کد خبر: ۵۲۰۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۲
طی نامه‌ای به روحانی مطرح شد

زاویه‌ی نگاه مسئولین سیاست‌خارجی تفاوت محسوسی با رهبرانقلاب دارد

هزار و دویست نفر از اساتید و طلاب سطوح عالی و خارج حوزه های علمیه قم و تهران نامه ای خطاب به ریاست جمهوری ایران حجت الاسلام دکتر حسن روحانی نوشتند.

هزار و دویست نفر از اساتید و طلاب سطوح عالی و خارج حوزه های علمیه قم و تهران در نامه ای خطاب به ریاست جمهوری ایران حجت الاسلام دکتر حسن روحانی در خصوص انفعال در مذاکرات هسته ای و توقف غنی سازی اورانیوم 20 رصد در ایران تذکراتی را بیان داشته و سوالاتی را مطرح نمودند.

 به گزارش شیرازه به نقل از  598، در بخشی از این نامه آمده است: "آیا در فتوای مقام معظم رهبری، اشاره ای به پذیرش ذلّت بار توقف غنی سازی اورانیوم بیست درصد و پایین آوردن ظرفیت غنی سازی اورانیوم پنج درصد و تعطیلی تأسیسات آب سنگین اراک شده است؟/ آیا انفعال در مورد تهدید های متعدد، بعد از مذاکرات هسته ای که با لحنی صریح و بی ادبانه توسط آمریکای ذلیل بیان شده است نیز تفسیر شما از این فتوای  عالمانه می باشد؟
 
متن این نامه که در اختیار پایگاه 598 قرار گرفته است به شرح ذیل می باشد:
 
باسمه تعالی
 
رئیس محترم جمهور؛   جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین روحانی 
 
سلام علیکم؛
 
ما جمعی از اساتید و طلاب سطوح عالی و خارج حوزه های علمیه، در نظر داریم تا با نگارش این سطور از باب «النصیحة لأئمة المسلمین» و در قالب بحث های صریح طلبگی انتقادها و تذکراتی خیرخواهانه را در مورد اصول حاکم بر سیاست خارجی دولت تدبیر و امید، علی الخصوص روند مذاکرات هسته-ای با گروه 1+5، مطرح نماییم. امید است مرضی رضای حق تعالی قرار گیرد. 
 
جناب عالی چنانچه بارها گفته اید: دولت تان را مجموعه ای ولایتمدار و پیرو خط رهبری می دانید. بنابراین شایسته است نوع نگاه کلان مجموعه ی دولت به مسائل اصلی کشور از جمله اصول سیاست خارجی، هماهنگ با نگاه جهانی رهبر معظم انقلاب -مدظله العالی- باشد. اما به نظر می رسد زاویه ی نگاه مسئولین سیاست خارجی دولت تدبیر و امید و نظریه پردازان آن، تفاوت محسوسی با نوع نگاه معظم له داشته باشد.     
 
از باب تذکر موارد زیر به عنوان نمونه معروض می گردد: 
 
۱. رهبر معظم انقلاب اسلامی –مدظله العالی- بارها فرموده اند: باید به دشمن و علی الخصوص شیطان بزرگ آمریکا، بدبین بود و اعتماد نکرد  اما مذاکره کنندگان ژنو با اعتماد به این مستکبرین و پذیرش توافقنامه ای مبهم که الفاظ کلی و چند پهلویی در آن گنجانده شده است،  توقع دارند که تفسیر مطلوب خود را از زبان این دولت های مُزَوِّر و دروغگو بشنوند و در مقابل تفسیرهای زیاده خواهانه آنها و نقض آشکار همین توافقنامه ی سست، سخن از روح حاکم بر توافقنامه می گویند که ناشی از نوع نگاه خوشبینانه به دشمن است.  
 
۲. نوع نگاه مسئول دستگاه دیپلماسی به مذاکرات هسته ای بنا بر آنچه ایشان اذعان داشته اند این است: «عزمی وجود دارد که از دشمنی ها بکاهد و از عمق کینه ها کاسته شود»  حال آنکه رهبر معظم انقلاب اسلامی –مدظله العالی- فرموده اند: این مذاکرات عمق دشمنی آمریکا را با انقلاب اسلامی ایران و مردم ما آشکار نمود.  
 
۳. رهبر معظم انقلاب اسلامی-مد ظله العالی- رمز پیروزی و پیشرفت مذاکرات را شفافیّت و صداقت با مردم هوشیار، مومن و انقلابی بیان نمودند . اما تیم مذاکره کننده در اقدامی عجیب و بی سابقه از انتشار متن توافقنامه ی جدید خودداری کرد و رئیس دستگاه دیپلماسی در مقابل مطالبه ی نمایندگان مجلس که جایگاه وکلای ملت را دارند اظهار می دارد: «حتی اگر استیضاح شوم توافقنامه دوم را منتشر نمی کنم.»  
 
۴. رهبر معظم انقلاب اسلامی-مد ظله العالی- صراحت در بیان اصول اساسی انقلاب را برای مسئولین نظام، لازم و واجب دانسته اند و فرموده اند در اصولی مانند استکبار ستیزی و دفاع از مظلومین و مستضعفینِ عالم، مسئولین باید صراحت داشته باشند.  اما جنابعالی متأسفانه در نشست با رئیس اجلاس داووس، مقابل شیطنت وی در مورد به رسمیت شناختن رژیم جعلی اسراییل، صراحت لازم در اعلام موضع رسمی نظام مقدس اسلامی مبنی بر به رسمیت نشناختن سگ نحسِ نجسِ هار منطقه  را نداشتید و تنها به لبخند زدن اکتفا نمودید.
 
آیا پذیرفتن هلوکاست توسط رئیس دستگاه دیپلماسی در مصاحبه با شبکه های خارجی  و عدم صراحت در رد این افسانه بزرگ تاریخی -که رهبر معظم انقلاب اسلامی-مد ظله العالی- نیز بر بی پایه بودن آن تأکید داشته اند - تفاوت نگاه، حاکم بر دستگاه دیپلماسی را با ولی جامعه آشکار نمی کند؟
 
جنابعالی در سخنرانی روز پیروزی انقلاب اسلامی در اجتماع پرشور امت اسلامی که سراسر خشم و نفرت صریح نسبت به آمریکای جهان خوار بود، فرمودید: «در ماجرای مذاکرات با کشورهای 1+5 موضع ایران حسن نیّت و اعلام فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی-مد ظله العالی- در تحریم استعمال سلاح اتمی با صدای رساتر به جهانیان بوده است.»
 
آیا در این فتوای مقدس، اشاره ای به پذیرش ذلّت بار توقف غنی سازی اورانیوم بیست درصد و پایین آوردن ظرفیت غنی سازی اورانیوم پنج درصد و تعطیلی تأسیسات آب سنگین اراک و جلوگیری از تحقیق در مورد سانتریفیوژهای نسل جدید و اکسید کردن و از بین بردن انباشتهای اورانیوم بیست درصد که برای مصارف پزشکی و غیره مورد نیاز است، شده است؟ 
 
آیا تخریب موضع استراتژیک ایران در منطقه و القای آسیب پذیری در مقابل تحریمها به افکار عمومی جهانی و تسلیم نقطه بازدارندگی در مقابل تهدیدها را نیز از این فتوای تاریخی استفاده نموده اید؟ 
 
آیا جرأت پیداکردن مستکبرین و اظهار نظرهای گستاخانه در امور داخلی و موضوع موشکهای بالستیک ایران در جریان مذاکرات نیز در راستای رساندن صدای رسای این فتوای مدبّرانه به جهانیان بوده است؟
 
آیا انفعال در مورد تهدید های متعدد، بعد از مذاکرات هسته ای که با لحنی صریح و بی ادبانه توسط آمریکای ذلیل بیان شده است نیز تفسیر شما از این فتوای  عالمانه می باشد؟ 
 
امیدواریم همانگونه که در سخنرانی 22 بهمن متذکر شده اید عذرخواهی از مردم را فخر خود بدانید و مسئولیت اشتباهات دستگاه دیپلماسی، علی الخصوص مذاکرات هسته ای و توافقنامه ی ژنو را بپذیرید و در صدد توجیه آن نباشید. امید است این انتقادها و مطالبه گری و تذکّرات از روی خیرخواهی تلقی شود و حمل بر کم سوادی نگارندگان این مرقومه نگردد.
 
در پایان یک اصل قرآنی در حوزه سیاست خارجی را که خدای متعال به نبی مکرم اسلام (صل الله علیه وآله) متذکر شده است، به شما و نظریه‌پردازان دستگاه سیاست خارجی دولت تدبیر و امید متذکر می شویم: « وَ لَن تَرْضىَ‏ عَنكَ الْيهَُودُ وَ لَا النَّصَارَى‏ حَتىَ‏ تَتَّبِعَ مِلَّتهَم» 
 
 مزید توفیقات دولت خدمتگزار، در اجرای فرامین رهبری خبیر انقلاب -دام ظله الوارف- از درگاه ایزد منان مورد مسئلت است. 
 
جمعی از اساتید و طلاب سطوح عالی و خارج حوزه های علمیه
 
 
تصویر بخشی از امضاهای اساتید و طلاب سطوح عالی و خارج حوزه های علمیه قم و تهران به رئیس جمهور:
 









نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
حقگو
Iran (Islamic Republic of)
پنجشنبه ۰۱ اسفند ۱۳۹۲
0
با ريش پرفسوری و كراوات و اجتناب از صحبت كردن با زبان ملي و تحقير ملت سياست خارجي فعال و اثر گذار مي شود؟