می شود. او قبل از سال 88 در مجموع دو مرتبه بازداشت شده بود.
دوستان مجید توکلی با همکاری رسانه های ضد انقلاب در محافل سیاسی، تجمعات دانشجویی و شبکه های مجازی از او به عنوان «نماد مقاومت جنبش دانشجویی» و با لقب «شرف جنبش دانشجویی» یاد می کردند.
وی در 16 آذر 88، به عنوان لیدر جریان افراطی در دانشگاه امیرکبیر سخنان و شعارهای اهانت آمیزی بر علیه نظام و رهبری مطرح می کند و زمانی که می خواهد با مانتو، مقنعه و چادر از این دانشگاه خارج شود، توسط نیروهای امنیتی بازداشت می شود.
انتشار تصاویر مجید توکلی با چادر در فضای مجازی بازتاب زیادی در رسانه های ایران و ضد انقلاب داشت. نوری زاد ضد انقلاب فراری در توجیه حرکت او می گوید:« پوشیدن لباس زنانه برای یک مرد عیب نیست، زیرا همه میدانند که مجید توکلی سمبل مبارزات دانشجویان است.»
مجید توکلی در 30 دی ماه 88 از سوي شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامي تهران به تحمل 8 سال و 6 ماه حبس تعزيري محكوم شد.
گفتنی است اواخر شهریور ماه امسال سایت خبرنامه دانشجویان ایران از احتمال بازگشت مجید توکلی به دانشگاه خبر داده بود.