کد خبر: ۱۴۸۶۳۹
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۲۹ تير ۱۴۰۰
تشریح برنامه‌های اوقاف فارس در دهه ولایت؛

از راه‌اندازی کاروان‌های شادی تا اطعام نیازمندان در عید سعید غدیرخم

مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس به تشریح برنامه‌های این اداره کل در دهه ولایت و امامت پرداخت و گفت: مجموعه اوقاف و امور خیریه برنامه‌های این دهه را در ۷۰ امامزاده و بقعه متبرکه برگزار خواهد کرد.

به گزارش سرویس فرهنگی شیرازه، حجت‌الاسلام سیدعباس موسوی مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس اظهار کرد: اداره کل اوقاف و امور خیریه فارس برنامه‌های دهه ولایت و امامت را در هفتاد امامزاده و بقعه متبرکه برگزار خواهد کرد. فضاسازی بقاع متبرکه اعم از تبلیغات محیطی پیرامون بقعه و آذین‌بندی صحن، راه‌اندازی کاروان‌های شادی با عنوان شمیم ولایت در دهه ولایت، برپایی مراسم جشن در صحن بقاع متبرکه با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی، قرائت دعای عرفه در بقاع متبرکه، برگزاری نماز عید سعید قربان، برگزاری مراسم جشن میلاد امام هادی (ع) و قرائت زیارت جامعه کبیره، برگزاری مراسم جشن در شب و روز عید سعید غدیرخم و نورافشانی در شب عید غدیر برنامه‌هایی است که در دهه ولایت و امامت برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید:

مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس با تاکید بر اینکه برنامه‌های دهه ولایت در شهرستان‌ها طبق چهار وضعیت رنگ‌بندی کرونایی آبی، زرد، نارنجی و قرمز تدوین شده و اجرا خواهد شد، افزود: بر همین مبنا در مناطق آبی و زرد برنامه‌ها در فضای باز صحن امامزادگان برگزار می‌شود و در مناطق نارنجی و قرمز برنامه‌ها به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام موسوی با بیان اینکه مراسم دعای عرفه در ۱۴ امامزاده و نماز عید قربان در ۳ امامزاده برگزار می‌شود، تاکید کرد: در ۷۰ بقعه متبرکه جشن‌های دهه ولایت برگزار می‌شود؛ همچنین ۷ کاروان شادی در این ایام برپا می‌شود. در خصوص برنامه‌های اجتماعی اجرا شده در این دهه گفت: اقدامات اجتماعی با عنوان تبرکات علوی، جهت اجرا در دستور کار مراکز افق بقاع متبرکه قرار گرفته است؛ یکی دیگر از فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده، قربانی کردن و توزیع گوشت گرم بین فقرا و نیازمندان پیرامون بقاع متبرکه خواهد بود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس ادامه داد: با توجه به تاکید ائمه طاهرین (ع) بر فضلیت اطعام مومنین در روز عید سعید غدیرخم، توزیع غذای گرم به ویژه بین نیازمندان در دستور کار قرار گرفته است؛ ضمنا تمام فرآیند طبخ، بسته‌بندی و توزیع غذا با رعایت کامل نکات بهداشتی انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام موسوی با بیان اینکه ارزش ریالی هر سبد غذایی حداقل ۴۰۰ هزار تومان است، خاطرنشان کرد: اجرای این طرح در هر استان براساس بقاع متبرکه شاخص سطح یک و دو، موقوفات مرتبط و توانمندی نیروی انسانی فعال و مشارکت خیرین در استان برآورد شده است.

انتهای پیام/ع

نظرات بینندگان