کد خبر: ۱۵۹۶۵۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۲
رمزگشایی از یک جنایت در حاشیه تولد کیان؛

۷ دروغ ضدانقلاب درباره حادثه تروریستی ایذه + تصاویر

پس از وقوع حادثه روز گذشته در ایذه رسانه‌های ضدانقلاب با ارائه روایت‌های مختلف تلاش کردند سؤالات زیادی در ذهن مخاطبان خود ایجاد و اجازه ندهند روایت درست از این ماجرا در ذهن مخاطب بنشیند.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه تحلیلی خبری شیرازه،روز گذشته در ایذه و در پی تلاش پسرعموی مادر کیان پیرفلک برای زیر گرفتن مأموران پلیس، یک افسر پلیس به شهادت رسید و یک سرباز وظیفه مجروح شد. فرد مهاجم نیز سپس با شلیک نیروهای پلیس مجروح و در مسیر انتقال به بیمارستان جان باخت.










تعداد بازدید : 0
کد ویدیو


شدت آسیبی که بر اثر سرعت برخورد به مأمور ناجا به خودروی فرد مهاجم وارد شده است

رسانه‌های ضدانقلاب اما در همان لحظات اولیه روایت‌های متفاوتی از این حادثه ارائه کردند؛ روایت‌هایی که لحظه‌به‌لحظه تغییر کرد و البته به روایتی که رسانه‌های رسمی کشورمان منتشر می‌کردند نزدیک شد.

البته دراین‌بین صفحه رسمی شبکه بهایی منوتو با روایتی نسبتاً صحیح از ماجرا تعجب همگان را برانگیخت؛ روایتی که تنها چند دقیقه روی این صفحه باقی ماند و بلافاصله حذف شد.

۷ دروغ ضدانقلاب درباره حادثه تروریستی ایذه + تصاویر


روایت اولیه منوتو از حادثه روز گذشته ایذه

 

اما روایت‌های متعددی که رسانه‌های ضدانقلاب درباره این حادثه منتشر کردند چند سوال را در ذهن مخاطبان ایجاد کرده است.

1- آیا جشن تولد کیان پیرفلک بر سر مزار او برگزار شد؟

پاسخ: فیلم برگزاری جشن تولد کیان با حضور خانواده او بر سر مزار او منتشر شده است؛ در این فیلم پدر کیان به همراه دیگر اعضای خانواده بر سر مزار کیان، کیک تولد او را می‌برند و جشن می‌گیرند.

2- آیا نیروهای انتظامی در مراسم جشن حضور داشتند و در این حین درگیری رخ‌داده است؟

پاسخ: مشاهدات خبرنگار فارس در ایذه نشان می‌دهد هیچ نیروی انتظامی در زمان برگزاری مراسم جشن تولد در محل حاضر نبوده که درگیری در این مراسم رخ بدهد و مراسم با حضور خانواده پیرفلک و دوستان او برگزار شده است.


تعداد بازدید : 0
کد ویدیو



برگزاری جشن تولد کیان بر سر مزار او

3- چرا نیروهای پلیس در مسیر منتهی به روستای محل برگزاری جشن تولد گشت ایست و بازرسی برپا کرده بودند؟

پاسخ: از چند روز مانده به سالروز تولد کیان پیرفلک رسانه‌های ضدانقلاب تلاش کردند تا این مراسم جشن خانوادگی را بهانه‌ای برای برهم‌زدن نظم و ایجاد التهاب در شهرستان ایذه بدل کنند که نیروهای انتظامی با ایجاد گشت ایست و بازرسی البته بافاصله از مدفن کیان پیرفلک توانستند مانع به‌هم‌خوردن مراسم جشن تولد شوند.

4- آیا حادثه‌ای که منجر به شهادت افسر پلیس و سپس مرگ پسرعموی مادر کیان پیرفلک شد در حاشیه مراسم رخ‌داده است؟

پاسخ: این حادثه بافاصله نسبتاً زیادی (بافاصله 3 تا 4 کیلومتر) از محل برگزاری جشن تولد رخ‌داده است و تصاویر منتشر شده نشان می‌دهد که این حادثه در یک جاده بیرون شهر و روستا رخ‌داده است.

تعداد بازدید : 0
کد ویدیو



محل وقوع حادثه منجر به شهادت افسر پلیس

5- آیا پسرعموی مادر به دلیل سرعت زیاد کنترلی بر رانندگی نداشته و بدون اختیار با مأموران پلیس برخورد کرده است؟ آیا در محل برخورد خودرو با نیروهای پلیس سرپیچ بوده است؟

 پاسخ: روایت شاهدان عینی از ماجرا نشان می‌دهد راننده خودروی تیبا با سرعت به سمت ایست و بازرسی پلیس حرکت کرده و پس از زیر گرفتن شهید قنبری حتی متواری هم نمی‌شود! او دوباره به سمت محل ایست و بازرسی حرکت می‌کند و یک سرباز وظیفه را نیز زیر می‌گیرد؛ فیلم منتشر شده از محل حادثه جاده صافی را نشان می‌دهد که هیچ پیچی در آن وجود ندارد.

6- آیا پسرعموی کیان پس از پیاده‌شدن از خودرو هدف شلیک مأموران پلیس قرار گرفته است؟

پاسخ: بررسی تصاویر منتشر شده از خودروی تیبا که با آن به مأموران پلیس حمله شده نشان از تیراندازی به سمت خودرو دارد؛ اصابت تیر روی چند نقطه مختلف از خودرو مشهود است و نشان می‌دهد به سمت قاتل درحالی‌که در ماشین حضور داشته است شلیک شده است.


۷ دروغ ضدانقلاب درباره حادثه تروریستی ایذه + تصاویر

7- آیا ارتباط معناداری میان این حادثه و مراسم جشن تولد کیان پیرفلک برقرار است؟

پاسخ: هنوز انگیزه قاتل از حمله به مأموران پلیس مشخص نشده است؛ اما آنچه بدیهی است رسانه‌های ضدانقلاب تلاش کردند این حادثه را به‌صورت مستقیم به مراسم جشن تولد کیان مرتبط کنند. آنها نقشه مواجهه خود با این حادثه را به‌گونه‌ای طراحی کردند که این پیام به مخاطب القا شود که این حادثه در جریان مراسم جشن یا در حاشیه آن رخ‌داده است.

بر اساس نتایج پژوهشی که سال گذشته مرکز افکارسنجی خبرگزاری فارس از صحت اخبار و اطلاع‌رسانی رسانه‌های ضدانقلاب انجام داد 5 رسانه شاخص در بازه زمانی 23 شهریور تا 9 آبان (46 روز) بیش از 38 هزار دروغ را درباره حوادث اغتشاشات سال گذشته منتشر کرده بودند.


انتهای پیام/
برچسب ها: شیرازه ، فارس ، ایذه
نظرات بینندگان