بذرافشان به محوریت اشتغالهای ایجاد شده در نقاط مختلف استان فارس اشاره و تصریح کرد: ایجاد سبزی مارکت در مرودشت با ایجاد اشتغال برای 20 نفر،طرح تولید لباس فرم دانش آموزان، لباسهای بیمارستانی، دوخت کتتک و تولید روکش صندلی از طرحهای شاخص بوده که توسط مددجویان تحت پوشش کمیته امداد اجرایی شده است.
وی بیان کرد: همچنین تولید شترمرغ، پرورش زالو، تولید قارچ، پرورش بز سانن، پرورش قارچ به همراه اجرای نیروگاههای خورشیدی از طرحهای موفقی بوده که مددجویان کمیته امداد آن را اجرایی کردهاند.
بذرافشان از همکاری دستگاههای دولتی از جمله جهاد کشاورزی، مرکز تحقیقات، فنی وحرفهای، جهاد دانشگاهی و آموزشگاه آزاد در زمینه آموزش و کمک به ایجاد اشتغال برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد قدردانی کرد.
مدیرکل کمیته امداد استان فارس همچنین به اجرای طرح برکت آفتاب با محوریت نصب پنلهای خورشیدی برای ایجاد درآمدزایی برای مددجویان کمیته امداد اشاره کرد و گفت: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته 400 واحد نیروگاه خورشیدی پنج کیلو وات تا پایان امسال وارد مدار میشود.
بذرافشان با اشاره به اینکه تسهیلات نیروگاههای خورشیدی 30 میلیون تومان است و بیشتر ویژه زنان سرپرست خانواد و افراد از کارافتاده است، افزود:پرداختها هر دو ماه صورت میگیرد و براساس بررسی صورت گرفته روزانه 30 کیلو وات برق تولید که ماهانه معادل 700 تا 750 هزار تومان نیز درآمدزایی دارد.
مدیرکل کمیته امداد استان فارس به موفقیتهای این اداره کل در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته کمیته امداد استان فارس مقام نخست رشد صدقات را داشته به وطری که امروز به 17 تا 18 درصد رشد رسیده است.
وی افزود: همچنین کمیته امداد استان فارس در ایجاد اشتغالزایی و جذب تسهیلات مقام نخست کشور را دارد و در جمع آوری زکات، جشن عاطفهها، جذب حامیان طرح اکرام و طرح احسان حسینی نیز دارای مقام نخست است.
بذرافشان بیان کرد: در مسکن و اجرای طرح حامیان آسمانی و بهشتی برای ساخت مسکن نیازمندان نیز مقام نخست کشور را داشته و طرح دریافت رسید با استفاده از سامانه الکترونیکی نیز برای نخستین بار اجرا کردیم.
تسنیم