«شیرازه» گزارش میدهد:
نمایندگان به رای و اعتماد مردم احترام بگذارند/ لزوم بکارگیری نیروهای جوان و متخصص در پستهای کلیدی استان فارس
امروز فارس منتظر مدیران کار آمد و جوان انقلابی وجهادی در عرصه مدیریت استان است بنابراین امیدواریم نمایندگان انقلابی با بصیرت سیاسی بالا ضمن توجه به خواسته های اساسی مردم خصوصا جوانان تحصیل کرده کشور و توصیه رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم باتوجه به وظیفه خطیر خودشان وتعهداتی راکه در انتخابات مجلس به ملت انقلابی دادند ازحضور و رایزنی برای رفتن به کابینه دولت پرهیز نمایند.
به گزارش سرویس سیاسی شیرازه، این روزها در گوشه و کنار کشور نجوای تغییرات اساسی در پست های مدیریتی به گوش می رسد و قطعا بسیاری از مدیرانی که در دولت قبل بر صندلی های خود جا خوش کرده اند باید جای خود را به نیروهای جوان و خلاقی بدهند که بتوانند گوشه ای از مشکلات و معضلات پیش آمده در جامعه را حل کنند.
اسماعیل کاوه حقوقدان و فعال سیاسی اجتماعی در گفتگو با خبرنگار شیرازه، خطاب به دولت جدید و نمایندگان ملت خواستار انتخاب مدیرانی شده که با معیارهای بیانیه گام دوم انقلاب و شعار عدالت خواهی دولت جدید هم راستا باشند.
کاره با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ایران و ششمین دوره شوراهای شهر و روستا با فرازوفرودهای متفاوت سیاسی پایان گرفت، اظهار کرد: حضور کمرنگ تر مردم نسبت به انتخابات گذشته، برآیند نارضایتی عمومی از سوء مدیریت های دولت سابق بود که با عدم جوان گرایی در انتخاب مدیران ابتکار عمل و نوآوری را در مدیریت کشور از بین برد. باعث افزایش ۳ تا ۶ برابری قیمت ها گردید و افزایش قیمت مسکن، زمین و مواداولیه صنایع را در پی داشت. نتیجه این اقدامات دولت قبل گرانی و تورمی بود که باعث نارضایتی عمومی مردم مانع از حضور حداکثری پای صندوق های رای بود.
وی افزود: اما در انتخابات ۱۴۰۰ با تمام این مشکلات و نارضایتیهای متعدد شرکت کنندگان در انتخابات که به دنبال یک تغییر کلی به نفع ملت بودند تا اعتماد ازدست رفته گذشته جبران شود، با انتخاب افرادی انقلابی و فساد ستیز سعی بر برقراری عدالت اجتماعی در جامعه داشتند.
به گفته وی، امروز مردم کشور و به تبع آن اهالی فارس از ریس جمهور و دولت مردمی عدالت و کرامت، انتظار انتخاب مدیران براساس شایسته سالاری و برپایه تخصص، تعهد و کارآیی دارند و انتظار می رود، همان طور که در زمان جنگ تحمیلی، شکوفایی صنعت هسته ای و فعالیت در عرصه سلول های بنیادی و مسایل نظامی به جوانان مبتکر و انقلابی اعتماد نمودند امروز هم بعد از تجربه سه دولت اصلاحات و اصولگرایان و میانه رو ها که باشعار جوان محوری انتخاب شدند ولی در عمل متاسفانه برعکس عمل نمودند، از انتخاب مدیران بازنشسته و مسن در پست های مدیریتی کلان کشوری و استانی پرهیز کنند و با توجه به توصیه های مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب که جوانان را مخاطب قرار داده اند و آنان را محور تحقق نظام پیشرفته اسلامی معرفی کرده اند، با انتخاب و اعتماد به جوانان این مهم را محقق کنند.
این حقوقدان و کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: درانتخاب مدیران کلان کشوری و استانی توجه به جوانگرایی ضروری است، چرا که در بیانیه مذکور، رهبرمعظم انقلاب، مهمترین ظرفیت امیدبخش کشور را نیروی انسانی مستعد و کارآمد با زیربنای عمیق و اصیل ایمانی و دینی دانسته و جمعیت جوان زیر چهل سال را فرصت ارزشمندی برای کشور قلمداد کرده و فرموده اند: «دنباله مسیر انقلاب اسلامی باید با همت و هشیاری آنان[جوانان] طی شود».
حرف آخر اینکه :
حالا با تکیه بر بیانیه ارزشمند گام دوم وهمچنین نیاز ضروری کشور به نیروهای جوان، متعهد و متخصص، نمایندگان مجلس شورای اسلامی که با شعار مجلس انقلابی از مردم رای اعتماد گرفته اند می بایست به موارد توجه کرده و با توجه به اهمیت جایگاه مجلس از رفتن در دولت اجتناب کنند تا ذهنیت مردم و اعتماد آن ها تغییر نکند.
انتهای پیام/س
نظرات بینندگان