مراسم ویژه بیستوهفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) برگزار شد
به گزارش شیرازه، مراسم ویژه بیستوهفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) از ساعت ۹ صبح با حضور سران سه قوه، مسئولان کشوری و لشکری، سفرا، کارداران و وابستگان نظامی و سیاسی سایر کشورها در ایران و صدها هزار نفر از مشتاقان امام(ره) و انقلاب از سراسر کشور و جمعی از میهمانان خارجی در حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب آغاز شد.
طی روزهای اخیر بسیاری از زائران با وسائل نقلیه مختلف و یا با پای پیاده خود را به تهران ـ حرم مطهر امام(ره) رساندهاند تا ضمن تجدید میثاق با آرمانها و اندیشههای بلند امام راحل، بار دیگر با رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت کنند.
در این مراسم پس از قرائت قرآن و مرثیه سرایی، قرار است، حجت الاسلام والمسلمین حسن خمینی، تولیت آستان مقدس امام خمینی(ره) سخنرانی کند و سپس حضرت آیتالله خامنهای، رهبر معظم انقلاب به سخنرانی خواهند پرداخت.
بر اساس اعلام نماینده وزیر کشور در ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(ره)، پیش بینی می شود در این مراسم بیش از یک میلیون و سیصد هزار حضور داشته باشند.
همچنین به گفته اسماعیل نجار تمام امکانات و زیرساخت ها در طول مسیر و در تهران برای میزبانی از زائران پیش بینی شده است.
بنابراین گزارش، در مراسم ویژه ای که شب گذشته در حرم مطهر امام خمینی(ره) برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی با اشاره به اینکه باور و توکل امام خمینی(ره) به لطف خدا و اعتمادش به مردم بود، اظهار کرد: ملت ایران به عنوان سرمایه عظیم و بزرگ اجتماعی همواره الفت و نزدیکی صمیمی با امام راحل و پس از ایشان با علما، روحانیت و اندیشمندان دینی داشته اند.
رئیس جمهور سرمایه معنوی و ایمان مردم، سرمایه اجتماعی و اعتماد به مردم و علم و دانش امام به مسائل جهان و علوم دینی و اسلامی را موجب پیروزی انقلاب برشمرد و افزود: امام خمینی(ره) با روش و شیوه منحصر به فرد خود که گاه با سکوت و گاه با فریاد و گاه با دعوت مردم به نهضت و قیام همراه بود؛ انقلابی ترین و اخلاقی ترین مسیر را برای هدایت مردم به آرمان هایی که متعلق به ملت ایران بود، برگزید و توانست از طریق تسخیر قلوب مردم پیروز شود.
حجتالاسلام سیدحسن خمینی تولیت آستان مطهر امامخمینی(ره) صبح امروز جمعه 14 خرداد در مراسم بزرگداشت بیست و هفتمین سالگرد رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، گفت: از تمامی میهمانانی که در این مراسم حضور یافتهاند تشکر و قدردانی میکنم.
وی با بیان اینکه روز 14 خرداد روز بزرگ و مهمی است، ادامه داد: خدا را شاکریم که امسال نیز توانستیم با تشکیل جلساتی مراسم امسال را با شکوه برگزار کنیم.
تولیت آستان مطهر امامخمینی(ره) با اشاره به ارزشهای انقلاب اسلامی، گفت: انقلاب اسلامی ما انقلابی با ویژگیهای ممتاز است که دارای خصیصههای بزرگ است، انقلاب اسلامی ما مردمی و خدایی است.
حجتالاسلام سیدحسن خمینی با اشاره به خدایی بودن انقلاب اسلامی و ارزشهای الهی حاکم بر آن، خاطرنشان کرد: با توجه به آیات قرآن یک سری امور در اختیار خداوند است و خداوند آن امور را هدایت میکند.
وی افزود: انقلاب اسلامی توانسته جانهای مردمان را به سعادت برساند و مردم را هدایت کند که البته هدایت انسانها در جامعه اسلامی نیز بیتردید معلول انقلاب اسلامی و امامخمینی(ره) است.
تولیت آستان مطهر امامخمینی(ره) با بیان اینکه انقلاب اسلامی یک حقیقت ناب الهی را برای مردم ارائه کرده و یک کارکرد بزرگ داشته، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ما خدایی است و از یک ویژگی بزرگ برخوردار است که آن هدایت است که این امر در اختیار خداوند است.
حجتالاسلام سیدحسن خمینی دومین ویژگی انقلاب اسلامی را عزت دانست و ادامه داد: جامعه ما دارای عزتی است که به یمن انقلاب اسلامی است که برای جهان اسلام ارمغان آورده شده است.
وی با اشاره به اینکه سومین عامل بزرگ در انقلاب اسلامی مودت و مهربانی است، گفت: انقلاب اسلامی مودت و مهربانی را در میان تودههای مردم ایجاد کرد و امامخمینی(ره) و انقلاب اسلامی کار فوق بزرگی انجام دادند که آن ایجاد دوستی و برادری است.
تولیت آستان مطهر امامخمینی(ره) چهارمین عامل خدایی بودن انقلاب را وحدت دانست و بیان داشت: امروز جامعه اسلامی متأسفانه چند پاره شده به گونهای که تشتت در جامعه اسلامی دردآور است و مسلمانان دارای مشکلاتی هستند، به طور نمونه در فلسطین، لبنان، سوریه، یمن، افغانستان و ... اوجش را میبینیم. البته باید به خاطر وحدتی که در اثر انقلاب اسلامی در ایران پدیدار شد خداوند را شاکر باشیم.
وی ادامه داد: گروهی نابخرد و بویی از انسان نبرده نیز پس شعارهای مذهبی به مسلمانکشی و برادرکشی روی آوردهاند.
تولیت آستان مطهر امامخمینی(ره) پنجمین ویژگی الهی بودن انقلاب اسلامی را نصرت دانست و گفت: انقلاب اسلامی ایران چون الهی است توأم با پیروزی است.
حجتالاسلام سیدحسن خمینی گفت: خدا را شاکریم که بعد از رحلت امام این توفیق را به مجلس خبرگان داد تا در اسرع وقت خلف شایستهای برای امام خمینی(ره) انتخاب کند تا جامعه را از بحرانها عبور دهد.