کد خبر: ۹۴۰۶۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۵
رئیس اداره تبلیغات اسلامی سپیدان :

مجلس میدان فرهنگ را خالی کرده است/ مدیران فرهنگی کشور هیچ دفاعیه ای در مقابل این ولنگاری فرهنگی ندارند

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سپیدان گفت : ولنگاری فرهنگی خطر یک خشکسالی و قحطی بزرگ فرهنگی است و مجلس ، که بزرگترین امید کشور برای مطالبات ملت از دولت و متولیان امر است، چنین میدان را خالی کرده است.

به گزارش شیرازه  حجت‌الاسلام عبدالعظیم ارودا استاد حوزه ودانشگاه در سپیدان  در زمینه ولنگاری فرهنگی اظهار داشت : سال‌ها است موضوع فرهنگ در رأس تذکرات رهبر معظم انقلاب  قرار داشته و در سال‌های اخیر، بحث اقتصاد نیز به آن اضافه شده است، اشاره ایشان به بحث ولنگاری و بی‌اهتمامی فرهنگی، زیر سوال بردن نگاه غلط آن دسته از دست‌اندرکاران امور است که در گذشته و حال، بی‌قیدی و سهل‌انگاری در مدیریت فرهنگی، رویه منتخب آنها بوده است.

 این استاد حوزه ودانشگاه ادامه داد: بیانات اخیر رهبر حکیم  وفرزانه انقلاب در جمع نمایندگان مردم در مجلس دهم، مانند همیشه راهگشا و حاوی نکات پیشرو و ارزنده ای بود که توجه به آنها و تلاش برای عملیاتی کردن آن، قطعا برای پیشرفت و تعالی کشور و هموطنان، مفید و کارساز است.

 حجت السلام ارودا اظهار داشت :اکنون پرسش مهم این است که چرا رهبر انقلاب، این مسئله مهم و حیاتی را در جمع نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی بیان فرموده‌اند؟

وی افزود: به نظر می‌رسد با توجه به اشاره دقیق رهبر معظم انقلاب به وجود ولنگاری فرهنگی در مجموعه دستگاه‌های فرهنگی اعم از دولتی و غیردولتی، بیان این رهنمود در جمع دولتیان، به سرعت انگشت اتهام را صرفا به سوی دولت روانه می‌کرد.

امام جمعه موقت ادامه داد: از طرفی رهبر معظم انقلاب در همین دیدار بار دیگر به در راس امور بودن مجلس  اشاره می‌فرمایند و این نشان می‌دهد که مجلس شورای اسلامی به عنوان نهادی قانونگذار و برآمده از مردم که وظیفه ریل گذاری و نظارت را در کشور بر عهده دارد، می تواند بیشترین نقش را در رفع معضل ولنگاری فرهنگی بر دوش بکشد و از این رو بر نمایندگان مردم در مجلس دهم است که این حُسن ظن رهبری را پاس دارند و به آن اهتمام ورزند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سپیدان  افزود: متأسفانه ما در حوزه فرهنگی و هنری هیچ گونه استراتژی حساب شده ای نداریم و به همین علت است که همواره در این حوزه بسیار مهم و حساس با آسیب ها و مشکلات متعدد روبرو می شویم؛ این روزها درهای عرصه فرهنگ و هنر جمهوری اسلامی ایران به روی بیگانگان باز شده و سیاست گذاران و مدیران فرهنگی کشور هیچ دفاعیه ای از خود در مقابل این ولنگاری فرهنگی که در دراز مدت می تواند آسیب های جدی و جبران ناپذیری را به اصل اساسی انقلاب و نظام وارد سازد ندارند.

وی خاطرنشان کرد: شاید مسئولان اجرایی حوزه فرهنگ و هنر می خواهند که ما همسو با نظام و فرهنگ دنیا حرکت کنیم و به همین دلیل است که کمتر نام و نشانی از فرهنگ ایرانی-اسلامی در تولیدات ما دیده می شود؛ پس باید به این مدیران تبریک گفت که مأموریت خود را برای بیگانگان به خوبی انجام می دهند و در جهت منافع استعماری آن ها در حوزه فرهنگ تلاش جدی دارند.

 حجت السلام ارودا سپس با کنایه به مدیران و مسئولان ارشدفرهنگی کشور اظهار داشت: شاید ولنگاری در حوزه فرهنگ خوب است که کسی در پی رفع آن برنمی آید؛ بخش اعظمی از سامانه دولت را در کشور ما دستگاه های فرهنگی و هنری تشکیل داده اند اما متأسفانه عملکرد درستی از سوی این دستگاه ها دیده نمی شود و ما روز به روز به جای آنکه در این حوزه حیاتی به رشد و اعتلا برسیم در حال پسرفت شدید هستیم.

این چهره فرهنگی و مذهبی شهرستان سپیدان ادامه داد: شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت آموزش و پرورش، حوزه های علمیه، سازمان صدا و سیما  باید در کنار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی آن باشند تا مفاهیم اصیل و ناب اسلامی و انقلابی را در قالب آثار فرهنگی و هنری تولید کرده و حداقل بخشی از دغدغه های رهبر معظم انقلاب در حوزه مهم فرهنگ را برطرف سازند.

وی تأکید کرد: از سوی دیگر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به عنوان تنها نهاد قانون گذار در زمینه فرهنگی بایستی نظارت جدی و جامع بر عملکرد دستگاه های فرهنگی زیرمجموعه دولت داشته باشد و هرگونه تخطی این دستگاه ها را به مدیران گوشزد کرده و نگذارد که مدیران فرهنگی به رویه غلطی که به شدت در کشور باب شده است ادامه دهند و هر کاری را که مایل هستند در حوزه مهجور مانده فرهنگ انجام دهند.

امام جمعه موقت سپیدان در این گفتگو تصریح کرد: از عملکرد دستگاه های اجرایی حوزه فرهنگ و هنر در دولت پیدا است که آن ها به نوعی به نیازهای فرهنگی انقلاب اسلامی در حال دهن کجی کردن هستند چرا که سالانه به بهانه وجود معضلات و مشکلات متعدد در حوزه فرهنگ و هنر بودجه های بسیار هنگفتی را از طریق مجلس شورای اسلامی جذب می کنند اما بخش اندکی از این بودجه ها را برای تولید آثار شاخص فرهنگی و هنری مبتنی بر ارزش ها و آرمان های اصیل انقلابی مصرف نمی کنند و بالعکس دست به تولید آثاری می زنند که منجر به ولنگاری در حوزه فرهنگ و هنر شده و برای جامعه اسلامی ما هیچ عایدی مثبتی در پی ندارد.

 حجت السلام ارودا  در پایان اظهار داشت: ولنگاری فرهنگی خطر یک خشکسالی و قحطی بزرگ فرهنگی است که گویی قرار است همانند قحطی بزرگ قربانیان بی شماری از مملکتمان بگیرد و  مجلس، که بزرگترین امید کشور برای مطالبات ملت از دولت و متولیان امر است، چنین میدان را خالی کرده، دل هر دلسوز فرهنگی را خالی می کند چه رسد به رهبر آگاه و دلسوزی که همواره نقش فرهنگ را مهمتر از ارکان دیگر دانسته اند؛ مجلسی که روزی برای مطالبات همین مردم به توپ ستم شاهی بسته شد، تا حق مردم پایمال نگردد، چگونه است که در دوران حکومت اسلامی در جمهوری اسلامی ایران، چنین منفعلانه هشدار رهبرش را نمی شنود؟

منبع مارگون

برچسب ها: ولنگاری ، رهبر ، سپیدان ، فرهنگ
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
بهروز
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۵
0
سلام
چه عجب یک نفر پیدا شد و در هیاهوی فیش های نجومی و دعواهای سیاسی ( که بین سایت ها بیشتر از خود سیاسیون شده) حرف حقی بزند. کسی به معضل فرهنگی توجهی نمی کند. ولنگاری موج می زند. اگر مساله اینهمه عیان و فراگیر نشده بود، حضرت آقا هیچگاه در فرمایشات خودشان آنرا مطرح نمی کردند. پس بدانیم آن هنگامی که رهبری در مورد «شبیخوانفرهنگی» فرمودند و دیدیم درست است. آنگاه که به«جنگ سایبری و جنگ نرم» اشاره کردند دیدیم درست و چون هیچ کاری نکرده بودیم وضعیت فرهنگی را در تصرف دیدیم و عرصه را خالی کردینم. حالا به عنوان نمونه می گویم ، ای سایت شیرازه که ظاهرا ارزشی هستی از تیترهای امروز خودت در صفحه نخست ( بجز آن گزارش نصف و نیمه در مورد رخوت جشنواره ها) چه دغدغه فرهنگی داری و چند عملکرد فرهنگی را مورد نقد قرار داده ای ؟ بچسبید به فیش های نجومی که فرهنگ ما آنچاست!!!