کد خبر: ۷۶۳۷۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۴

برداشت انجیر از 7800 هکتار از باغات نی ریز+ تصاویر

برداشت این محصول کاملا ارگانیک در شهرستان نی ریز، هر ساله اواسط مرداد ماه آغاز می شود و تا اوایل مهر نیز ادامه دارد.

به گزارش سرویس شهرستان های شیرازه به نقل از نبض نی ریز، مدیر جهاد کشاورزی نی ریز در گفتگو با خبرنگار ما گفت: شهرستان نی ریز یکی از قطب های تولید انجیر در استان است و پس از شهرستان استهبان در جایگاه دوم تولید انجیر در استان فارس قرار دارد.

داریوش طهماسبی شرایط آب و هوایی شهرستان را مناسب کشت این محصول عنوان کرد و گفت: در حال حاضر بیش از 7800 از باغات نی ریز به كشت انجير ديم اختصاص یافته كه از اين مقدار 6500 هكتار بارور و مابقي نونهال است.

وی افزود: برداشت این محصول کاملا ارگانیک هر سال اواسط مرداد ماه آغاز می شود و تا اوایل مهر نیز ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی نی ریز متوسط عملکرد در هکتار را 1  تن عنوان کرد و گفت: متاسفانه به دلیل سرمازدگی در شهرستان، تولید انجیر بر بسیار کاهش یافت و کشاورزان مجبور شدند انجیر بر را از شهرستان های مجاور تهیه کنند.

طهماسبی ادامه داد: به دلیل تاخیر زمانی پیش آمده برای قرار دادن انجیر بر، بر درختان، گرده افشانی انجیرها به درستی صورت نگرفت و باعث خسارت به کشاورزان شد.

وی خاطر نشان کرد: شهرستا ن نی ریز مکانی مستعد برای پرورش باغات انجیر است و با توجه به خشکسالی های اخیر توسعه باغات این محصول در این منطقه در حال افزایش است.

مدیر جهاد کشاورزی نی ریز گفت: محصول انجیر علاوه بر مصرف داخلی،  به خارج از کشور صادر می شود.

برداشت انجیر در نی ریز

برداشت انجیر در نی ریز

برداشت انجیر در نی ریز

برداشت انجیر در نی ریز

برداشت انجیر در نی ریز

برداشت انجیر در نی ریز

برداشت انجیر در نی ریز

برداشت انجیر در نی ریز

برداشت انجیر در نی ریز

برداشت انجیر در نی ریز

برداشت انجیر در نی ریز

برداشت انجیر در نی ریز

برداشت انجیر در نی ریز

نظرات بینندگان