کد خبر: ۱۳۹۳۸۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۹
نویسنده شیرازی در گفتگو با شیرازه:

تحریم نیروی انتظامی ایران، نشان از جدیت دشمنی آمریکا و ناکارآمدی تحریم های قبلی است

دکتر کافی گفت: بیشترین کار کرد برای رفع تحریم نیروی انتظامی، رفتار سیاسی دولت از طریق نهاد وزارت امور خارجه است که باید اتفاق بیافتد؛ چراکه تا آن قدرت را از خود نشان نداده ایم، باز هم شاهد چنین برخوردهایی خواهیم بود.

دکتر غلامرضا کافی،شاعر و نویسنده دفاع مقدس و استاد دانشگاه شیراز در گفتگو با خبرنگار شیرازه با تأکید بر اینکه در مورد تحریم نیروی انتظامی ایران، نکته اولی که قابل توجه است، توجه به کارکرد سیاسی ما در ۸ سال اخیر است که باعث تجری دشن شده است، اظهار داشت: اگر ما با قدرت و قوت پیش می‌رفتیم و همان صلابت پیشین را حفظ می‌کردیم و از در مذاکره و مسامحه در نمی آمدیم کار به اینجا نمی رسید.
اگر در سالهای گذشته از در مذاکره در نمی آمدیم، شاهد تحریم های جدید نبودیم/ تحریم نیروی انتظامی ایران، نشان از جدیت دشمنی آمریکا و ناکارآمدی تحریم های قبلی است

وی گفت: برآیند قدرت و راندمان کار این است که دشمن می بیند که کشوری چقدر  قدرت دارد؟ وقتی می بیند قدرتی ندارد، با شدت بیشتری پیش می آید. مخصوصاً وقتی منطقی جز زور وجود نداشته باشد.

به عقیده وی، در راتباط با تحریم‌ها، ما نباید از بیرون نگاه کنیم؛ بلکه اول باید از درون نگاه کنیم و ببینیم درون کشور چه اتفاقی افتاده که به دشمن اجازه این شدت عمل را داده است؟ یعنی اگر دولت به شدت عمل در حفظ مبانی انقلاب بیشتر سعی می کرد و با همراه کردن مردم، اقشار و افکار عمومی کار را پیش می‌برد، تحریم‌ها بیشتر و شدیدتر نمی‌شد؛ اما چون از در مصالحه و سازش در آمد، و حالت تجری دشمن را پیش‌بینی نکرد، باعث این اتفاق شد.

این نویسنده شیرازی با اشاره به معنی پلیس برای نیروی انتظامی در ساحت بین المللی تصریح کرد: در همه کشورها نیروی پلیس وجود دارد و از طرف مردم به این نهاد احترام گذاشته می‌شود و حتی پلیس بین الملل هم داریم. پس تحریم پلیس یک کشور و در شمار گروه‌های خاص تروریست قرار دادن این نیرو، دخالت آشکار سیاسی در امور داخلی یک کشور و معارضه با یک نهاد پذیرفته شده بین المللی است.

کافی تأکید کرد: تحریم پلیس کشور، نشان از شدت عمل و جدیت دشمن در مبارزه با نظام جمهوری اسلامی ایران است، و در عین حال، ناتوانی در این مبارزه را حکایت می کند.

استاد دانشگاه شیراز گفت: در این سالها و با این مسئله، باید برای همگان روشن شده باشد که توهم توطئه و دشمن تراشی و این مسائل بحث های مطرح و با اهمیتی نیست؛ ضمن اینکه به همان دلیلی که جنبه احترام در همه کشورها برای پلیس وجود دارد، جنبه پشت گرمی که از جانب تک تک افراد جامعه برای پلیس جامعه ایجاد می شود هم پاسخی برای مسئولیت خطیری است که این نیروی امنیتی بر عهده دارد.

وی تأکید کرد: باید همه اقشار حمایت خود را از نیروی انتظامی اعلام کنند تا هم در سطح جهانی مطرح شود و هم در داخل، قوت قلب و پشتیبانی برای این نیروی خدوم باشد.

کافی افزود: من فکر می‌کنم تفاوت عنوان ها با مقداری فریب افکار عمومی، باعث شده از این اهرمی که دشمن فکر می‌کند برای ایران کارساز است، استفاده کند؛ اگرچه تاکنون موفقیتی برای وی حاصل نشده است.

استاد دانشگاه شیراز تأکید کرد: باید هم از نظر سیاسی برای مقابله با این تحریم‌ها کار شود و هم در افکار عمومی و رسانه‌ها مطرح شود و نهایتاً حمایت تمام اقشار و صاحبان فکر از نیروی انتظامی اعلام شود تا اثرات تحریم را کمتر کند؛ ضمن اینکه کارکرد جهانی هم باید داشته باشد، و بیشترین کار کرد در این میان، رفتار سیاسی دولت از طریق نهاد وزارت امور خارجه است که باید اتفاق بیافتد؛ چراکه تا آن قدرت را از خود نشان نداده ایم، باز هم شاهد چنین برخوردهایی خواهیم بود.

انتهای پیام/

نویسنده :
فاطمه اسدزاده
نظرات بینندگان