کد خبر: ۱۵۹۲۳۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲
نماینده ولی فقیه در فارس:

اگر می‌خواهیم تورم مهار شود اقتصاد باید در دست مردم باشد

نماینده ولی‌فقیه در فارس با بیان اینکه اقتصاد مردمی به عنوان حرکتی برای مقاوم سازی کشور در مقابل دشمنان است، افزود: اگر می‌خواهیم تورم مهار شود اقتصاد باید در دست مردم باشد.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه تحلیلی خبری شیرازه، آیت‌الله لطف‌الله دژکام امام جمعه شیراز،  در خطبه‌های نمازجمعه ۲۲ اردیبهشت شیراز یکی از پایه‌ای‌ترین آموزه‌های دینی و پایه‌های اساسی معرفت در انقلاب اسلامی را باور به روز قیامت و معاد دانست و گفت: اگر باور به معاد و قیامت در زندگی ما شکل نگیرد نه خودمان به فلاح و سعادت می‌رسیم و نه جامعه روی رستگاری را خواهد دید. 

وی با بیان اینکه مسئله معاد در رفتار و کردار انسان‌ها تاثیر بسیار عمیقی دارد، افزود: نتیجه هر تصمیم و هر کاری بستگی به این دارد که این کار را با باور به قیامت و یا بدون باور به آن انجام می‌دهیم.

نماینده ولی‌فقیه در فارس ادامه داد: برخی مردم از وضعیت جامعه ناراضی هستند، ناله می‌کنند و می‌گویند بی‌انصافی شده است؛ این دردمندی‌ها از آنجا ناشی می‌شود که کسی که مسئولیت پذیرفته است حساب نمی‌کند در روز قیامت باید پاسخگو باشد. این در حالیست که حساب روز قیامت و توجه به این روز بزرگ باید در زندگی ما بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.

اگر می‌خواهیم تورم مهار شود اقتصاد باید در دست مردم باشد

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه در تصمیم‌گیری‌های انقلابی باید قبول داشته باشیم قیامت وجود دارد، گفت: انقلابگری اسلامی یعنی فرد کارهای خود را با هدف سربلندی در مقابل خداوند متعال انجام دهد. مانند امام خمینی (ره) که بنیانگذار انقلاب اسلامی بودند.

خطیب جمعه شیراز در خطبه دوم با بیان اینکه اقتصاد مردمی و مردمی کردن اقتصاد کشور موضوعی است که رهبر معظم انقلاب به عنوان یک راهبرد اساسی به آن پرداختند، گفت: امسال سال اقتصاد مردمی و تحول است و باید همه در حدی که در توان داریم برای تحقق مردمی‌سازی اقتصاد در اطاعت از ولی امر بکوشیم.

وی در ادامه  با بیان اینکه اقتصاد مردمی به عنوان حرکتی برای مقاوم سازی کشور در مقابل دشمنان است، افزود: اگر می‌خواهیم تورم مهار شود اقتصاد باید در دست مردم باشد. نباید اجازه دهیم دلالان صهیونیستی نرخ ارز و قیمت‌های اجناس را بالا ببرند و مردم را سردرگم کنند.

آیت‌الله دژکام با اشاره به اینکه مردمی‌سازی چند بعد دارد، عنوان کرد: به تصور برخی اقتصاد مردمی در مقابل اقتصاد دولتی مطرح می‌شود. بنا است دولت مانند دولت کمونیست نباشد که همه چیز را دولتی کردند. ما مسلمان هستیم و اگر خصوصی‌سازی که در انجام و اقدام آن کوتاهی‌هایی انجام شده درست انجام شود به نتایج مطلوبی خواهیم رسید.

نماینده ولی‌فقیه در فارس همچنین با بیان اینکه مشارکت مردم و بخش خصوصی در اقتصاد باید بیشتر شود، تاکید کرد: مردمی‌سازی به این معناست که پول تنها در دست اغنیا و ثروتمندان نباشد. پول نباید به گونه‌ای در جامعه به گردش درآید که تنها در اختیار ثروتمندان قرار بگیرد و فقرا دخالتی نداشته باشند.

آیت‌الله دژکام با تاکید بر اینکه اقشار متوسط و ضعیف مردم باید در اقتصاد نقش‌آفرین شوند، افزود: این مطلب مهمی است که کمتر به آن توجه شده، بسیج سازندگی می‌تواند بخش مردمی‌سازی را با فراهم کردن شرایط برای افزایش تولیدات خانگی و تولیدات کارگاه‌های کوچک انجام دهد.

وی همچنین با بیان اینکه زنجیره تولید را باید حمایت کنند تا این زنحیره شکل بگیرد، یادآور شد: تعاونی‌ها می‌توانند در این زمینه نقش داشته باشند اما متاسفانه در انتخاب مدیران مردمی به گونه‌ای عمل شده که مردم همیشه ضرر کرده‌اند. 

نماینده ولی‌فقیه در فارس با اعتقاد به اینکه تعاونی باید بر مبنای انصاف فعالیت کند، گفت: مدیران تعاونی باید عدالت را برقرار کنند و به مردم انصاف بدهند. بی‌انصافی به درد مدیریت تعاونی نمی‌خورد. برخی از این مدیران حق مردم را به نفع شخصی خود ضایع می‌کنند.

آیت‌الله دژکام بیان کرد: تعاونی‌ها در مردمی‌سازی می‌توانند نقش موثری ایفا کنند مشروط بر اینکه مدیر منصفی برای اداره آنها انتخاب شود.

وی خطاب به نمازگزاران ادامه داد: اگر در روزگاری زندگی می‌کنید که بی‌انصافی، جور و ظلم در عالم زیاد است و اهالی آن روزگار پیمان شکن هستند باید در اعتماد خود دقت کنیم؛ اعتماد کردن در چنین وضعیتی به افراد از ضعف و عجز عقل است.

نماینده ولی‌فقیه در فارس اظهارکرد: این روزها خبرهای دروغ فراوان است و شاهد واکنش و اظهارنظرهای مردم هستیم که بدون بررسی این اخبار و دروغ‌ها را می‌پذیرند و اظهارنظر می‌کنند. 

آیت‌الله دژکام خاطرنشان کرد: هر قضیه دو طرف دارد و باید حرف دو طرف را بشنویم تا اظهار نظر، قضاوت و داوری کنیم‌. باید ببینیم که واقعیت چیست و سپس اظهارنظر کنیم. عجله کردن در زود پذیرفتن باعث می‌شود آبروهای زیادی ریخته شود، حیثیت‌ها به باد رفته و منافع مردم و نظام اسلامی ضایع شود.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ روش در جنگ نرم بکار گرفته می‌شود که انواع دروغ‌ها یکی از این روش‌هاست، اظهار کرد: دشمنان به ناحق به هر دروغی متوسل می‌شوند، مردم را درگیر و به نفع خود هر خبر دروغی را منتشر می کنند، بنابراین مردم نباید زود اعتماد کرده و زود اظهار نظر کنند بلکه باید بررسی کنیم و وقتی واقعیت واضح شد واکنش نشان دهیم.

نماینده ولی‌فقیه در فارس با بیان اینکه این هفته، هفته جمعیت هلال احمر را پیش رو داریم، اقدامات این نهاد را یک حرکت خدمتگزارانه به مردم دانست.

انتهای پیام/
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
محمد
Iran (Islamic Republic of)
جمعه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲
0
اقتصاد باید در دست مردم باشد
اما چگونه؟ با کدام نظارت؟
اقتصاد چند نرخی را چگونه به مردم واگذار شود؟
مگر برای واردات چند میلیارد دلار به مردم ندادند ولی با آن نه آنچه باید می آوردند وارد کردند بلکه دلارها را به خارج بردند و....
بله باید اقتصاد مردمی باشد اما مکانیزم آن باید مشخص شود